2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Sezeryan doğumda bir sürü komplikasyon barındırıyor. Bunları konuşup asla kimseyi korkutmak istemem ama arastirabilirsin. Anne bebek için hangisi daha iyi iyice araştırıp karar vermek laizm. Normal doğumun en en güzel yanı bana sorarsan doğum sonrası yenilenme hissi.
 
Kızlar sabah 1-2 yudum bozuk süt içtim fark etmeden 5,5 yaşındaki oğlumda yarım bardak içti biz fark edene kadar. Bir şey olur mu sizce ?
Ben geçen bayağı içtim
Sonradan farkettikama birşey olmadı Allah'a şükür.

Kızlar bu çocuk 2 gündür eskisi kadar sert tekmeler atmıyor anca bir dürtcem anca hiç yokta degil ama eskisi kadar degil korkuyorum

Artık yerleri kalmadı
Bizimki ağzımdan çıkacak az kaldı
 
Sürekli hareket olunca şimdide olmayınca korktum açıkçası
33te normal canım.
Çikolata üstüne su iç.
Uzan sola.
Sıcaklar da etkiliyo bence.
Bizim ruh halimiz de ona geçiyor işte.
Sırtüstü 5 dakika yatınca da bazen güzel vuruyor.
İş ki canları istesin
 
İşte kendi gelirse mecburen ama en son kalabildiği ana kadar tutmak istiyorlar. Ama benim doktorum izne çıkacakmış. 27sinde. Dönüşünü beklemek istemedim. Eğer kendi doğmak isterse ve doktorum olmazsa kötü olur. O sebeple 25 oldu benim.
 
Canım gönlünü ferah tut. Dediğin gibi 34 de doğup kuveze girmeyen de var. Benim oğlan 39 da doğum 3 gün kuvezde kaldı. Hiç belli olmuyor o işler. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.
 
......
Canım zaten doktorun normal olanı vermiş. 15 gün öncesi.

Benimki de 14 gün öncesi verdi. Diyorum ki insallah ılkı gibi olmaz
 
Doğum yöntemi ne olursa olsun muhim olan sonuç. Annenin sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmesi ben kimsenin hikayesini dinlemedim, dinlemem de. Her doğum, her çocuk kendine özgü çünkü.
Ama burada bir vakum olayına gözüm takıldı onu da gözümde büyütmek istemiyorum
 
Ben de okumayı bıraktım. Hanımların da dediği gibi bebek için en iyisi hangisiyse o olsun inşallah.

Vakum olayında da son raddeye geldiğimiz için o heyecanla vs ne olduğunu anlamayız bile. Bence ona hiç takılma :)
 
Seni etkilemek istemem canım ama ben vakum asla istemem. Ama her olayda vakum kullanıldığını sanmıyorum. O sebeple aklına getirme. Oyle bir durum olursa itiraz edilebilir bence o anda.
 
Merhaba Kızlar hamileliğimin 35. Haftasında bana gelen yeni güncellememi açıklıyorum: parmak uyuşması... işaret parmağımda günlerdir ara ara gelen karıncalanma hissi var ödemden midir bilinmez. Benimle aynı şeyi yaşayan ve çözümünü bulan var mı
 
Ben ilk çocuğu 96 kilo normal doğurdum. Bir şey olmadı. Hem zaten eğer normal doğumla başlayıp eğer olmuyorsa sonradan sezeryanda dönebiliyor. Benim şimdi miyom rahim ağzında olduğundan normal doğum şansım yok. Mecburi sezeryan benim ki. Sezeryan sonrası iyileşme süreci beni de biraz geriyor ama benim normal doğumda da çok dikisim olmustu. Kesi değildi bu arada kendi yırtıldı. Bebek iri de değildi 3200du. Ama ben son ana kadar hastaneye gitmedigim için oldu zamanında gitsem böyle olmazdı. İlk doğumun cahilliği işte. Resmen yada doguracakmisim. O kadar anlamamisim sancıları doktor geldi ben kendimi tutmayı bıraktım daha doktor bakamadan çocuk çıktı çok kolay bir doğum oldu. 5dk sürdü.
 
Maşallah valla. Bakalım Çarşamba doktor ne diyecek.
Bı korkutuyonuz bı guzel diyonuz
 
Arkadaslar merhaba 35+2deyim ve bugün kendi doktorum olmadığı icin baska doktora kontrol amaçlı girdim. 58 kg ile hamile kaldim ve suan 72 kgyum cok kilo almissin diye kizdi:) beni gorenler taniyanlar almadigimi iddia ediyorlar. Bebisim 2 aydir yuzunu gostermiyor. Ahşap kapi susumuzu de yaptirdik bakalim. İdrar yolu enfekdiyonu cikti ve antibiyotik ve fitil yaDi idrar yolu enfeksiyonu olan var mi son ayda
 

Eklentiler

  • IMG-20220603-WA0000.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 91
58 ile başladım 73 kıloyum suan. Doktorum kilo yorumu yapmıyor şeker vs yoksa eger.

Ayrıca hamilelikte 15 kiloya kadar normal
 
Allahım en hayırlısını nasip etsin sana
 
Ismiyle yaşasın maşallah idrar yolu enf bende olabilir, habire batma oluyo ve bazen 10 dakikada bir idrara çıkıyorum
 

Aslında riskten değil de tüp bebek çok zahmetli ve masraflı bir durum olduğu için sezaryenle kontrollü şekilde kolayca alalımın derdindeler..
Yani bebek çok uğraşmasın diyorlar

Ama şahsen bana riskli bir gebelik yoksa sezaryen de olsa doğacağı günü kendi belirlesin isterim. Sancı başlayınca yapılsın. Bana planlı ve iki üç hafta kadar önce gitmek tuhaf geliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…