- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 39
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.841
MahidevranSultan canım yaş 31, ilk bebiş son adet 6 Ekim, tahmini doğum 13 temmuz, İst
Yaş 31..2. çocuk...sat 12 Ekim..tahmini doğum 19 temmuz..ankaraMesajlarınızın ekran görüntüsünü alıyorum kızlar, yarın gireceğim hepsini
Yaa öyle demeBen de düşündüm
Ufak çaplı da pişmanlık çöktü içime :)
Hangisini aldın canım eşim aldı benimde hiç bilmiyorum fiyatınıFolik asit aldım 110 ₺
Ne kadar uçmuş fiyatlar
Canım dbakırda hangi hastanele doktora gidilorsun..bende 4+3..pazartesi gideceğim
Aynısını söyledim bende. Geçen gün bebek bezlerinde küçük bir şok yaşadım.Folik asit aldım 110 ₺
Ne kadar uçmuş fiyatlar
Q-FolinHangisini aldın canım eşim aldı benimde hiç bilmiyorum fiyatını
Herşey uçmuş malesefQ-Folin
Fecii hem deHerşey uçmuş malesef
Kimbilir prima beyaz paket ne kadar olmuşturAynısını söyledim bende. Geçen gün bebek bezlerinde küçük bir şok yaşadım.
Bende pazartesi gideceğim bakalım canım bende ilk gideceğim..kanla takip yapıyorum 2 ğündeNerhabalar ben sadece adetime 1 hafta kala yaptırdım kan teatini bir daha yaptırmadım şimdi sizlerde duyunca yaptırsammı bilemedim pazartesi randevum sağlıklı bit gebelik olup olmadığı doktorda belli olmazmı
Bi kutu mama 148 tl ve bi haftada 2 yada 3çkutu alan varKimbilir prima beyaz paket ne kadar olmuştur
Mama kullanmadığım icin aklına gelmediBi kutu mama 148 tl ve bi haftada 2 yada 3çkutu alan var
oğluma en fazla 3 paket milupa almışıszdır sadece emiyordu .. sağlıkla kucağıma alırsam eğer bu bebişimi oda inşallah emer ve sütüm bol olur yoksa yandık deseneBi kutu mama 148 tl ve bi haftada 2 yada 3çkutu alan var
Canım ben ilk ögrendigimde 286 ydı 2 gün sonra 2.5-3 kat artmıştıCanım senin hcg değerlerin nasıldı? İkiz gebelikler hakkında senden bilgi alalımHcg daha hızlı artıyormuş galiba
Hiç korka canım benimde 2 gün önce 70 çıktı..testler yaptım hep silik çıktı.sonra adet günü 177 çıktı dün..yarın yine vereceğim.idrar testine geç düşülormuş.bak atıyım 177çıktığında testim böyleydiCanım benimde değerim 69 çıkmıştı adetime 2 gün varken bugün adet günüm. Sabah idrar testi yaptım koyulaşmamış gibi geldi, daha öncede kimyasal geçirdiğim için korkuyorum. Senin kaç çıktı değerin
Evet benimkilerin ikisinde de mama takviyesi aldok, ne maaşlar gitti o dönemdeBi kutu mama 148 tl ve bi haftada 2 yada 3çkutu alan var
İnşallah benimkiler de çok iyi emeroğluma en fazla 3 paket milupa almışıszdır sadece emiyordu .. sağlıkla kucağıma alırsam eğer bu bebişimi oda inşallah emer ve sütüm bol olur yoksa yandık desene
İlk oğlumda 17 gün boyunca sütüm hiç gelmedi daha sonra geldi çok şükür 2 yaşına kadar emzirdim diğer hamileliğimde doğuma 2 hafta kala galagtago diye bitkisel bi damla kullandım dr tavsiyesi üzerine daha bebiş gelmeden sütüm geldi ilk ay 2.5 kg aldıoğluma en fazla 3 paket milupa almışıszdır sadece emiyordu .. sağlıkla kucağıma alırsam eğer bu bebişimi oda inşallah emer ve sütüm bol olur yoksa yandık desene