- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 1
- 5.189
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.161
Doktordan özel olarak magnezyum iste bence. Bana suda eriyen tabletlerden verdi, hiç tadı kokusu yok. Böyle asitli gibi çok güzelYa kizlar bende de sırt kürek kemiklerim çok ağrıyor hareketsiz sürekli yatmaktan diyordum ama magnezyum demişsiniz acaba ondan mı ya ben sade Maden suyunu dilime deyemiyorum çok iğrenç geliyor meyveli içsem faydadan çok zararı mi olur acaba??
Sadesine limon sık, ya da kendin meyveli yap. Mesela elma ya da kivi minik minik doğra biraz ez eğer istersen biraz şeker ekle üstüne sodayı dök karıştır ve iç çok lezzetli oluyorYa kizlar bende de sırt kürek kemiklerim çok ağrıyor hareketsiz sürekli yatmaktan diyordum ama magnezyum demişsiniz acaba ondan mı ya ben sade Maden suyunu dilime deyemiyorum çok iğrenç geliyor meyveli içsem faydadan çok zararı mi olur acaba??
Meyvelilerin içinde eklenti şeker oluyor canım bir de asit düzenleyici var o yüzden doğal madem suyunun içine limon dilimi koyarak tatlandırmanı tavsiye ederim ben o şekilde içiyorum arada hem ferahlatıyo hem tat veriyo
Olmadı öyle yapayımDoktordan özel olarak magnezyum iste bence. Bana suda eriyen tabletlerden verdi, hiç tadı kokusu yok. Böyle asitli gibi çok güzel3-4 tane içesim geliyor
Sadesine limon sık, ya da kendin meyveli yap. Mesela elma ya da kivi minik minik doğra biraz ez eğer istersen biraz şeker ekle üstüne sodayı dök karıştır ve iç çok lezzetli oluyor
Normalde ben de hiç içemem ama bu sefer bulantıma da çok iyi geldiOlmadı öyle yapayım
Mikan mavibeyazzz kizlar kesinlikle öyle de içemiyorum bildiğin acı oluyor şeker atarsam da köpürür ahahaha en iyisi magnezyum isteyeyim direk ben dr dan sagolun meyveli Maden suyu çok severim ama mümkün değil içemem
Bütün gece kasık bacak bel ağrısı şiddetli düşük diye acile gittim test yaptılar ben serum takarlar gelirim dedim bir hafta nefes darlığı bulantı hiç bişi yiyemedim boğazım burnum kapandı ateş tehlikeli imiş bende ateş olmadı çok üşüdümGeçmiş olsun. Sizin coviddeki şikayetleriniz nelerdi acaba? Bende neredeyse tüm belirtileri var
Bende kullanıyorum yazmış doktorBende decavit kullanıyorm doktor 12.hafta dan sonra başladı. Ayrıca günde 3 damla d vit damla. Bir de demir takviyesi
Her hamileligin kaderi farklıdır bunu düşünüp kendini strese sokma evet kuvozde kalması psikolojik olarak çok zordur ama yaşama şansı çok yüksek eğer ekstra bi sıkıntı yoksa sadece 2 kilo olmasını beklerler ve solunum sıkıntısı varsa düzelmesini panik yapmayın bebekler bizden daha güçlülerKizlar esimin kuzeni dun gece dogum yapmis 30 haftalik bebegi kuveze almislar cok korkmaya basladim
4 te canım randevu. Valla evi temizledim zaman geçsin diye. Şimdi duş alıp hazırlanacağım
ayyyy hadi inşallah gösterir bebiş inşallah4 te canım randevu. Valla evi temizledim zaman geçsin diye. Şimdi duş alıp hazırlanacağım
Benim küçük de 2,5 yaşında. Kardeşe nasıl tepki verecekler bakalım
Aç karna içilmesi öneriliyor ama kan ilacının. Böyle devam ederse ben de tok karna alacağım sanırımBen tok karnına alıyordum kızımdayken bunda başlamadım daha son aylara dogru başlayacagım 14 şimdi kanım
Kızlar D vit düşük cıktı decavit başlamayı düşünüyorum sizde yan etkisi oldu mu sizlerde
Benimki de geçen günOğlum geçen gün "anne sen bebeğin de mi annesi olacaksın?" dedi
Çok şaşırdım bir an. Yani her ne kadar sevip görev paylaşsa da kesin çok kıskanacak..
Zaman geçmiyorrrrrr geçmiyorrrrrBu 16.hafta ne kadar uzun geçti yahu
Takıldı mi noldu takvimin ılerlemesı
Ciddi soyluyoeum
Benim ki de 2. Ye hamileyken. Bebeğin babası kim olacak demiştiOğlum geçen gün "anne sen bebeğin de mi annesi olacaksın?" dedi
Çok şaşırdım bir an. Yani her ne kadar sevip görev paylaşsa da kesin çok kıskanacak..
Benim de üçüncü günüm. Aynı şekilde benim doktorum da çok covidli gebesi olduğunu söyledi. Corasprin ve d vitamini verdi. Ateş tehlikeliymiş yükselirse acile git parol taksınlar serum olarak dedi. Ama ben ilk gün sonuç çıkmadan zor geçirdim. Ateş üşüme felaketti. Şimdi endişe ediyorum bebeğim içinÇok geçmiş olsun, bugün benim de 4. günüm. Doktorum çoğu gebesinde şu sıralar covid olduğunu bebeklere genelde bir zararı olmadığını söyledi bakalım inşallah bizde de bebekler iyidir.
Şu çocuklarBenim ki de 2. Ye hamileyken. Bebeğin babası kim olacak demişti
Küçük de şimdi abisi için Deniz’in annesi babası kim diye soruyor
Bebegin hareketleri yavaslamiskuvezde kalmasından korkuyorum en cok
Oyle tabiki ama yinede tek temennim zamaninda saglikla gelmesine hastaneden bebegimle donmek istiyorumHer gebelik farklı işte. Bunu düşünerek stres yapma kendine.
Belli bir kiloya çıkması için küvezde kalması daha iyi zaten. Ciğerlerinin gelişmesi lazım. Anne karnı şartlarını sağlamaya çalışacaklar..
Neyseki erken farkedilip doğurtulmuş bir de böyle düşün.
Benim kuzenim doğuma az kala karnındayken kaybetti. Nasipten ötesi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?