MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.801
Öyle valla, sağol canımOrtalık karışır biraz canim.
Allah yardımcın olsun
Rabbim yardımcın olsun mahidevranımBirazdan eski eş çocukları görmeye gelecek ve hamile olduğumu söyleyeceğim umarım başıma bir iş gelmez dua edin
Çok haklısın söylemek istemiyorum ama soybağının reddi davasını sadece o açabilir o yüzden, sağol canımCanım sana bol şans diliyorum onu ilgilendiren hiç bir şey yok senin hayatın senin kararın
Allah razı olsun canımmmRabbim yardımcın olsun mahidevranım
İyi düşünelim, iyi şeyler olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzBirazdan eski eş çocukları görmeye gelecek ve hamile olduğumu söyleyeceğim umarım başıma bir iş gelmez dua edin
Evvvet, erkek buna göreKızlar kesenin şekli fasulyeye benzerse erkek mıydı
Amin canım benim inşallah sağolasınİyi düşünelim, iyi şeyler olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Aklımdan hiçbir şey geçmiyorEvvvet, erkek buna göreama kız istiyorsan teselli edebilirim benim ilk oğlumda fasulye gibiyidi ikincisinde yuvarlaktı
Sana dememiş olabilir... Geç döllenme olabilir. 46 dan en az 100'e yükselmesi lazım. Sayıdan çok 2 günde bir 2 katına çıkması lazım.Hanımlar 9 Kasım Salı gece beta hcg 46 çıktı. Sağlık ocağına 2,5 gün sonra bu sabah kan verdim. Haftasonu olduğu için sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ama hemşire kendi kendine konuşurken biraz düşük 1000 leri görmeli dedi.Sağlıklı bir gebelik olsa bile 2,5 günde 46 dan 1000'e yaklaşması imkansız değil mi? Anlayamıyorum.
Ayy deme deme, kötü oluyorumAklımdan hiçbir şey geçmiyor
Tek düşündüğüm mıde bulantılarımdoğduktan sonra ki ilk 1 sene
AyyyyBirazdan eski eş çocukları görmeye gelecek ve hamile olduğumu söyleyeceğim umarım başıma bir iş gelmez dua edin
Elim sürçmüşAyy deme deme, kötü oluyorum
7 Kasım 244.56Korkma canım yerleşmedir. Bize de haber ver
Aslında artış normal ilerlemiş. Benimde ortalama 3500 olmuştur. Normal bakınca 2 gün var aramızda7 Kasım 244.56
8 Kasım 599.65
12 Kasım 2513.42 çıktı. Doktor ağrılar normal ama daha önce düşüğün olduğu için riske girmeyelim dedi iğne verdi. Vajinal ultrasonda keseyide gördükBenim miniğime bi bakın bakalım. Bir de beta hcg sanki biraz yüksek gibi sat 10 ekim onu da anlamadım.
Yaa ağlayacağım gerçektenElim sürçmüş
Suandan itibaren bi 5 sene diyelim
Erkenden döllenme olmuş olabilir canım. Hayırlı olsun minik susamcık7 Kasım 244.56
8 Kasım 599.65
12 Kasım 2513.42 çıktı. Doktor ağrılar normal ama daha önce düşüğün olduğu için riske girmeyelim dedi iğne verdi. Vajinal ultrasonda keseyide gördükBenim miniğime bi bakın bakalım. Bir de beta hcg sanki biraz yüksek gibi sat 10 ekim onu da anlamadım.
3.5 yaştan bildiriyorum. Sular duruluyor korkmayınYaa ağlayacağım gerçektenbaşımıza büyük bela açtık
Benimki 3. Desem?3.5 yaştan bildiriyorum. Sular duruluyor korkmayınöyle ki 2.yi düşünüyorsunuz