- 25 Temmuz 2014
- 387
- 494
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.821
Teşekkür ederimErkenden döllenme olmuş olabilir canım. Hayırlı olsun minik susamcık
Canımmm güzel haberlerini beklyrzz inşallah sıkıntısız atlatrsn bunudaYaa ağlayacağım gerçektenbaşımıza büyük bela açtık
3.5 yaştan bildiriyorum. Sular duruluyor korkmayınöyle ki 2.yi düşünüyorsunuz
3.hamilelik ama 4. Cocuk diyeceksinBenimki 3. Desem?
Büyük oğlum 4 yaşında küçük 7 aylık hemde
2 katı hesaplayınca ben 1800 gibi bir sey bekliyodum hadi 2000 olsun 2500 biraz fazla geldi 2 katından daha fazla ilerliyorAslında artış normal ilerlemiş. Benimde ortalama 3500 olmuştur. Normal bakınca 2 gün var aramızda
Hcg değerine baktırdın mı? Elimizde bir veri var mı bu konuda acaba?Selam kızlar. Ben de geldim.
@Caglunal Sat 8 Ekim. İkinci çocuk. Yaş 37. İstanbul. Tahmini tarih 15 Temmuz
Bugün doktora gittim. Ultrasonda keseyi gördüm. Ama henüz çok yeni 10 gün sonra tekrar kontrol var.
Doktor detay vermedi. Zaten tatile geldiğim yerde bir devlet hastanesiydi. Özel hastane gibi değil tabi. Ben "enfeksiyon belirtisi var sarı akıntım var" dedim ama umursamadı "flora değişikliğinden de olabilir" dedi. İdrar testi istemedi. Oğlumda ben istemeden yaptırmıştı ve ilaç kullanmam gerekti.
Ben tekrar "enfeksiyon için bir şey verecek misiniz" deyince 3 gece uygulanacak bir fitil yazdı. Emin olamadım kullansam mı? Eve dönünce daha detaylı kontrol isteyeceğim doktordan.
Mesela geç döllenme olduğunu düşünüyorum bunu soramadım. Regl 9 gün geçti benim. Oğlumda daha farklıydı ilerleyiş. İnşallah hepimizin gebeliği güzel ilerler..
Ayy çook teşekkür ederim canım benim, iyiki varsınCanımmm güzel haberlerini beklyrzz inşallah sıkıntısız atlatrsn bunuda
4 diyince tansiyonum çıkıyor ondan3.hamilelik ama 4. Cocuk diyeceksin
Canım senin hcg değerlerin nasıldı? İkiz gebelikler hakkında senden bilgi alalım4 diyince tansiyonum çıkıyor ondan
Ama gerçek değişmiyor4 diyince tansiyonum çıkıyor ondan
Yani aslında kese gün uyumu. Belki biraz erken biraz geç olduysa döllenme etkileniyor. Çok çok yüksek daha düşük olmadıkça hepsi normal aslında2 katı hesaplayınca ben 1800 gibi bir sey bekliyodum hadi 2000 olsun 2500 biraz fazla geldi 2 katından daha fazla ilerliyorAramızda 2 gün var benim 2 gün sonra en kötü 5000 olacak büyük ihtimal 5000'i de gececek anlayamadım. -.-
4 ve 5.5 yaştan bildiriyorum fırtına öncesi sessizlik o3.5 yaştan bildiriyorum. Sular duruluyor korkmayınöyle ki 2.yi düşünüyorsunuz
Hcg değerine baktırdın mı? Elimizde bir veri var mı bu konuda acaba?
İnşallah sorun yoktur bi kalp atışını duysam rahatlayacağımYani aslında kese gün uyumu. Belki biraz erken biraz geç olduysa döllenme etkileniyor. Çok çok yüksek daha düşük olmadıkça hepsi normal aslında
Karından mi gordu keseyi bende merak ediyorum yarın gideceğim. Pazartesi beta 800 du sonra baktirmadim.5 gün önce beta hcg 579,7 çıkmıştı. Regl 5 gün geçmişti. Oğluma hamileyken iki gün gecikmede 1400 lerde çıkmıştı. O yüzden bunun geç döllenme olduğunu düşündüm.
Bugün kese 0,55cm ölçtü. Haftaya belli olur inşallah.
İlk oğlumda 3.gunde 3500 çıkmıştı değerim bu arada direk kese görmüştüm. Hersey olabiliyorİnşallah sorun yoktur bi kalp atışını duysam rahatlayacağım
Betan çok yüksekmiş ikiz değil dimiyoncayla benimkide çok yakın.. yardımcı olacaksa bat4 kasımdı.. Son betayı 10 kasımda baktırdım 19120 çıktı sonucum
Muayene etti doktor, kese var ama içi dolu mu 10 gün sonra görürüz dedi. Vitamin ve folik yazdı. Burada randevu bulmak ne mümkün tabi. Mol gebeliği burada duydum ilkez ve araştırdım. Bazen diyorum yeni bir şey öğrendikçe süreç zorlaşıyor. Buna şu an kayırmam mı gerekiyor bilemiyorum. Keyfim kaçtı.Canim benim 4+6 13332 cikti ama tek jese gorundu hatta ben mol gebelikten suphelendim.herkesin farkli oluyormuss.kese bende 4+2 de benim alttan muayene de cikti.
Maşallah kuzucukKızlar kesenin şekli fasulyeye benzerse erkek mıydı
Fikir verecekse benim bat 4 kasımdı. Adetten 3 gün önce akşam 297 çıktı. Adet günü sabah 1008 çıktı. 2,5 günde yaklaşık 3,5 katına çıktı. Battan 4 gün sonrada keseyi gördük.Teşekkür ederimBilemedim bana tuhaf geldi dofh un degerlerini merak ettim. bana yakın satı olan hanımlar beta hcg yi yazabilirse iyi olur.