-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.901
Senin yine iyi benim adetten 5 gün sonra 49 çıktı. Hatta 6.gun bile sayılabilir çünkü aksama doğru kan verdim .Selam kızlar
@Meleqmm
Bat: 28 ekim
İlk kan beklenen adetin 5. Günü
1 kasım 265
3 kasım 678
En Son 10 kasım 4050
Benim merak ettiğim kızlar adet gününde veya 1 gün sonra yaptıranların değerleri daha yüksek sanırım benimki geç döllenme oluyor değil mi? Ultrason tarihine göre de 1 hafta fark oldu. Benim burada gördüğüm adet tarihinden önce 300 400 beta değeri görenler var ben çok geç fark ettim adet günü sonra şüphe oluştu öncesi hiçbir şey hissetmiştim geç döllenmede böyle mi oluyor acaba?
Tek çocuğum var, çalışıyorum1 den fazla çocuğu olan kızlar çalışıyor musunuz ?
Evet 3.olacak1 den fazla çocuğu olan kızlar çalışıyor musunuz ?
Ben çalışmıyorum canım, ilkinde çıktım işten. Mutlu da değildim1 den fazla çocuğu olan kızlar çalışıyor musunuz ?
En güzeli insan sevdiği işi yapmalı. Bende esnek çalışıyorum yoksa altından kalkamazdım.Ben çalışmıyorum canım, ilkinde çıktım işten. Mutlu da değildim
Canım oğlumla oynuyorlar şu an çocuk uyusun ondan sonra söyleyeceğim.
Evet çalışıyorum canım zor oluyor ama idare ediyoruz.1 den fazla çocuğu olan kızlar çalışıyor musunuz ?
Çıküı mı cenım. Ne zaman çıkacaktıYok canım çıkmadı daha
Evet ben1 den fazla çocuğu olan kızlar çalışıyor musunuz ?
Şimdi çıktı canım 230 çıkmış çok şükürÇıküı mı cenım. Ne zaman çıkacaktı
Bak aynıyız adet günü benimde 230duŞimdi çıktı canım 230 çıkmış çok şükür
Hayırlısı olsun inşallah canım içim rahatladı inan kiBak a
Bak aynıyız adet günü benimde 230du9-10 güne görürsün keseyi
Ücretsiz izindeyim 24 haftadan sonra idari izin devam ediyorsa hiç çalışmadan idari izne ayrılacağım yoksa 32 ye kadar çalısacagımEvet ben. Çalışıyorum
Ben çalışmıyorum canım 3. Olacak nasipse1 den fazla çocuğu olan kızlar çalışıyor musunuz ?
Yok canım kötü değil daha minik olduğu için gözükmemiştir diğer gittiğinde görür dr5+3 de gittim kese yok dedi doktor geç döllenme olabilir dedi geç döllenme kötü birsey mi
Cok sagol canım bende baktım herkes kese görüp ben görmeyince garip oldumYok canım kötü değil daha minik olduğu için gözükmemiştir diğer gittiğinde görür dr
Canım ama geç döllenmeyse gözükmemesi çöl normal sen yüreğini ferah tut diğer gittiğinde güzel haberler alacaksın inşallahCok sagol canım bende baktım herkes kese görüp ben görmeyince garip oldum