- 18 Haziran 2017
- 868
- 1.278
- 26
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.001
Kızlar günaydın nifty bekleyenler vardı ne durumdasınız? kedicique 3 hafta olacak benşm artık sıktı gerçekten yaptırdığıma da pişmanım bekleme süreci çok fazla ağır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hala açıklanmadı bekliyorum bir Haber gelirse yazarım mutlaka canım Allah güzel haberler versin bize inşallahKızlar günaydın nifty bekleyenler vardı ne durumdasınız? kedicique 3 hafta olacak benşm artık sıktı gerçekten yaptırdığıma da pişmanım bekleme süreci çok fazla ağır
Cidden yaaaaaResmen grupta %100 cinsiyet ögrenmeyen biz kaldik biz derken yoncambenim fbtl @2kiz1anne1bebek @1bal1kaymakannesi ve ben
Bende varım o kervanda canikom, merak beni bitirdi alışveriş yapmak istiyorum ufaktan artıkCidden yaaaaa
bizde merakla bekliyoruzCidden yaaaaa
Akşam mağazaya gitsem kalır mı acaba indirimli ürünler yoksa internetten mi alayım sizceE bebek subat indirimlerini açıklayacak saat 22.00 deymiş sitede yazmış. Mutlaka takip edin. Bez ve bakım ürünleri girerse onlarıda alacağım. Açıldıktan sonra başlıyor genelde bu tip ürünlerin son kullanma tarihi
Daha baslamadi zaten. Yarın ilk gün kategori kategori oluyor. varsa netten alıyorum ben zaten mağazadan değişim ya da iade seçeneği var. Sadece para olarak iade yapmıyor eğer mağazadan olursa. İnternet iadesi şeklinde kargoya verince para iadesi de yapıyor.Akşam mağazaya gitsem kalır mı acaba indirimli ürünler yoksa internetten mi alayım sizce
Resmen grupta %100 cinsiyet ögrenmeyen biz kaldik biz derken yoncambenim fbtl @2kiz1anne1bebek @1bal1kaymakannesi ve ben
Akşam mağazaya gitsem kalır mı acaba indirimli ürünler yoksa internetten mi alayım sizce
Bende varım o kervanda canikom, merak beni bitirdi alışveriş yapmak istiyorum ufaktan artık
bizde merakla bekliyoruz
Nifty sonucunda artık oda gelirse 3 haftanın sonundaBen yarın öğrenicem gösterirse siz nezman öğreniceksiniz
Ben öğrendim mi bilmiyorum doktor kız dedi ama radyolog kıza benziyor emin olamadım dedi. 17 Şubat da ayrıntılı ultrason var o zaman kesin öğreniriz dedi. Yani kesin mi değil mi bilmiyorum. İnşallah değişmez.Ben yarın öğrenicem gösterirse siz nezman öğreniceksiniz
Bende varım aynen banada aynısını söyledi bugun gidip ögrenecegim randevu aldım 12 ye bakalımBen de varım
İkili taramada %70 kız dedi sadece. Çarşamba gideceğim kısmetse
Cidden neden bukadar uzun sürdü yaaaNifty sonucunda artık oda gelirse 3 haftanın sonunda
Ayyy inşallah, artık emin olalım yaaaa böyle belirsizlik kötü, eğer göstermesse 10 gün muayene hakkımı kullanıcam valla gösterene kadar ama okadar dedilerse kızdır benceBen öğrendim mi bilmiyorum doktor kız dedi ama radyolog kıza benziyor emin olamadım dedi. 17 Şubat da ayrıntılı ultrason var o zaman kesin öğreniriz dedi. Yani kesin mi değil mi bilmiyorum. İnşallah değişmez.
İyi bari bi sıkıntı yokmuşKızlar bugün doktora gittim yine Bebek iyi çok şükür. Doktor böyle kanamaların olabilmekte devam edeceğini söyledi. Plesenta aşağıda ve miyom da aşağıda olduğu için. Hem hareketlerime dikkat etmem hem gaz yapan şeylerden uzak durmam gerekiyormuş. Bus eğer öksürük ten olmuş kanama. Ama dikkat her öksüren korkmasın benim kocaman miyomum rahim ağzında olduğu için. Yoksa öyle bir sıkıntısı olmayana öksürük bir sıkıntı yaratmayacaktır. öksürüğü magnezyum yaptığı için onu değiştirdik. Reflü nün de uterusu gerip kanama yapabileceğini söyleyip bir de miğde ilacı verdi doktor. Ahh ahhh boyle kırılacak bebek gibi mi gezicem ben. Sanırım artık işyerinde de söyleme zamanım geldi.
Geçmiş olsun. Sağlıklı olsunlar da artık idare edeceğiz. :) Sizin kaç cm miyom? Bende de var ama rahmin üst kısmında. İlerleyen dönemde erken doğuma sebep olabiliyor bazen dedi Dr sadece. Şuan için sorun yok bende de zamanla kontrollerde duruma bakacağızKızlar bugün doktora gittim yine Bebek iyi çok şükür. Doktor böyle kanamaların olabilmekte devam edeceğini söyledi. Plesenta aşağıda ve miyom da aşağıda olduğu için. Hem hareketlerime dikkat etmem hem gaz yapan şeylerden uzak durmam gerekiyormuş. Bus eğer öksürük ten olmuş kanama. Ama dikkat her öksüren korkmasın benim kocaman miyomum rahim ağzında olduğu için. Yoksa öyle bir sıkıntısı olmayana öksürük bir sıkıntı yaratmayacaktır. öksürüğü magnezyum yaptığı için onu değiştirdik. Reflü nün de uterusu gerip kanama yapabileceğini söyleyip bir de miğde ilacı verdi doktor. Ahh ahhh boyle kırılacak bebek gibi mi gezicem ben. Sanırım artık işyerinde de söyleme zamanım geldi.
Bende varım aynen banada aynısını söyledi bugun gidip ögrenecegim randevu aldım 12 ye bakalım