- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 29
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Kızlar profilinizden gebelik bilgilerinizi girin görelim kaç haftalık olmuşsunuzSaol tşk ederim canım benim haftaya perşembe 6+3 olmuş olucak inşallah duyarım kalp atışını aramız şu anda seninle tam bir hafta inşallah sağlıklı gebelik geçiririz burda birbirimize faydalı oluruz canım
Benim daha doğuracağım kesin değil o yüzden girmedim, önceki gebeliğimde öğrenir öğrenmez girmiştim.Kızlar profilinizden gebelik bilgilerinizi girin görelim kaç haftalık olmuşsunuz
Neden böyle dedin bi sorun mu varBenim daha doğuracağım kesin değil o yüzden girmedim, önceki gebeliğimde öğrenir öğrenmez girmiştim
Merhabalar hoş geldiniz.Selamlar
Temmuz annesiyim ama tabii ki büyük ihtimalle haziranda doğar. Zamanında doğan cocuk azmış
6 temmuzu gösteriyor doğum tarıhı
Merhaba, teşekkürler. Sonunda temmuz annelerini açan olmuş:)Merhabalar hoş geldiniz.
Evet bnde öğrenir öğrenmez baktım açmıştı bir hanımefendiMerhaba, teşekkürler. Sonunda temmuz annelerini açan olmuş:)
Çok iyi olmuş.Evet bnde öğrenir öğrenmez baktım açmıştı bir hanımefendi
Benim 3 ay sonra 4 yaşına girecek ve 7 aylık olmak üzere 2 oğlum var ve boşandım. Eğer bu çocuk doğarsa iddet müddeti içerisinde doğmuş olacak o da sıkıntı yaratacak hukuki açıdan ve tabi tek başına 3 çocuk annesi olmak da var. Sıkıntıdayım o yüzden ama kıyamıyorum da kafam karışık canımNeden böyle dedin bi sorun mu var
Hoşgeldin:)) temmuz annelerini kadınlar kulübü açacak popüler konu olarak orada daha çok kişi olacak liste falan kurulucak o henüz açılmamış amaMerhaba, teşekkürler. Sonunda temmuz annelerini açan olmuş:)
Süper olmuşHos buldum
Evet, yönetime bildirdim popülere taşınması icin :)
Bu arada aramızda 2 gün var :)
Ay canım benim Allah kolaylık versin. Ama öyle bisi yapma nolur. Allah onun rızkını vermiştirBenim 3 ay sonra 4 yaşına girecek ve 7 aylık olmak üzere 2 oğlum var ve boşandım. Eğer bu çocuk doğarsa iddet müddeti içerisinde doğmuş olacak o da sıkıntı yaratacak hukuki açıdan ve tabi tek başına 3 çocuk annesi olmak da var. Sıkıntıdayım o yüzden ama kıyamıyorum da kafam karışık canım
İnşallahaslında moderatörlerin açtığı haziran anneleri temmuz anneleri vs olarak da var ama onun 2022 temmuz anneleri modeli henüz açılmamış yakında açılır. O konularda çok daha fazla konuşuluyor herkes toplanıyor
Benim bir önceki çocuğum erken doğdu, bunun da öyle olma ihtimali var, dolayısı ile benim doğum Haziran'da olur büyük ihtimallle
Evet korunma rağmen oldu, demek ki bir hayır vardır diye düşünüyorum ama işte elalem ne diyecek derdi falan filan bir sürü şeyAy canım benim Allah kolaylık versin. Ama öyle bisi yapma nolur. Allah onun rızkını vermiştir
Allah yardımcınız olsun.Benim 3 ay sonra 4 yaşına girecek ve 7 aylık olmak üzere 2 oğlum var ve boşandım. Eğer bu çocuk doğarsa iddet müddeti içerisinde doğmuş olacak o da sıkıntı yaratacak hukuki açıdan ve tabi tek başına 3 çocuk annesi olmak da var. Sıkıntıdayım o yüzden ama kıyamıyorum da kafam karışık canım
Evet orda da çok küçük kalıyor haftamız, kendimi kötü hissederim uyuşmuyor yaniEvet, genellikle 2 hafta öncesinden doğuyorlar.
Ama işte haziran anneleri ile bizim haftamız arasında cok fark var. Ben kendimi yabancı hissettim ordahafta uyumu acısından.
Haziran da doğacak olsalar bile temmuz annesiyiz
Elalem söyleyecek hep bişiler bulur canım. Gerçekten çok zor bir durum ama belki böylesi senin için daha hayırlı olur. Allah gönlüne göre verir inşallahEvet korunma rağmen oldu, demek ki bir hayır vardır diye düşünüyorum ama işte elalem ne diyecek derdi falan filan bir sürü şeysağol canım Allah razı olsun
Var tabi olmaz olur mu, çocuklarımdan ayrılsam nefes dahi alamam o da benim çocuğum. Çok garip duygular içindeyimAllah yardımcınız olsun.
İçiniz de doğurmak fikri olmasaydı bence bu gruba girmezdiniz
Vardır bir hayri
Durumunuz nasıl peki? Maddi durum önemli
Aldatıldığım için boşandım ona da laf söylendi, söyleniyor da söyleniyor işte.Elalem söyleyecek hep bişiler bulur canım. Gerçekten çok zor bir durum ama belki böylesi senin için daha hayırlı olur. Allah gönlüne göre verir inşallah