2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Bugün LCW ya uğrarım. Outlet kısmı olan bayağı büyük bir mağazaydı. Bebek ürünleri organik yazanlardan aldım da kumaş ve yumuşaklık gerçekten iyi. Kitikate bakıyordum yumuşak organik olsun diye, ki onlar da bayağı pahalı. Yumuşacık tulum ve bodyler var. Ben kumaşa önem veririm ve beğendim. En azından ünlü markalara göre yarı fiyatına.
 
Canım ben mesela 40 cikana kadar hastane çıkışı giydircem
Şu sagdaki mavi gibi olanlari (0-3 ay ) 40 cikinca giydirecegim
Soldaki tulumda 3-6 ay onuda ekim sonu giydirmeye baslayacgim .
Aynen bende böyle yaparım zaten 40 cıkana kadar kısa kollu üşürler gibime geliyor tecrübem yok ama öyle düşündüm :)
 
Aynen bende böyle yaparım zaten 40 cıkana kadar kısa kollu üşürler gibime geliyor tecrübem yok ama öyle düşündüm :)
Ankara için çok mantıklı bende 3 6 aldim uzun kollu sweat vs Eylül ortasından sonra serin oluyor. Benimde 14 temmuz daha 2 aylık olacak. 3 olduğunda ekim olur baya serin olur dedim.
 
Pazartesi gideyim bakalım ne diyecek. Ya çok pis kuru kuru boş öksürük...
 
Ooo olabilirmiş bazılarının kilosu boyu olduğundan uzun olurmuş, doğum zamanı tamamlıyoöuş haftasını
Bide genetik faktörler var. Ben özel birsey yapmıyorum kilo almıyorum hamileyken 3.5 doğdular 37 haftada eğer 40 tamamlasalar 4ü geçecekti kilolalari. Halada persentilde üst sınıra yakınlar ikiside boy olarak hep. Ama eşim 186 ben 174 onunla ilgili tamamen.
 
Bnde vardı insülin direnci. Gebelik içim başlamadan önce doktorum glifor vermişti, ondan öncede sporla 12 kiloya yakın verdim doktorum glifor verince de 4 kilo felan daha verdim. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Zaten yumurtlama ilacı kullanıyordum pco var diye. Annemde var ama bnde bu zamana ladar sıkıntı yaşamadım ama insülin direnci olduğu için yaptırabilirim. Teşekkür ederim.
 
Oooo sen 37 demi olmuştu doğumlardr maşallah baya kilolu olmuşlar cidden
 
Selam kızlar ben de bugün kontroldeydim çok şükür herşey yolunda dedi doktor. Ve bugün ilk kez yavruma birşeyler aldım. Hm den alt 3 lü takım 180 tl ve üst 3 lü takım 180 tl.
Doktor 2 hafta sonra yeniden gel dedi şeker yüklemesi falan yapacak herhalde bişey demedi ama aç gel dedi.
Kıyafeti biraz büyük almak lazım falan yazmışsınız. Benim ilk çocuğum tecrübem yok, yakınımda küçük çocuğu olan da yok. Siz öyle yazmışsınız diye biraz büyük aldım. 2-4 ay bunlar
 

Eklentiler

  • 7E6C378C-722E-4F65-8542-6323B3661643.jpeg
    234,5 KB · Görüntüleme: 84
İdare okeyliyor iki gün önce arkadaşım ayrıldı idari izne .ben genelge falan çıkar da komple kaldırırlar mi diye düşünüyorum acikcasi
Ayyy inşallah öyle bir şey olmaz. Ki ben zannetmiyorum. Bilim kurulu her ay toplanmıyor neticede. Böyle kararlar bilim kurulunda alınıyor.
 
Tamamen genetik etkili ama yeniden belirtiyorum. Kimse takılmasın kiloya. Kilo almak almamak bebeği çok etkilemiyor bizi etkiliyor.
Aynen bende her hafta gittim geçen ay her hafta 50 gr aldığını farkettim ama bundan sonra belki daha hızlı alır herhalde aman sağlıklı olsunda tam zamanında ideal kilosunda olsunda yeter
 
Biz de siz gibiyiz boy olarak bebişler ortalama kaç cm doğuyordu peki cnm?? HAstane çıkışı kullandın mı kullandıysan kaç gün kullandın??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…