2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Allah Allah hiç tecrübem olmadığı için bir şey de diyemiyorum Arkadaşım mastit olmuştu, o aldığı el pompası ile halletmiş. Hayatımı kurtardı diyor.
Ben de ilk etapta işe yarar diye düşündüm Bakalım olmadı ilk doğurduğumuz günler, tecrübelerimize göre yine bu konulara değiniriz hepimiz
 
Selam kızlar bende de enfeksiyon çıktı idrara sık çıkmak dışında bir belirtide yoktu tetenoz olmaya gitmişken tahlil de vereyim dedim şak enfeksiyon aman diyim arada bir tahlil yaptırın belirtisiz de olabiliyor
 
Mochi şu şey mi, hani göğüse yapışıyor, pompası olmuyor kendi vakumuyla sütü sağıyor. Bence süper bir buluş o ya
Tek merak ettiğim güçlü çeker mi acaba Yani el pompasını bi şekilde tutturup, hızlı pompalarsın falan, vakumu iyi olur. Mochi böyle çok naif çok kibar bir şey gibi
 
Selamlar beni tedirgin eden bir şey var
2 akşamdır belli saatlerde bebeği hissettiğim yerin birkaç parmak altında bir yumru oluşuyor ve ağrı-acı yapıyor, dik durmakta zorlanıyorum. 5 dk yürüyüş yapınca azalıp geçiyor ama şişlik orada duruyor. Bebeğin alt kısmında ama, kasığa doğru biraz. Bu kötü bir şey mi, yaşayan varmı?
 
5li olan tulumlara bayıldım güzelmiş güle güle kullansın bebiş

Güle güle giysin bebiş çok güzeller
Sağol canım renkleri 2 sinin soft pembe sanmisdim resimden kahve tonlariymis meğer olsun yinede çok güzeller 5 tanesini 97 TL ye almış oldum kodla.kumasi falanda hoşuma gtti güzeller.
 
Ağızdan beni zehirlemişti nasıl içiyorsun?
Canım ilk zaman çok zorladı. Sarhoş oluyordum resmen artık vücut alıştı sanırım. İçtikten 1 saat kadar sonra hafif bir uyku bastırması yapıyor. Araba kullanma saatlerine denk getirmeden ayarları idare ediyorum. Ama 3 aydır kullanıyorum nerdeyse bazen hiç etki bile etmez oldu.
 
Bütün bunlara ek olarak başka durumlarla da karsilasilasilabiliyor. Mesela benim ilk etapta sütüm gelmedi. Çocuk ememedi. Makine almıştım önceden sağa sağa getirdim sutu. Çocuk emmek istemedi. Sağol sagip verdim hep. Hatta bir süre sonra elimdeki makine yeterli gelmedi ve profesyonel makine kiraladım. Ayrıca ilk zaman sağında çok süt geliyordu. Çocuk o kadar emmiyor. Sahip dolaba koymuştum. Makine hayatı bir şey bence ama 2 basli olmasına gerek yokmuş. İkisini aynı anda kullanmak için yardım lazım. Tek basli yetermis.
 
Ben yazdım sanki bu mesaji. Tek birsey ekleyeceğim. İkili pompa çekim gücü yüksek diye aldim yine yoksa ikisini beraber kullanmıyorum böylece tekli kullanıp vakumu arttırıyorum. O kadar elzem ki benim için hamile kalınca ilk aldıklarım arasında.
 
Ağrı varsa enfeksiyon olabiliyor bi tahlil versen iyi olur
 
Bende öyle düşünüyodum, arkadaşım süper bişi al dedi yinede doğum sonrası ihtiyacım olursa elektrikli alırım şimdilik bu yeter diyerek aldım ama gözümün önünde cokur cokur doldurdu sütü.
Bebek emmesini taklit ettiği için çok güzel boşaltıyomuş.
Ayy bende deneyimlemek istiyorum hemen
 
Aynen çok elzem bir malzeme idi bence de. Aldığim en kullanışlı malzemelerden biriydi.
Geçen açtım baktım çalışıyor sıkıntı yok gibi. Eğer sıkıntı olursa hemen yenisini alırım valla.

Ama bak şimdi senin söylediğin doğru. Bunu düşünmemiştim. Yani daha kuvvetli olduğunu.Gerci neredeyse 9 sene geçtiği için ne mantıkla aldığımı da hatırlamıyorum ya Çünkü elektronik bir alet alırken özelliklerini çok araştırdım. Her bulduğum özeliği ve yorumu hatmederim. Arabaya lastik bile alınacaksa ben araştıririm. Zaten eşim anlamaz elektronik şeylerden. Geçen robot süpürge kafayı yedi. Eşim uğraşmış düzeltememis. Durduğu yerde kaldı yerine dönmüyor hiç bir komutu yanıt vermiyor. Sadece sensör kapağı sıkıştı deyip duruyor. Beni zorladı şunu düzelt diye canım istemedi söyle baktım olmuyor dedim. Sonra eşim gitti evde tek kaldım. Yere ekmek düştü her yer ekmek gittim süpürgeyi düzelttim mecburen.
 
Yaaaa size ben sabah indirm diye attığımın iki farklısı varmış, biri bebek havlusu yazıyo biri yenidoğan
İçeriyi okuduğumda yeni doğan parfümsüz kalın büyükmüş 40 tane varmış içinde
Bebek havlusuda küçük ince salatalık özlü 60 lı..

Hangisi iyi olur yoksa farketmiyormu
 

Eklentiler

  • 45A3FD10-3CC4-489D-9976-913897FC5700.png
    196,6 KB · Görüntüleme: 36
  • ED0D6571-D79D-4E61-B2D1-3F00184020BE.png
    256,3 KB · Görüntüleme: 40
Canım 40 tane olan Yenidoğan ıslak mendili o daha kokusuz ve hassas çok büyük ihtimalle.13 aylık kızı olan arkadaşım var 60 li olanı kullaniyormus mesela ondan da çok memnundu kokusu öyle yok diye ama bilemiyorum tabi detayını çok.kullananlar farkını daha iyi bilir.
 
Aynen bencede fazzla bi fark olucağını düşünmüyorum bende ama belki kullananlar biliyodur
 
Bi daha der mi bilmiyorum bakalım derse artık söylerim bişeyler muhakkak
 
Ben 12 li yenidoğan kullanıp sonrasında bebek havlusuna geçiş yapmayı düşünüyorum. Cilt yapısını da öğrenmiş oluruz o süreçte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…