2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Saç dökülmeleriyle ilgili muhakak kan verin kızlar dogum sonrası troıt sorunu olabılıyormus
Veya kansızılıksac dokulmesı yapıyormus
Ben yarın kızımın ıkıncı doz asılarını yaptırırken saglık ocagında kan verıcem
Benım de müthiş dökülüyor

Bizimki emzik almadı ben de denemeyi bıraktım dediğiniz gibi ninnisini yatırmadan önce açıp biraz uykuya hazırlamaya çalıştım kolumda yatar pozisyonda öyle uyudu aslında rutin de yapmak istiyorum ama yattığı yer ve oynadığı yer yakın olduğu içingündüz uykularına ne rutini yapacağımı bilmiyorum

Öyle canım.ya hiiiç bilgilendirme yok.Bu hastanenin sorunu o zaten bence kadın doğumda öyleydi.Alelacele yapıyolar muayeneyi bi b.k anlamiyosun.Bir de muayene olmuş 400 tl.

Benim de çok fena dökülüyor. Ama ben hala demir kullanıyorum. Normal vitamin kullanıyorum. Yakın zamanda da baktırdım. Tiroid normal dedi doktor. Geçen sene dokulmeyenlwrin acisi çıkıyor sanirim

Benimki de uykusu çok gelmişse mizirdama eğer hemen yatirmazsam ağlamaya kadar gidiyor. Benimki öğlen emerek uyuyor yatak odasında. Emmeye yanıma yatırıyorum çok uykusu gelmişse ağlıyor memeyi de almak istemiyor. O zaman telefondan pis pis ya da fon sesi açıyorum sakinlesip söylenerek memeyi alıyor bir süre daha söylenerek emip uykuya doğru gidiyor. Ama uykuya geç kaldığında muhakkak agliyor

Kundak ninni sallama belki bi okşayıp alından öpme emzik sırtı sıvazlama ne biliyim uykuya gecis için isaret olablr rutin olablr sanrm.

Ben çocuğun gelişimini internet üzerinden takip ediyorum
Bir derdim olursa da buraya yazıyorum
Sen yine öyle yapma burası bir çok anlamda kafa karıştırıcı da olabilir

Düzenli doktora götürmek çok önemli, bişi yapmıyor gibi geliyor ama öyle değil. İlgisizse, sevmiyorsan değiştirebilirsin. Her doktorun tarzı her anneye uygun olmayabiliyor. Ben rahatlatan ve fonksiyonel tıpa da yönelen doktorları severim. Kimisi de daha dan dan söyleyen bir tık sert doktorları sever.

Velhsıl muhtaç da olmayalım yokluklarını da görmeyelim

Kızlar uyku tulumlarını ne zaman giydiriyorsunuz, uyku saatinde giydirsem bazen hemen uyumuyor uyuyunca giydirsem bu sefer uyanıyor nasıl yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…