2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tabi ki öyle çok sağol canım

Her bebek kendine özel hep derim. Sizin yaptı yada sizinki yapamadı diye doğru o değil..
zaten bebekleri karşılaştırmakda saçmaaa.
Şuan kkdaki bebeklerde bazıları dönebiliyor bazıları dönemiyor
Benim bebeğim dönemiyor mesela şuan ama çabası var poposunu itmeye çalışıyo. Bu onu diğer bebeklerden geri yapmazzz
Yada benim sizinkilerden bebeğim kilolu ve boyu uzun diye sizin bebeklerden üstünde değil..
elbet hepsi bi zamandan sonra öğrenicekk ve yapıcak

boşverin ve keyfini çıkarın

Eminsen neden beklenemez dedin

Ah bu kulaklar bu kadar yılda neler duydu bilsen sen de her okuduğuna ve anlatılana inanmazdın

Mesela çocuğu 1 yaşında çişini söylemiş bir güruh vardır. Dernek kursalar yeri. Öyle de savunurlar
Sen 2 yaşına gelen çocuğuna bezi bıraktırmaktan bahsettiğin an biri mutlaka benimki 1 yaşında bezi çıkarıp attı der. O bebek bezini motor beceri olarak taktırmak istemez kaçar ağlar ama altına yapmaya, lazımlıktan korkmaya da devam eder.
Oğlum da bez taktırmamak için savaşırdı ama bu pelvik kasların idrar tutmada hazır olduğu anlamına gelmez

Ayrıca ortopedi alanında yıllarca çalışmış biri olarak vücut yapısının bu kadar kısa sürede yürümeye elverişli hale gelmesine inanmıyorum. Kucaktan sıyrılmaya çalışmakla, yürümek aynı şey değil

Benim kız şu anda anne der gibi ağlıyor. Bu anne dediği anlamına gelmez. Bebekler papağan gibi konuşmayı taklit yöntemiyle öğrenir. Bu bilinçli konuşuyor diye kabul edilmez.

Sen istediğine inan beni bağlamaz ki. Ben sana yazmamıştım sonuçta. Sen seviyorsun muhalefet olmayı ama uzatma bence

Kızlar merhaba benim bebegim bu ara cok iştahsız ya ne meme alıyor gündüzleri nede mama gece 2 kere emiyor uyku desen oda yok aynı durumu yaşayan var mı geciçi bi durummu bu ?

Bence sen de her şeye karşı çıkmayı seviyorsun ve yetenekli bebeklere karsi bir cekememezligin var .Ya gorumcenin bebeği yürüdü videosu var neyini inandiracagim .çocuk yuvarlana yuvarlana 3 aylıkken yataktan düştü .
Şimdi ben sana buraya benim bebeğimin ne yaptığını yazmayacağım. Çünkü sen ona da yalan dersin çünkü olamaz sana göre.bak üstün zekalı bebekler de var az zekalı bebekler de var orta zekalı bebekler de var .senin bebeğin orta diye ne üstün de az zekalılara laf edemezsin .
Sen neye inanmak istiyorsan ona inan .Ben 7 aylıkken konuşmuşum ve 1 yaşında cümle kuruyormusum. Papağan gibi değil normal insan gibi .bazı bebekler de 3 yaşında konuşur. Bazı bebekler az zekalı olur tıpkı bazı insanlar gibi!

Dantellılerın kalıbı dar aklında olsun. 9 aylık almıştım o zaman 2 aylıktı . Zor oluyordu
Bence dar değil ben hala 6 ayı kullanıyorum. Memnun olduğum için aldım. Bence sen farklı bir versiyonunu almış olabilirsin aksine bunlar daha büyük likrali kumaştan yapıldığı için daha 6 7 ye kadar kullanırım

Bende yıllarca sağlıkta çalıştım röntgen teknisyeniyim olması gerekipte olmayan olmaması gerekipte olan bir sürü durumla karşılaştım ama sizin gibi bu böyle deyipte insanlara yalancı muamelesi yapmadım ben bunun eğitimini aldım okurken bu böyle değildi o yüzden kabul edilemez demedim

Yıllarca hastane hastane dolaşıp bir evladım olsun deyip maddi manevi yıprandım sebepsiz infertilite denildiğinde ben sağlıkciyim yıllarca rahim,testis emari cektim herkeste problem vardi problem olduğu için hastaneye geldiler demedim onların çocukları olmaması gerekir benim sebepsizse olmalı demedim

İkinci çocuğum oldu sizin gibi kendimi tecrübeli anne kategorisine koyamadim ikisi arasında dünyalar kadar fark var o zaman oğluma sen 3 kg doğdun kalkıp yurumelisin geç kaldın kizimada sen 1 kg doğdun otur oturdugun yerde senin yurumene daha çok var sen prematüresin mı demeliydim ayağa kalktığında engel mi koymaliydim ikisi kardeş üstelik embriyo aşamalarını bile gun gün bilmeme rağmen

39.haftada doğan bebeğik bizimle aynı yoğun bakıma geldiğinde senin cigerlerin anne karnında gelişti sen çok iyi oksijen almalısın benim kız 32. haftada erkenden doğmasına rağmen solunum sıkıntısı çekmedi diye benim kızla kavga mı etmeliydi emme yetisi 34. haftada gelişmesine rağmen 32. haftada doğan bebeğim emiyor diye yok bekle 2 hafta sonra emeceksin mi denmeli

Belki sizin yaşınız kadar tecrübem vardır eğitimsiz değilim 4 üniversite okudum yinede okumayan bir insana sen cahilsin benden az şeyler biliyorsun ben herşeyi biliyorum demedim hayat ,yaşanmışlık, tecrübe çok farklı şeyler anlar misiniz bilmem!

kalkıp kucaktan siyrilmayla yürümeyi aynı şey zannedecekmis gibi insanları kucumseyip dalga geçmek çok bilmişlik olmuyor . Bezden kacmayla çişini yapmayı aynı şey olmadığı sizden daha iyi bilen insanlar çok var merak etmeyin . Diğer bir üyeyi tenzih edipte ben yalan söylüyormusum gibi itham edincede sizin olgunlaşmamış bilginizi kabul edenlere de saygim sonsuz size de siz çok bilmisliginizi kendinize saklayın lütfen sevgililer...

Başka 8 tane kardeşim var. Biri gelip gidiyor arada. Ufak çocukları var.
Onun dışanda ne kimse yanına götürüyor nede yanında kalması için kimseye getiriyorlar.
Aslında sırayla herkes 1 ay alsa ama yurt dışına gitmesii zor yaşlı kadının ve ordan oraya gitmesi de.. kardesler bir araya gelip çözüm bulmalı ya bir bakıcı tutulmalı ne bileyim. Çok zor kadın için.

Uyku tulumu kullanan kızlar gece emzirmeye kalkınca cikariyor musunuz
Yoksa öyle mi emziriyorsunuz
Bir de gündüz de kullanıyor musunuz
Benim uyku tulumu torba şeklinde zaten yatarak emdiği için anne yanından yanıma cekiyoruk emiyor sonra geri yerine koyuyorum. Uyku tulumunu çıkarmaya giydirmeye kalksam uykusu açılır. Gündüz giydirmiyorum. Üstünde ne varsa onla uyutup üstüne kendi yorganini ikiye katlayıp ortuyirum ince çünkü. Gündüz kendim kontrol edebildiğim için uyku tukumuna gerek görmüyorum.x Bu arada uyku trumummum 1 tog o yüzden üstüne yorgan da ortuyorum gece. Yorgan da incecik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…