- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.781
Yaa canım içimi rahatlattın valla çok sağol salı günü gidicem doktora zor duruyorum vallaÇok normal benim de şu an hiç birşeyim yok. İlkinde de yoktu herkese soruyorum normal mi diye. Ama normal merak etmeyinHareketlerini hissedene kadar bu süreç böyle maalesef
Tamam canımBENİ DE EKLER MİSİN YAŞ 31 İLK BEBEK 4+4 SAT 11 EKİM
Benimde bulantı falan yok ama inanılmaz halsizim bugün hiç halim yokKorkma canım yerleşmedir. Bize de haber ver
Çok normal benim de şu an hiç birşeyim yok. İlkinde de yoktu herkese soruyorum normal mi diye. Ama normal merak etmeyinHareketlerini hissedene kadar bu süreç böyle maalesef
pazartesi günü randevum adetten tam 9 gün sonra yapıyor ama ben betama baktıramadım bayadır.Ayyy inşallah nezamandı randevunuz
Adet gününüzden 9-10 gün sonra hastaneye giderseniz büyük ihtmal görürsünüz keseyi
Bazen üzücü şeyler söyleyebiliyolar evet ama sen hiç üzülme moralini bozma güzdl düşün güzdl olsun pazarteside gör bebişin kesesini inşallahpazartesi günü randevum adetten tam 9 gün sonra yapıyor ama ben betama baktıramadım bayadır.
suan 4+4 gözükyor bir doktor canımı sıkmıstı betan düüsk deynce biraz üzücü de konustu
Çıktım canim
Ben de düşündümBende dün akşam ciddi ciddi düşündüm çocuklar büyüdü bi düzen oturttuk şimdi tekrar bebekli hayat bakalım nasıl olacak
Canim benim 4+6 13332 cikti ama tek jese gorundu hatta ben mol gebelikten suphelendim.herkesin farkli oluyormuss.kese bende 4+2 de benim alttan muayene de cikti.Günaydın kızlar, çarşamba sabahı evde testle gebe olduğumu öğrendim burayada yazmıştımBalıkesir Burhaniye'de oturuyorum. Hastanede randevu almak mümkün değil rica etmeme rağmen doktor tahlilde yapmadı. Edremit ilçesinde özelde dün akşam test yaptırdım. Sonuç 4+6 günlük değerim 8.303 çıktı. Sanki yüksek gibi geldi ikiz gebelik var mıdır diye şüpheye düştüm. Bu aksam randevu açılmıs hemen aldım devletten. Kese görünür mü sizce?
Beta baya yüksek çıkmış 4 gün var aramızda. Tek gebelik di mi?yoncayla benimkide çok yakın.. yardımcı olacaksa bat4 kasımdı.. Son betayı 10 kasımda baktırdım 19120 çıktı sonucum
Yaa çok sevindim en önemli dönüm noktası sanirim kalp atisiÇıktım canim
Kalp atışı duyuldu ama haftaya gel daha net duyulur dedi. Midem bulanıyordu zaten pek de soru sormadım
Önceki çocuğumun da doktoruydu kendısı
Mide bulantısı icin önce geceden başlıcam almaya gün içinde ile yaramazsa
Daha etkilisi var dedi onu alıcam artık.
Eee hayırlı uğurlu olsun duyulmuş o zaman ay çok iyi sağlıkla gelsinÇıktım canim
Kalp atışı duyuldu ama haftaya gel daha net duyulur dedi. Midem bulanıyordu zaten pek de soru sormadım
Önceki çocuğumun da doktoruydu kendısı
Mide bulantısı icin önce geceden başlıcam almaya gün içinde ile yaramazsa
Daha etkilisi var dedi onu alıcam artık.
Bunu herkes dusunuyor sanırım çünkü rahat hayata aşırı alıştım bende. Ama ilerdikce çok bağlanıp iyi ki diyeceğiz insaallahBen de düşündüm
Ufak çaplı da pişmanlık çöktü içime :)
Yalnız olma bana kalırsa. Zaten vardır yanında birileri ama. Bide soyleme istersen biran önce duysun mu istiyorsun. Senin özelin neticede.Birazdan eski eş çocukları görmeye gelecek ve hamile olduğumu söyleyeceğim umarım başıma bir iş gelmez dua edin
Rahatlıktan ziyade bulantılar günlük hayatımı cok etkiledi yahuBunu herkes dusunuyor sanırım çünkü rahat hayata aşırı alıştım bende. Ama ilerdikce çok bağlanıp iyi ki diyeceğiz insaallah
3 ayda biteninden olur inşallah. Bulanti en zor yanlarından biri.Rahatlıktan ziyade bulantılar günlük hayatımı cok etkiledi yahu
Geçer inşallah .
Ortalık karışır biraz canim.Birazdan eski eş çocukları görmeye gelecek ve hamile olduğumu söyleyeceğim umarım başıma bir iş gelmez dua edin
Canım sana bol şans diliyorum onu ilgilendiren hiç bir şey yok senin hayatın senin kararınBirazdan eski eş çocukları görmeye gelecek ve hamile olduğumu söyleyeceğim umarım başıma bir iş gelmez dua edin
Bebekler doğunca onun nüfusuna geçmiş olacaklar iddet müddeti yüzünden. O yüzden istemesem de söylemek zorundayım canım. O yalnız kalmama işini halletmeye çalışacağım.Yalnız olma bana kalırsa. Zaten vardır yanında birileri ama. Bide soyleme istersen biran önce duysun mu istiyorsun. Senin özelin neticede.