Ah bu kulaklar bu kadar yılda neler duydu bilsen sen de her okuduğuna ve anlatılana inanmazdın
Mesela çocuğu 1 yaşında çişini söylemiş bir güruh vardır. Dernek kursalar yeri. Öyle de savunurlar
Sen 2 yaşına gelen çocuğuna bezi bıraktırmaktan bahsettiğin an biri mutlaka benimki 1 yaşında bezi çıkarıp attı der. O bebek bezini motor beceri olarak taktırmak istemez kaçar ağlar ama altına yapmaya, lazımlıktan korkmaya da devam eder.
Oğlum da bez taktırmamak için savaşırdı ama bu pelvik kasların idrar tutmada hazır olduğu anlamına gelmez
Ayrıca ortopedi alanında yıllarca çalışmış biri olarak vücut yapısının bu kadar kısa sürede yürümeye elverişli hale gelmesine inanmıyorum. Kucaktan sıyrılmaya çalışmakla, yürümek aynı şey değil
Benim kız şu anda anne der gibi ağlıyor. Bu anne dediği anlamına gelmez. Bebekler papağan gibi konuşmayı taklit yöntemiyle öğrenir. Bu bilinçli konuşuyor diye kabul edilmez.
Sen istediğine inan beni bağlamaz ki. Ben sana yazmamıştım sonuçta. Sen seviyorsun muhalefet olmayı ama uzatma bence