- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.041
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Aynen ben de öyle:) bu 2. CocukSaol inşallah hayırlısı olur bizim için her konudasezeryan olmasının tek sebebi full korku canım, ödüm kopuyor normal doğumdan
Ilkinde 8. Haftada başladı ve doğuma kadar devam etti. Kabustu resmen.Benimde hiç yok bulantım sonradan mı başlıcak ki
Ay bende çok korkardım ama 1kez normal doğum yaptım 1 kez de sezaryan oldum. Kesinlikle normal doğum diyorumSaol inşallah hayırlısı olur bizim için her konudasezeryan olmasının tek sebebi full korku canım, ödüm kopuyor normal doğumdan
Hayırlısı olsun zaten artık herkes sezeryan oluyor normal doğum sağlıklı evet ama çok korkuyorum ben vajinal muayene bile çok zor geliyorAynen ben de öyle:) bu 2. Cocuk
Ve sezeryan dusunuyorum
Merhabalar, ben de hamileyim. :)Pekala o zaman çok fazla benden konuştukbelirtileriniz neler bakalım öyle sorayım o zaman
Yaa erken o zaman benim daha ben artık olmaz sanıyordum sonradan başlıyor demekkiIlkinde 8. Haftada başladı ve doğuma kadar devam etti. Kabustu resmen.
Umarım bunda öyle olmaz .
İlk gebeliğimde 6-7. Hafta civarı başladı ve 12. Haftaya kadar sürdü. Su içsem kusardım o kadar kötüydüYaa erken o zaman benim daha ben artık olmaz sanıyordum sonradan başlıyor demekki
Göğüs hassasiyeti şiddetli yatağa yatınca hemen uyuyorum eskiden zor uykuya dalıyordum şişkinlik gaz afedersinizPekala o zaman çok fazla benden konuştukbelirtileriniz neler bakalım öyle sorayım o zaman
Ah canim benim:)Yaa erken o zaman benim daha ben artık olmaz sanıyordum sonradan başlıyor demekki
Zormuş o kadarda olmaz inşallah şimdiden 2 kilo almışım ne yapcam bilmiyorum topik bişey olcam sanırımİlk gebeliğimde 6-7. Hafta civarı başladı ve 12. Haftaya kadar sürdü. Su içsem kusardım o kadar kötüydübırak hiç başlamasın
Hayırlı olsuunnnMerhabalar, ben de hamileyim. :)
23 ekim 13.2
26 ekim 81.6
Belirtilerim kasık ağrısı ve sancılarım var. İnanılmaz akıntım var.
30 ekim beklenen adet tarihim.
Doktor hiçbir şey söylemedi. Akıntı için fitil verdi.
Sizce 81.6 kaç haftalıktır bilgisi olan var mı?
İnşallah az olur sıkıntısız geçerAh canim benim:)bunlar guzel zamanlar suan . 7ve 8. Hafta başlayacak bakalım
Ama umarım az olur
Şuan tek isteğim bu
Teşekkür ederim. İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım :)Hayırlı olsuunnnBüyük ihtimalle şu an 4 haftalık. Adet tarihi geçince 5. Haftaya girmiş oluyorsun genelde son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor canım
Benimde dokunamıyorum uçları falan sızlıyor. Ben hamile kalmadan önce emziriyordum ama sütümün tadı bozulmuş oğlum emmiyor artıkGöğüs hassasiyeti şiddetli yatağa yatınca hemen uyuyorum eskiden zor uykuya dalıyordum şişkinlik gaz afedersinizbu kadar şimdilik
Hamilelik takvimi yaparsanız çıkar. Bizimkisi gibiMerhabalar, ben de hamileyim. :)
23 ekim 13.2
26 ekim 81.6
Belirtilerim kasık ağrısı ve sancılarım var. İnanılmaz akıntım var.
30 ekim beklenen adet tarihim.
Doktor hiçbir şey söylemedi. Akıntı için fitil verdi.
Sizce 81.6 kaç haftalıktır bilgisi olan var mı?
Olacak tabi:)) sağlıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim. İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım :)
Bulantılar başlayınca verirsin canımZormuş o kadarda olmaz inşallah şimdiden 2 kilo almışım ne yapcam bilmiyorum topik bişey olcam sanırım
İnşallah hepimizin sağlıkla gelsin :))Olacak tabi:)) sağlıkla gelsin inşallah
Başlamış belirtiler bayaBenimde dokunamıyorum uçları falan sızlıyor. Ben hamile kalmadan önce emziriyordum ama sütümün tadı bozulmuş oğlum emmiyor artık
Bende sık idrara çıkma ve halsizlik de var dün çocukları uyuturken onlardan önce uyumuşum
Bulantılar başlayınca verirsin canım
Olur o kadar çocuk doğuracağız sonuçta pilates topu olalım varsın