-
- Konu Sahibi yoncambenim
Tebrik ederim :) ben de asla yumurtanın sarısını yemem gerçek hayatta şimdi deli gibi istiyor canım :)Bende diğer iki gebeliğimde ki gibi yumurta yediğimi gördüm yine ( gerçek hayatta nefret ederim) içime şüphe düştü ondan dolayı:))
Sarısı yine iyide beyazı çok fena yaa düşününce bile öğuresim geliyorTebrik ederim :) ben de asla yumurtanın sarısını yemem gerçek hayatta şimdi deli gibi istiyor canım :)
Ya benim kilo problemim var 106 kiloyum ne yapacağım bilmiyorum. 116 kiloydum -10 kilo verdim ve hamile olduğumu öğrendim. Yürüyüş yapayım diyorum ama kasıklarıma batma oluyor yürüyemiyorum. Çok üzülüyorumSarısı yine iyide beyazı çok fena yaa düşününce bile öğuresim geliyor
Ya eskiden tiksindigin şeyleri hamilelikte isteyebiliyorsun veya tam tersi çok sevdiğin birşey mideni bulandırabiliyor. Bende süt sevmem ama şu an canım süt çekiyor, evet bildiğin sütrüyamda böyle süt şelalesi vardı doldurup doldurup içiyordum
Yaaa kilo problemi varken hamilelik zor gerçekten. Gebelik şekeri, hipertansiyon vs. riskini artırıyor. Normal doğum da zorlaşıyor tabiYa benim kilo problemim var 106 kiloyum ne yapacağım bilmiyorum. 116 kiloydum -10 kilo verdim ve hamile olduğumu öğrendim. Yürüyüş yapayım diyorum ama kasıklarıma batma oluyor yürüyemiyorum. Çok üzülüyorum
Çok teşekkür ederim umarım bir problem olmaz. Kimseye söylemedim henüz eşimden başka. Tek başıma bu tarz düşüncelerle mücadele etmeye çalışıyorum. Sizlerle konuşunca rahatlıyorum :)Yaaa kilo problemi varken hamilelik zor gerçekten. Gebelik şekeri, hipertansiyon vs. riskini artırıyor. Normal doğum da zorlaşıyor tabiama bu şekilde olanlar hamilelikte çok kilo almıyorlar diye biliyorum. Doğurunca hepsini beraber verirsin canım sıkma canını hiç kendine de çok yüklenme. 3. Aydan sonra geçiyor o batma hissi zaten. Sonra hamile yogasına falan da başlarsın
Ne demek canım bunun için varız birbirimize destek olmak içinÇok teşekkür ederim umarım bir problem olmaz. Kimseye söylemedim henüz eşimden başka. Tek başıma bu tarz düşüncelerle mücadele etmeye çalışıyorum. Sizlerle konuşunca rahatlıyorum :)
Çok tatlısınız teşekkür ederimNe demek canım bunun için varız birbirimize destek olmak için
İnşallah kuzum dualarım seninlegüzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba canım hoşgeldin inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinMerhabalar 29 haziran annesiyimhaftaya çarşamba keseyi göreceğiz inşallah şu an takvime göre 5+2 yiz ultrasyon sonucuna göre haftalar değişecektir
Merhaba canım hoşgeldin aramızaSelamlarsata göre 4+4 olarak bulunmaktayım aranızda. Bnde salı günü öğrendim 35 idi, perşembe günü 123 oldu beta hcg. Haftaya perşembe de doktorum çağırdı kontrole. İnşaallah. Keseyi görürüz.
Hoşgeldin canım gebeliğin hayırlı olsun çoğu gebemiz yeni keseyi görecek sanırım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahMerhaba, benim de 4+3bu perşembe kontrolüm var benim de keseyi göreceğiz hayırlısıyla herkese hayırlı olsun