2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun cnm nasıl aşı yaptırmadın hayret. Öksürük için 1 çay kaşığı nane 1 çay kaşığı kekik ve çeyrek limonu sıcak suya atıp 2-3 dk demle süz içine biraz pekmez biraz da bal koy ağız tadına göre ayarla onları ve iç ben 1 ay çektim öksürükten o tarifle 2 günde kurtuldum.
 
Sabahları yıyıyorum ekmek
Sonra yemiyorum ama yemeğin yanında muhakak tahıl grubu oluyor
İnşallah az kilo alırız
Ben kizimda cok sorun etmistim düşün hemen vermek istedim sut yapan şeyleri iştahla yemiyordum kilo alirim diye manyak gibiydim ayni amann sonra baktim istemeden veriyorum kiloyu kizimin 1 yas dogum gununde eski kilomdaydim vallahi takmiyom simdi nasilsa gidecek diyom
 
Ben 2 -2,5 senede anca verdım.


Ve sütü en çok bol su ve uyku yapıyor
Ve yeşillik ... normal yemek disinda
Süt icin fazla fazla yemek kesinlikle sütle ilgili degil. Ancak anneye kilo yapar o
 
Sabahları yıyıyorum ekmek
Sonra yemiyorum ama yemeğin yanında muhakak tahıl grubu oluyor
İnşallah az kilo alırız
Kiz ekmek altinla yarisiyo yine zam gelcekmis yemeyin hem bedeninize hem ekonomiye katki bu arada 5 yillik evliyim evime hic ekmek almadim esimle ekmegi kestik sadece misafr gelince oda senede 1 ve 4 yasinda ogluma ek gida doneminde 1 yasina kadar ekmek yaptim sonra baktm oda pek sevmiyor oda 3 senedir ekmek tuketmiyor ekmeksiz hayat cok guzel gelsenize ..
 
Yok canim ekmeksiz hayat düşünemem ben beyaz ekmek tüketmiyoruz zaten.
Bu arada kızım da sadece kahvaltılarda yiyor. 5 yaşına kadar ekmek yemedi
1 senedir kahvaltılarda verıyorum sadece .

Çayı şekersiz içen ile
Ekmek yemeyen kesim aynı kişiler bence
 
Bende çayı sekersiz icemem ahh aslinda ekmege bayilirim ama ekmek tuketmedigim halde kilom maşAllahı var tuketsem kapilardan sigmam heralde :) ekmek yemememin tek artsi onun haricinde ne yersem yiyim fazlada kacirsam kilo almiyorum kilom sabit kaliyor :) iyki ekmek yemiyorum yoksa bir öğünde bir ekmek yerim ve nasl yedigimi anlamiyorum bile sizin gibi ölçülü tüketenler için hiç sorun degil bence :)

Bu arada nekadar çok ekmek dedim
 
Travel kullanmak çok mu zor olur? Bebek küçükken alternatif bir araba yok sanırım. Ben de çok bilgim yok ama orta halli bir travel alayım diyorum.

Valla arkadaşlar herkes kendi şartlarına göre karar vermeli bu konuda. Ben kendim oğlum için Travel tercih ettim. Çok memnun kaldım. O zaman arabanızda küçüktü. Çok yer kapliyordu ama ben arabayı çok etkin kullandığımi düşünüyorum. Arabanin tek elle kapanması filan çok toplu taşıma kullandildiginda iyi ama arabayla toplu taşıma kullanmayacaksaniz böyle seklylere takılmak yerine bebeğin rahatını düşünmek daha iyi. Travelde arabanın yanına gelince bebeği araba koltuğu ile çıkarıp yerine yerleştirdikten sonra arabanın kalan kismini katlayıp bagaja koyuyordum. Bir iki kere adansorduz yere denk geldim. Kucakladım cikardim. Ya da iki kişi tuttuk çıkardık içinde bebekle beraber. İlk zaman bebeği evde gezdirdim. Araba koltuğu kısmının içine yatırıp her yerde dolandirdim. Yatak gibi olan parçasını her gittiğim yerde yatak gibi kullandım. Valla arabadan çok memnun kaldım ben. Biraz buyuynce de arabaya binmek istemiyorlar zaten. Ama biz bu arabayla başka şehirlere de gitttik. Toplu taşıma da kullandık. Yurt dışına bile gittik. Dünya kadar yeri gezdik. Hiç baston puset aramadım. Ya da Travel sistem. Almadım da. Ama dediğim gibi sizin kullanımından beklediginize bağlı bir karar bu.
 

Çayı bayadır şekersiz içiyorum ama evde kahvaltı yaparsam ekmeksiz yapamam. Ekmek ve beyaz peynirsiz kahvaltıya kahvaltı demem

Çocuğa 4 yaşına kadar ekmek pek vermedim. Çorbalara doğrardım bir tek. Baktık çocuğun kilosu alt sınırdan ortalamaya çıkamıyor. Artık lokmaların arasına ekmek sıkıştırmaya başladık. Yemeğin suyuna, salataya banıp banıp veriyoruz
 
Benim bu konuda ekleyeceğim tek küçük bir nokta var. Eğer bebeğiniz benim bebekler gibi bebek arabasında yarım saat durup şiddetle ağlıyor ve kucak istiyorsa mecbur bari baston alayim diyorsunuz en azından hem bebeği hem onu taşımak kolay oluyor diye. Yani birazda bebek belirliyor. Ben bastonu bile degil sürekli kanguru kullandım hatta.
 
Travel kullanmak çok mu zor olur? Bebek küçükken alternatif bir araba yok sanırım. Ben de çok bilgim yok ama orta halli bir travel alayım diyorum.
Canım travelin taşıması gerçekten zor yani iki parça halinde bagaja da zor sığıyor, ama travel ile çarşı pazar gezmek bebeğin içinde senin içinde çoook ama çok konforlu. Ben kullanmış biri olarak hem kabin hem baston da kullandım, ilk 2 yıl travel taşıma zorluğuna rağmen enn konforlusu (şahsi düşüncem) daha sonrada güzel kullanışlı bir baston tercih edilebilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…