- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.041
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Çok sevindim maddi problem olmadığı içinVar tabi olmaz olur mu, çocuklarımdan ayrılsam nefes dahi alamam o da benim çocuğum. Çok garip duygular içindeyim
Pazarlama müdürüyüm maaşım yüksek eski eşten nafaka alıyorum çocuklar için, ev de kendimin. Bana kalan miras ev var ordan kira falan da alıyorum. Maddi açıdan hiç bir sıkıntı yok çok şükür ama manevi açıdan çok sıkıntı var.
Allah razı olsun canım inşallah
Yok canım benim niye yanlış anlayayım, ondan değil. Boşandıktan sonra bir ilişkim oldu, aslında korundum dikkatsiz de davranmadım ama mucize gibi birşey oldu işte.Çok sevindim maddi problem olmadığı için
Elelam kendine baksın
Yanlış anlamazsanız eger bu cocuk eski eşten mi?
Ben birkaç haziran topiğine yazdım cvp alamadım sorduklarıma sinir oldum açıkçası o nedenle kendim açmak istedim benimde sezeryan olucak haziran sonu temmuz ilk haftası arası doğum olucak inşallahİnşallahaslında moderatörlerin açtığı haziran anneleri temmuz anneleri vs olarak da var ama onun 2022 temmuz anneleri modeli henüz açılmamış yakında açılır. O konularda çok daha fazla konuşuluyor herkes toplanıyor
Benim bir önceki çocuğum erken doğdu, bunun da öyle olma ihtimali var, dolayısı ile benim doğum Haziran'da olur büyük ihtimalle
Anladım. Hayırlısı olsunYok canım benim niye yanlış anlayayım, ondan değil. Boşandıktan sonra bir ilişkim oldu, aslında korundum dikkatsiz de davranmadım ama mucize gibi birşey oldu işte.
Yönetime bildirin. Popüler yapsınBen birkaç haziran topiğine yazdım cvp alamadım sorduklarıma sinir oldum açıkçası o nedenle kendim açmak istedim benimde sezeryan olucak haziran sonu temmuz ilk haftası arası doğum olucak inşallah
Merhaba canım hoşgeldin benimde temmuz ilk haftası ama bencede haziran sonu doğum olur benim. Kaç haftalık şuan keseyi gördünüz mü?Selamlar
Temmuz annesiyim ama tabii ki büyük ihtimalle haziranda doğar. Zamanında doğan cocuk azmış
6 temmuzu gösteriyor doğum tarıhı
Hazıran annelerinde kalacaktım aslında
Ama haftalarımız temmuz anneleriyle aynı olacağı için burada olmak daha mantıklı
Yönetime bildirin. Popüler yapsın
Bizim neyimiz eksik
Tabii :))Demi canım
Aynen, burayı popüler konu yaparlarsa herkes toplanır liste falan yapmak gerekir, böyle daha iyi olmuş canım bu topik hepimize hayırlı olsun inşallahhhBen birkaç haziran topiğine yazdım cvp alamadım sorduklarıma sinir oldum açıkçası o nedenle kendim açmak istedim benimde sezeryan olucak haziran sonu temmuz ilk haftası arası doğum olucak inşallah
Doktora girmedim daha. Kalp atışı 7. Hafta anca duyuluyor. Acele etmeyeyim dedim.Merhaba canım hoşgeldin benimde temmuz ilk haftası ama bencede haziran sonu doğum olur benim. Kaç haftalık şuan keseyi gördünüz mü?
Ay cidden ya, kim bu elalem arkadaşAnladım. Hayırlısı olsun
Elalem hic susmaz ki zaten normalde
Kıyamam kuzum yaaa çok zor bir karar gerçekten yorumda yapmak zor iyi düşün iyi karar ver hayırlısı olsun inşallahBenim 3 ay sonra 4 yaşına girecek ve 7 aylık olmak üzere 2 oğlum var ve boşandım. Eğer bu çocuk doğarsa iddet müddeti içerisinde doğmuş olacak o da sıkıntı yaratacak hukuki açıdan ve tabi tek başına 3 çocuk annesi olmak da var. Sıkıntıdayım o yüzden ama kıyamıyorum da kafam karışık canım
En güzelini yapmışsın bekleyip gitmek en mantıklısı aslında stres oluyor insan diğer türlüDoktora girmedim daha. Kalp atışı 7. Hafta anca duyuluyor. Acele etmeyeyim dedim.
Ama 2 kere kan testi yaptırdım artış görmek için.
Saol inşallah hayırlısı olur bizim için her konudaAynen, burayı popüler konu yaparlarsa herkes toplanır liste falan yapmak gerekir, böyle daha iyi olmuş canım bu topik hepimize hayırlı olsun inşallahhh
Peki sezeryan olmasının nedeni nedir canım?
Erken öğrenmenin en güzel tarafı bulantıların daha başlamamıs olması :)En güzelini yapmışsın bekleyip gitmek en mantıklısı aslında stres oluyor insan diğer türlü
Amin canım benim inşallahKıyamam kuzum yaaa çok zor bir karar gerçekten yorumda yapmak zor iyi düşün iyi karar ver hayırlısı olsun inşallah
Ayy ne güzel inşallah bu hafta bende kalp atışını duyabilimİlk gebeliğimde keseyi 5. Haftada gördüm kalp atışları 7. Haftada duyuldu
İkincide ikisini de 6. Haftada yaşadım
Benimde hiç yok bulantım sonradan mı başlıcak kiErken öğrenmenin en güzel tarafı bulantıların daha başlamamıs olması :)