2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Var tabi olmaz olur mu, çocuklarımdan ayrılsam nefes dahi alamam o da benim çocuğum. Çok garip duygular içindeyim:KK43:
Pazarlama müdürüyüm maaşım yüksek eski eşten nafaka alıyorum çocuklar için, ev de kendimin. Bana kalan miras ev var ordan kira falan da alıyorum. Maddi açıdan hiç bir sıkıntı yok çok şükür ama manevi açıdan çok sıkıntı var.
Allah razı olsun canım inşallah 🙏
Çok sevindim maddi problem olmadığı için
Elelam kendine baksın
Yanlış anlamazsanız eger bu cocuk eski eşten mi?

Çok sevindim maddi problem olmadığı için
Elelam kendine baksın
Yanlış anlamazsanız eger bu cocuk eski eşten mi?
Yok canım benim niye yanlış anlayayım, ondan değil. Boşandıktan sonra bir ilişkim oldu, aslında korundum dikkatsiz de davranmadım ama mucize gibi birşey oldu işte.

İnşallah 🙏 aslında moderatörlerin açtığı haziran anneleri temmuz anneleri vs olarak da var ama onun 2022 temmuz anneleri modeli henüz açılmamış yakında açılır. O konularda çok daha fazla konuşuluyor herkes toplanıyor 😂
Benim bir önceki çocuğum erken doğdu, bunun da öyle olma ihtimali var, dolayısı ile benim doğum Haziran'da olur büyük ihtimalle 🥰
Ben birkaç haziran topiğine yazdım cvp alamadım sorduklarıma sinir oldum açıkçası o nedenle kendim açmak istedim benimde sezeryan olucak haziran sonu temmuz ilk haftası arası doğum olucak inşallah 🥰

Pekala o zaman çok fazla benden konuştuk ☺️ belirtileriniz neler bakalım öyle sorayım o zaman🤣

Selamlar 😁
Temmuz annesiyim ama tabii ki büyük ihtimalle haziranda doğar. Zamanında doğan cocuk azmış 😊

6 temmuzu gösteriyor doğum tarıhı

Hazıran annelerinde kalacaktım aslında
Ama haftalarımız temmuz anneleriyle aynı olacağı için burada olmak daha mantıklı
Merhaba canım hoşgeldin benimde temmuz ilk haftası ama bencede haziran sonu doğum olur benim. Kaç haftalık şuan keseyi gördünüz mü?

Ben birkaç haziran topiğine yazdım cvp alamadım sorduklarıma sinir oldum açıkçası o nedenle kendim açmak istedim benimde sezeryan olucak haziran sonu temmuz ilk haftası arası doğum olucak inşallah 🥰
Aynen, burayı popüler konu yaparlarsa herkes toplanır liste falan yapmak gerekir, böyle daha iyi olmuş canım bu topik hepimize hayırlı olsun inşallahhh🙏🥰
Peki sezeryan olmasının nedeni nedir canım?

Benim 3 ay sonra 4 yaşına girecek ve 7 aylık olmak üzere 2 oğlum var ve boşandım. Eğer bu çocuk doğarsa iddet müddeti içerisinde doğmuş olacak o da sıkıntı yaratacak hukuki açıdan ve tabi tek başına 3 çocuk annesi olmak da var. Sıkıntıdayım o yüzden ama kıyamıyorum da kafam karışık canım:KK43:
Kıyamam kuzum yaaa çok zor bir karar gerçekten yorumda yapmak zor iyi düşün iyi karar ver hayırlısı olsun inşallah 🙏

İlk gebeliğimde keseyi 5. Haftada gördüm kalp atışları 7. Haftada duyuldu
İkincide ikisini de 6. Haftada yaşadım 🥰

Aynen, burayı popüler konu yaparlarsa herkes toplanır liste falan yapmak gerekir, böyle daha iyi olmuş canım bu topik hepimize hayırlı olsun inşallahhh🙏🥰
Peki sezeryan olmasının nedeni nedir canım?
Saol inşallah hayırlısı olur bizim için her konuda 🙏😊sezeryan olmasının tek sebebi full korku canım, 🤣🤣🤣ödüm kopuyor normal doğumdan

X