-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #100.161
Tabi ki öyle çok sağol canımBüyük bir şehirde yasiyorsan kapıya bırakmak çok güvenli değil maalesef. Güvenlik ya da kamera da yoksa calmamalari zor. Kapıların üstündeki metalleri çalıyorlar hazırda duran bebek arabasında gider maalesef.
Gecmis olsun ama gerçekten çok üzücü o kadar uğraş didin al sonra hakkı olmayan biri alsın gitsin. Sanki beraber kazandın. Şimdi Nasrettin hoca hesabı hırsızın hiç mi suçu yok. Artık cana geleceğine mala gelsin çocuğum çok şükür sağlıklı. Başımın gozumun sadakasi olsun deyip. Kendini sakinleştirmeye çalışacaksın. Geçmiş olsun tekrar.
İşte bilmiyorumBu devirde seni bile çalarlar.
Belki de bilen biri yaptı
Ahhh kıyamam yaaaBenim oğlum biraz tembel emmiyordusagip veriyordum beslenmesinin yarısı mama yarısı anne sutuydu simdi emiyor çok şükür günde 2 defa mama veriyorum kaka sonrası emmiyor doymayacagini zannediyor galiba
Eminsen neden beklenemez dedin
Dantellılerın kalıbı dar aklında olsun. 9 aylık almıştım o zaman 2 aylıktı . Zor oluyorduKızlar e bebekte body lerde ve tekstilde indirim var .Ben dantelli bodylerini çok beğeniyorum
2 3 yas bile aldım
Düşünürseniz bakın
Bence sen de her şeye karşı çıkmayı seviyorsun ve yetenekli bebeklere karsi bir cekememezligin var .Ya gorumcenin bebeği yürüdü videosu var neyini inandiracagim .çocuk yuvarlana yuvarlana 3 aylıkken yataktan düştü .Ah bu kulaklar bu kadar yılda neler duydu bilsen sen de her okuduğuna ve anlatılana inanmazdın
Mesela çocuğu 1 yaşında çişini söylemiş bir güruh vardır. Dernek kursalar yeri. Öyle de savunurlar
Sen 2 yaşına gelen çocuğuna bezi bıraktırmaktan bahsettiğin an biri mutlaka benimki 1 yaşında bezi çıkarıp attı der. O bebek bezini motor beceri olarak taktırmak istemez kaçar ağlar ama altına yapmaya, lazımlıktan korkmaya da devam eder.
Oğlum da bez taktırmamak için savaşırdı ama bu pelvik kasların idrar tutmada hazır olduğu anlamına gelmez
Ayrıca ortopedi alanında yıllarca çalışmış biri olarak vücut yapısının bu kadar kısa sürede yürümeye elverişli hale gelmesine inanmıyorum. Kucaktan sıyrılmaya çalışmakla, yürümek aynı şey değil
Benim kız şu anda anne der gibi ağlıyor. Bu anne dediği anlamına gelmez. Bebekler papağan gibi konuşmayı taklit yöntemiyle öğrenir. Bu bilinçli konuşuyor diye kabul edilmez.
Sen istediğine inan beni bağlamaz ki. Ben sana yazmamıştım sonuçta. Sen seviyorsun muhalefet olmayı ama uzatma bence
Bence dar değil ben hala 6 ayı kullanıyorum. Memnun olduğum için aldım. Bence sen farklı bir versiyonunu almış olabilirsin aksine bunlar daha büyük likrali kumaştan yapıldığı için daha 6 7 ye kadar kullanırımDantellılerın kalıbı dar aklında olsun. 9 aylık almıştım o zaman 2 aylıktı . Zor oluyordu
Bende yıllarca sağlıkta çalıştım röntgen teknisyeniyim olması gerekipte olmayan olmaması gerekipte olan bir sürü durumla karşılaştım ama sizin gibi bu böyle deyipte insanlara yalancı muamelesi yapmadım ben bunun eğitimini aldım okurken bu böyle değildi o yüzden kabul edilemez demedimAh bu kulaklar bu kadar yılda neler duydu bilsen sen de her okuduğuna ve anlatılana inanmazdın
Mesela çocuğu 1 yaşında çişini söylemiş bir güruh vardır. Dernek kursalar yeri. Öyle de savunurlar
Sen 2 yaşına gelen çocuğuna bezi bıraktırmaktan bahsettiğin an biri mutlaka benimki 1 yaşında bezi çıkarıp attı der. O bebek bezini motor beceri olarak taktırmak istemez kaçar ağlar ama altına yapmaya, lazımlıktan korkmaya da devam eder.
Oğlum da bez taktırmamak için savaşırdı ama bu pelvik kasların idrar tutmada hazır olduğu anlamına gelmez
Ayrıca ortopedi alanında yıllarca çalışmış biri olarak vücut yapısının bu kadar kısa sürede yürümeye elverişli hale gelmesine inanmıyorum. Kucaktan sıyrılmaya çalışmakla, yürümek aynı şey değil
Benim kız şu anda anne der gibi ağlıyor. Bu anne dediği anlamına gelmez. Bebekler papağan gibi konuşmayı taklit yöntemiyle öğrenir. Bu bilinçli konuşuyor diye kabul edilmez.
Sen istediğine inan beni bağlamaz ki. Ben sana yazmamıştım sonuçta. Sen seviyorsun muhalefet olmayı ama uzatma bence
HahahahaAy noluyo noluyo
Yaa bende fenayim bu aralar herşeyden herkesten sıkıldım... tekrar saçımı kestirsem diyorum erkek trasi off pişman olur muyum acabaKendimden sıkıldım vallahi böyle değişiklik istiyorum ama değişiklik yapınca pişman olucak hisside var
Aslında sırayla herkes 1 ay alsa ama yurt dışına gitmesii zor yaşlı kadının ve ordan oraya gitmesi de.. kardesler bir araya gelip çözüm bulmalı ya bir bakıcı tutulmalı ne bileyim. Çok zor kadın için.Başka 8 tane kardeşim var. Biri gelip gidiyor arada. Ufak çocukları var.
Onun dışanda ne kimse yanına götürüyor nede yanında kalması için kimseye getiriyorlar.
Banada kahkül ve bakır perileri geldiKendimden sıkıldım vallahi böyle değişiklik istiyorum ama değişiklik yapınca pişman olucak hisside var
Benim uyku tulumu torba şeklinde zaten yatarak emdiği için anne yanından yanıma cekiyoruk emiyor sonra geri yerine koyuyorum. Uyku tulumunu çıkarmaya giydirmeye kalksam uykusu açılır. Gündüz giydirmiyorum. Üstünde ne varsa onla uyutup üstüne kendi yorganini ikiye katlayıp ortuyirum ince çünkü. Gündüz kendim kontrol edebildiğim için uyku tukumuna gerek görmüyorum.xUyku tulumu kullanan kızlar gece emzirmeye kalkınca cikariyor musunuz
Yoksa öyle mi emziriyorsunuz
Bir de gündüz de kullanıyor musunuz