2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Sana dememiş olabilir... Geç döllenme olabilir. 46 dan en az 100'e yükselmesi lazım. Sayıdan çok 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. En son adet tarihinin ilk günü ne zaman? Genelde ertesi gün öğleden sonra çıkıyor.
 
Korkma canım yerleşmedir. Bize de haber ver
7 Kasım 244.56
8 Kasım 599.65
12 Kasım 2513.42 çıktı. Doktor ağrılar normal ama daha önce düşüğün olduğu için riske girmeyelim dedi iğne verdi. Vajinal ultrasonda keseyide gördük Benim miniğime bi bakın bakalım. Bir de beta hcg sanki biraz yüksek gibi sat 10 ekim onu da anlamadım.
 

Eklentiler

  • IMG_20211112_163255.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 41
Aslında artış normal ilerlemiş. Benimde ortalama 3500 olmuştur. Normal bakınca 2 gün var aramızda
 
Erkenden döllenme olmuş olabilir canım. Hayırlı olsun minik susamcık
 
Selam kızlar. Ben de geldim.

Caglunal Sat 8 Ekim. İkinci çocuk. Yaş 37. İstanbul. Tahmini tarih 15 Temmuz

Bugün doktora gittim. Ultrasonda keseyi gördüm. Ama henüz çok yeni 10 gün sonra tekrar kontrol var.

Doktor detay vermedi. Zaten tatile geldiğim yerde bir devlet hastanesiydi. Özel hastane gibi değil tabi. Ben "enfeksiyon belirtisi var sarı akıntım var" dedim ama umursamadı "flora değişikliğinden de olabilir" dedi. İdrar testi istemedi. Oğlumda ben istemeden yaptırmıştı ve ilaç kullanmam gerekti.
Ben tekrar "enfeksiyon için bir şey verecek misiniz" deyince 3 gece uygulanacak bir fitil yazdı. Emin olamadım kullansam mı? Eve dönünce daha detaylı kontrol isteyeceğim doktordan.

Mesela geç döllenme olduğunu düşünüyorum bunu soramadım. Regl 9 gün geçti benim. Oğlumda daha farklıydı ilerleyiş. İnşallah hepimizin gebeliği güzel ilerler..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…