2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Aslında artış normal ilerlemiş. Benimde ortalama 3500 olmuştur. Normal bakınca 2 gün var aramızda
2 katı hesaplayınca ben 1800 gibi bir sey bekliyodum hadi 2000 olsun 2500 biraz fazla geldi 2 katından daha fazla ilerliyor Aramızda 2 gün var benim 2 gün sonra en kötü 5000 olacak büyük ihtimal 5000'i de gececek anlayamadım. -.-
 
Hcg değerine baktırdın mı? Elimizde bir veri var mı bu konuda acaba?
 
Yani aslında kese gün uyumu. Belki biraz erken biraz geç olduysa döllenme etkileniyor. Çok çok yüksek daha düşük olmadıkça hepsi normal aslında
 
Hcg değerine baktırdın mı? Elimizde bir veri var mı bu konuda acaba?

5 gün önce beta hcg 579,7 çıkmıştı. Regl 5 gün geçmişti. Oğluma hamileyken iki gün gecikmede 1400 lerde çıkmıştı. O yüzden bunun geç döllenme olduğunu düşündüm.

Bugün kese 0,55cm ölçtü. Haftaya belli olur inşallah.
 
Karından mi gordu keseyi bende merak ediyorum yarın gideceğim. Pazartesi beta 800 du sonra baktirmadim.
 
Canim benim 4+6 13332 cikti ama tek jese gorundu hatta ben mol gebelikten suphelendim.herkesin farkli oluyormuss.kese bende 4+2 de benim alttan muayene de cikti.
Muayene etti doktor, kese var ama içi dolu mu 10 gün sonra görürüz dedi. Vitamin ve folik yazdı. Burada randevu bulmak ne mümkün tabi. Mol gebeliği burada duydum ilkez ve araştırdım. Bazen diyorum yeni bir şey öğrendikçe süreç zorlaşıyor. Buna şu an kayırmam mı gerekiyor bilemiyorum. Keyfim kaçtı.
 
Teşekkür ederim Bilemedim bana tuhaf geldi dofh un degerlerini merak ettim. bana yakın satı olan hanımlar beta hcg yi yazabilirse iyi olur.
Fikir verecekse benim bat 4 kasımdı. Adetten 3 gün önce akşam 297 çıktı. Adet günü sabah 1008 çıktı. 2,5 günde yaklaşık 3,5 katına çıktı. Battan 4 gün sonrada keseyi gördük.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…