- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 29
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.881
Canm 6 hafta kaç günlük seninki.Çıktım canim
Kalp atışı duyuldu ama haftaya gel daha net duyulur dedi. Midem bulanıyordu zaten pek de soru sormadım
Önceki çocuğumun da doktoruydu kendısı
Mide bulantısı icin önce geceden başlıcam almaya gün içinde ile yaramazsa
Daha etkilisi var dedi onu alıcam artık.
Planlı olmadıÖnünde eğiliyorum. Bu ne cesaret yiğidim7 aylık bir de cooook coook küçükmüş amaaannn
Adetin geçmiş miydi canım yoksa daha var miHanımlar 9 Kasım Salı gece beta hcg 46 çıktı. Sağlık ocağına 2,5 gün sonra bu sabah kan verdim. Haftasonu olduğu için sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ama hemşire kendi kendine konuşurken biraz düşük 1000 leri görmeli dedi.Sağlıklı bir gebelik olsa bile 2,5 günde 46 dan 1000'e yaklaşması imkansız değil mi? Anlayamıyorum.
Adetin geçmiş miydi canım yoksa daha var mi
3 gün geçmişti ilk testte.Adetin geçmiş miydi canım yoksa daha var mi
6+2Canm 6 hafta kaç günlük seninki.
Duyuldu canim,Surrender bugün randevun vardı canım ne yaptın duydunmu kalp sesini yazdıysan da göremedim kusura bakma
Çok iyi canım inşallah bnde haftaya duyarım. Bir kaybım var endişeliym biraz
Kuzum bnde hemşireym adet gecikmesi olursa değer binleri görür erken döllenme değil ise. Söylenenlere çok takılma iki günde bir artış önemli geç döllenme senin muhtemelen. Ben adet gecikmesinden 4-5 gun sonra 1000 leri gordm yani3 gün geçmişti ilk testte.
Duyarsın canim merak etme . Nasipse olurÇok iyi canım inşallah bnde haftaya duyarım. Bir kaybım var endişeliym biraz
Sağlık ocağı ve özel hastanelerde laptırıyorumNerede yaptırıyorsunuz kan testini yapıyorlarmı öyle hemen
Ben genesis yada bower hastanesinde fatmanur hocayı övdüler..onlarla bi başlayım diyorumCanım şuanlık özel bağlar hastanesine gidiyorum. 6+3 üm bende eşimle birlikte keseyi görmek ve kalp sesini duymak için gittik ama doktorumdan memnun değilim devletle devam etmeyi düşünüyorum. Eşim erkek doktora karşı ordaki tek bayan doktora gidiyordum. Herkesin adından bahsettiği kadın doğum hastanesinde bi doktor buldum onunla devam edicem inşallah salı günü randevum var hatta. Siz bağlar hastanesini düşünürseniz erkek doktorlar da vardı tabi. İlk gebeliğim olduğu için doktor tavsiyelerine göre gidiyorum bende
Çıktı mı sonuç ..Sağ ol canım az önce kan verdim bekliyorum sonucu
Evet canım tek kese görüldü şimdilik bebek görülmediBeta baya yüksek çıkmış 4 gün var aramızda. Tek gebelik di mi?
Valla bilemiyoruz kuzum tek kese görüldü şimdilik doktorda bişey demediBetan çok yüksekmiş ikiz değil dimi
Gözün aydın çok sevindim adınaDuyuldu canim,
Daha net icin doktorum cuma tekrar çağırdı
Geç döllenme de olabilir tabiki geç yumurtladıysanız eğer. Ama öyle birşey olduğunda doktorun zaten sat tarihini değiştirir takibini ona göre yapar merak etmeCok sag ol canim cevap icin. Ultrason hesabı 1 hafta geri olup sonra değişir mi yoksa bu geç döllenme mi diye merak etmiştim. Normalde 5+5 iken ultrasonda 4+5 görünmüştü. Pazartesi doktorla tekrar randevum var ama soru işaretleri çok yorucu ilk çocuk sarhoşluğu bu olsa gerekilk haftalar ultrasonla SAT arasında fark yaşayan oldu mu hiç aranızda ?
Ah o ne güzel sürpriz öyleBenimde hayaldin hep 3 çocuktu 2 olunca tamamız biz artık dedik bi yoluna koyduk ama 3. Süpriz yaptı bize
Bizde 17 aylik diye dert ediyoruz bacim senin önünde egiliyorumPlanlı olmadıben ikinciyi zor yaptım ne üçüncüsü
Yok canım çıkmadı dahaÇıktı mı sonuç ..
Seninkilerin yaşları tam iyi olacak bide aynı cinsiyetten olurlarsa tamamdırBizde 17 aylik diye dert ediyoruz bacim senin önünde egiliyorumallahim kolayligini verir insallah sagliktan gelsinler