- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.181
Benimki de geçen gün
Her zamanki sorusunu sordu
" bu dünyada en çok sevdiğin insan kim?"
E biliyorsun zaten dedim.
" 2.en sevdiğin kim? " bilmem kim? Dedım.
Karnımı gösterdi
Hergün gelip seviyor
Aşırı sabırsız
Büyük konuşmak gibi degil ama ben kıskancagını sanmıyorum. Pek kıskanan bir cocuk degil. Misal yeğenim gelir ikimiz alırız ortaya çocuğu yer bıtırırız
Yeğenime bir seyri şey alırım, bana da al demez .
Tabii belli olmaz ama
Hanı anneler de az cok bilir çocuğunu. O yüzden pek kıskançlık olacağını sanmıyorum
Ben bebeğe bakarım sen işlerini yaparsın
Der hep
Bebek doğunca benimle yatacak diyorum
Biliyorum diyor. Büyüyünce de birlikte yatacaksınız diyorum
Bilemiyorum artık
Benim ki de 2. Ye hamileyken. Bebeğin babası kim olacak demişti
Küçük de şimdi abisi için Deniz’in annesi babası kim diye soruyor
Benimki de anne aşığı:) ama kıskançlığı yokBenimki anne aşığı ya. İltifatlar öpücükler havada uçuşuyor.
2 aylık yeğenim var onunla ilgilenirken bir gözü bende. Sanki anasını alıp gidecekler
Ben de baya baktırmayı düşünüyorum olayın dışında tutarsam daha çok kıskanacak yoksa. Diğer taraftan alışacak paylaşmaya
Oyle tabiki ama yinede tek temennim zamaninda saglikla gelmesine hastaneden bebegimle donmek istiyorum
Az kaldı karantinamızın bitmesineBenim de üçüncü günüm. Aynı şekilde benim doktorum da çok covidli gebesi olduğunu söyledi. Corasprin ve d vitamini verdi. Ateş tehlikeliymiş yükselirse acile git parol taksınlar serum olarak dedi. Ama ben ilk gün sonuç çıkmadan zor geçirdim. Ateş üşüme felaketti. Şimdi endişe ediyorum bebeğim için
Maden suyunu asitli tüketmek zorunda değilsiniz. İlk hamileliğimde doktorum maden suyunu gazından dolayı içemiyorsam bile ağzını açıp gazı kaçtıktan sonra da tüketebileceğimi söylemişti. Gazı kaçınca etkisi geçiyor gibi düşünüyordum ama öyle değilmiş.Olmadı öyle yapayım
@Mikan @mavibeyazzz kizlar kesinlikle öyle de içemiyorum bildiğin acı oluyor şeker atarsam da köpürür ahahaha en iyisi magnezyum isteyeyim direk ben dr dan sagolun meyveli Maden suyu çok severim ama mümkün değil içemem
Üç gündür bende başladım doktor yazdı tahlile göre bulantım öğünden sonra geçti acaba onu iyi geldi bilmiyorumİlkine hamileyken içmiştim decavit. Bende yan etki yapmadı. Hatta lohusayken de devam ettim doktor tavsiye edince. Ama bir arkadaş midemi bulandırdı demişti..
Vayyyyy çok güzel olmuş
Allah yardımcısı olsun . Ama bunu kafana takarsan endişe bebek ve vücudun icin iyi olmaz .Kizlar esimin kuzeni dun gece dogum yapmis 30 haftalik bebegi kuveze almislar cok korkmaya basladim
Protezdir nasıl soyulsun oO tırnaklar ben de olsa 2 günde soyulur yahu
Bir de ben bulaşık deterjanının içine biraz çamaşır suyu koyuyorum
İkra tutturuyor ya çoğunluklaKızlar nub teorisine göre ikra da kız dedi, çok heyecanlıyımGerçi erkek dese de aynı derecede heyecanlanırdım sanırım Allah sağlıklı bebişler nasip etsin
Evet ya bitsin de hemen gidelimmAz kaldı karantinamızın bitmesinebenim d vitaminim vardı ona devam ettim bir iki gece de dayanamayıp bir umut parol almıştım daha rahat uyutmuştu. Kaç gündür bize olan oldu da inşallah bebekler iyidir
Bir de gümüş kapak aldık mıVayyyyy çok güzel olmuşat buzluğa bi kaç tane misss bi kaç tane hazırlanalım yaza
Bende de durmuyor ki o yüzden protez yaptırıyorumO tırnaklar ben de olsa 2 günde soyulur yahu
Bir de ben bulaşık deterjanının içine biraz çamaşır suyu koyuyorum
Aynen gümüş kapakda aldık mı tamamen hazırızzz göğüs ucu yaralarına savaş açmayaEvet ya bitsin de hemen gidelimmben parol baya kullandım yoksa baş ağrısından ölecektim doktor günde 4 taneye kadar kullan dedi. Hepimizi iyi olalım
Bir de gümüş kapak aldık mı
Bende de durmuyor ki o yüzden protez yaptırıyorum
Etkisi gider sanıyordum iyi fikirmiş bu aslındaMaden suyunu asitli tüketmek zorunda değilsiniz. İlk hamileliğimde doktorum maden suyunu gazından dolayı içemiyorsam bile ağzını açıp gazı kaçtıktan sonra da tüketebileceğimi söylemişti. Gazı kaçınca etkisi geçiyor gibi düşünüyordum ama öyle değilmiş.
Vayyyy hayırlı olsunHanımlar ...
13+5 'den bir pipi görüyorsunuz ..
Bugün doktorumuz zarfa koydu ,aile arası minimal bi kutlamadan dolayı yiğenimin ısrarı sonucu ama şu fotoğrafa göre bize süpriz olmayacak
Teşekkür ederim Allah razı olsun, tüp bebek olduğu için düzeltmeleri yaptı hoca , belki o kalmış olabilir .. Zaten bu görüntü geçen haftaya ait .. Bugün tekrar kontrolde aynı görüntüyü yakalayınca bunu paylaşayım dedimVayyyy hayırlı olsunyukarda niye 11+6 gözüküyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?