• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Nasıl kullanıyorsunuz? Doktor bana da verdi ama doğru kullanmıyor muyum emin değilim🤣 yatarken içiyorum yanlış mı yapıyorum???
midem yanınca bir yudum içiyorum ben :)) şişeyi diklediğim zamanları bilirim ahhahaha

Selam kizlar. Bende ctesi gunu gormeye gidecegim inşaallah. 11+5 olacak belki 2 li testede alir beni. Benim senelerdir yaşadığım alerjik astimim var. Her sene nisanda baslar kasima kadar sürer. Ev tozu ve polen. Suan igne,ilac ve burun spreyimi kullanamiyorum. Burnum bogazim cok kotu. Burnum sürekli tikali kupkuru. Surekli nefes alma bandi takiyorum burnumun sekli degisti. Önereceğiniz biseyler varmi. Normal sprey ve deniz suyu vikis buhar iyi gelmiyor :(

Günaydın kizlar, yeni taburcu oldum. Normalde cok basit bi islem ama bana cift serklaj atildi diye mi bilmiyorum biraz agrili gecti surec. Daha detayli bilgiyi simdi yazamıyorum siz sormak istediklerinizi sorun ben eve gecince cevaplicam hepsini.

11+2 ydi ama erken döllenme usg ye göre 12+4 dü. Doktor direkt cinsiyetini söyliyim mi hazır mısın dedi bacak arasını gösterdi erkek dedi direk hiç uzatmadan söyledi. Bende aa pipisini gördüm falan dedim gülüştük öyle hemen söyledi yani bende şoka girdim çok ani öğrendim pat diye 😂
Ne kadar güzel bir sürpriz olmuş size ya hadi darısı başımıza inşllah😍🤲🏻

Selam kizlar. Bende ctesi gunu gormeye gidecegim inşaallah. 11+5 olacak belki 2 li testede alir beni. Benim senelerdir yaşadığım alerjik astimim var. Her sene nisanda baslar kasima kadar sürer. Ev tozu ve polen. Suan igne,ilac ve burun spreyimi kullanamiyorum. Burnum bogazim cok kotu. Burnum sürekli tikali kupkuru. Surekli nefes alma bandi takiyorum burnumun sekli degisti. Önereceğiniz biseyler varmi. Normal sprey ve deniz suyu vikis buhar iyi gelmiyor :KK43:
Geçmiş olsun bende de aynı sıkıntılar var yıllarca aşı oldum alerjik rinit yüzünden sosyal hayatımı yaşantımı çok etkiliyor , günde 19735274849 kez hapşırmaktaN bebeğe birler olacak diye çok korkuyorum Allah korusun . İlaçlarımızı da kesinlikle alamıyoruz Allah yardımcımız olsun . Bebiş bakalım cinsiyet gösterecek mi gidince ? BeniMde haftaya cuma kontrolüm

Evet bu soruyu bende sormak istiyorum. İstanbul avrupa bölgesinde tavsiye edeceginiz hastane ve doktor varmidir kizlar??
valla avcılarda bi hastane varmış dediler zaten sırf kadın doğum içinmiş çok övdüler ama tabi fiyatlar 8 -9 bin tl

Canim benim 3. Bebisin hayirli olsun rabbim saglikli hayirli gonlune gore bi evlat nasip etsin oncelikle... ben ilk kizimda 11 haftalikken 2li taramada ogrendim sonra 12. Haftada da kendi doktorum söyledi cinsiyetini insallah yine 12 gibi ogreniriz bekletmez beklemek o heyecanla zaman hic geçmiyor 😂😂😂😂
Ah ne güzel dua etmişsin canım benim bilmukabele Allah şeninde güzel gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı uğurlu olsun inşallah dediğin gibi benim doktorda görüp söyler mucize onlar ya nasıl bir güzellik nasıl bir mutluluk. Allah dileyen bütün anne adaylarına nasip eylesin bu hazinesinden 💐❤️🤲🏻Gerçekten dediğin gibi zaman hiç geçmiyor nasipse 6 Ağustos cuma günü gidicem 🙏🏻

Günaydın kizlar, yeni taburcu oldum. Normalde cok basit bi islem ama bana cift serklaj atildi diye mi bilmiyorum biraz agrili gecti surec. Daha detayli bilgiyi simdi yazamıyorum siz sormak istediklerinizi sorun ben eve gecince cevaplicam hepsini.
Cok gecmis olsun.

Kızlar akşam hep başım ağrıdı ve az önce burnum kanadı 🙁 kan basıncımız fazla olduğundan sanırım di mi ? Kızımda da ara ara burnum kanardı..sizin de başınız ağrıyor mu ?
Merhaba canım hayırlı olsun bebişiniz, benimde baş ağırlarım var alerji sebebiyle de burun kanamam oluyor burnum sürekli tıkalı olduğu için açmaya çalışırken oluyor sanırım , baş ağrısı gelidimii iki Gün geçmiyor İlaçda almamaya dikkat ediyoruz . Hemen bi duş al , masaj yaptır tv tel vs den biraz uzak durmaya çalış beni onlar da etkiliyor çok , geçmiş olsun canım 💐

Geçmiş olsun bende de aynı sıkıntılar var yıllarca aşı oldum alerjik rinit yüzünden sosyal hayatımı yaşantımı çok etkiliyor , günde 19735274849 kez hapşırmaktaN bebeğe birler olacak diye çok korkuyorum Allah korusun . İlaçlarımızı da kesinlikle alamıyoruz Allah yardımcımız olsun . Bebiş bakalım cinsiyet gösterecek mi gidince ? BeniMde haftaya cuma kontrolüm
Amin canim alerji insanin gebe kalmasi zor gerçekten bu zorlugu yasayacagimi biliyordum ama değer herseye :) heyecanliyim bende belki gösterir. erkekse cabuk gosteriyor diyolardi kızsa erken olabilir haberdar ederim sizi ☺️

hiç sorgulama canım eşine güzel bi dille söyle bizim çocuğumuz hangi devirdeyiz eskiden millet 10 tane çocuk yaparmış isim koyarken aman ne olursa olsun dermiş ama bizim öyle bi şansımız olmayacak belki bir kız yada bir erkek hangi isim olacağı çağırdığım zaman evladımı isimle bile benimsemem lazım benim çocuğumun adı şerafettin olursa o çocuk benim gibi hissedemem ki bilemedim inşallah zor duruma düşmeyiz... eşin kendi isteği gibi babası ile konuşmalı bizleri katarak değil....

inanın istanbulda yaşıyorum nem tavan yaşayan bilir nem tahmin ettiğiniz kadar güzel bişey değil saç dipleriniz sürekli ıslak kollarınız sürekli ıslak ve elinizde bastırdığınızda yapış yapış saçlarınız ensenize yapışıyor geceleri sürekli kıyafetleriniz üstünüze su dökülmüş gibi her gün saat başı duş alsan daha kurulanırken terliyorsun saçını kurutamıyorsun kurutmasan nemden kurumuyor değişik bişey daha anlatsam bir sürü şey bence nemde çok iyi değil...

Siz burun kuruluğu için doktorunuzun tavsiye ettiği bi kremi burun içine sürerek burun duvarlarını yumuşatabilirsiniz..

aynen kesinlikle bencede doktor cihazı çok önemli doğru diyorsunuz... bakalım bende 12. haftada önümüzde ki hafta detaylı ultrasına girececeğimmm perinatoloji doktoruma ilk hamileliğimde gitmiştim orda kolları elleri ayakları hatta parmaklarını bile tek tek göstermişti... İnşallah bu seferde öyle olacağını düşünüyorum..
Bende bugun kadin doguma gidecegim bakalim ins ilgilenir devlet hastanesi.perinatalog talebi actim açılmadi bir türlü hayirlisi Allah herkese sağlıklı bebisler doğurmayı nasip etsin ins😅

Selam kizlar. Bende ctesi gunu gormeye gidecegim inşaallah. 11+5 olacak belki 2 li testede alir beni. Benim senelerdir yaşadığım alerjik astimim var. Her sene nisanda baslar kasima kadar sürer. Ev tozu ve polen. Suan igne,ilac ve burun spreyimi kullanamiyorum. Burnum bogazim cok kotu. Burnum sürekli tikali kupkuru. Surekli nefes alma bandi takiyorum burnumun sekli degisti. Önereceğiniz biseyler varmi. Normal sprey ve deniz suyu vikis buhar iyi gelmiyor :KK43:
Ben sıcak suyu açıp burnuma çekip öyle temizliyorum o kuruluğu öyle geçiyor ancak. Hatta bazen af edersiniz burnumdan kan pıhtıları gibi bişeylerde çıkıyor çok kuruduğu için ama sıcak suyla temizleyince yumuşuyor rahatlıyorum deneyim derim

Bende bugun kadin doguma gidecegim bakalim ins ilgilenir devlet hastanesi.perinatalog talebi actim açılmadi bir türlü hayirlisi Allah herkese sağlıklı bebisler doğurmayı nasip etsin ins😅
inşallah güzel haberlerle gelirsin bize söyle doktorun dediğini cinsiyetini sormayı unutma :)

Gözümüzü açıp kapasak doğum yapsak... Benimde hamilelik fobim ve yatağa bağlı olma fobim var 😔inşallah sağlıkla ağlayalım bu sureci
Valla bende korkuyordum ama gene geldi başıma napiyim atlatıyoruz bi şekilde birde ben yalnızım yardım edecek kimsem yok o kadar bunaldım o kadar daraldım ki gün içinde sıkıntıdan sürekli ağlamaklı oluyorum millet denize giriyor ben seslerini duyuyorum kendimi çok kötü hissediyorum

Canım ben hep yumurta yiyorum haşlanmış ya da peynirli omlet falan. Çok şükür yumurtadan tiksinmedim hep yumurta yedim başka birşey yiyemedim. İlk haftalar az buçuk yumurta kokar gibi oldu ama bastırdım o hissi yumurta önemli diye ekmekle koklamadan yutuverdim napayım
Peynirli omlet denedim bi kere bi iki çatal alıp bıraktım yiyemedim ya ama kontrole giderken dışarıda yiyoruz o zaman gayet güzel yiyorum noluyosa evde oluyor bana 😔

Fırında patates yap canım, ince ince doğra hem sağlıklı hem de farklı bir öğün olur canım, üzerine de kaşar peyniri rendele çıkarmaya yakın fırından 👍🏻
Ya patates de hiç istemiyor canım o kadar değişik bi hamilelik geçiriyorum ki bugüne kadar hiç kusmadan geldim ama canımın istediği şey de hiç yok gibi bi tatlı çok çekiyor karna oda yenmiyor 😔

Bende tam tersi sabah kötü oluyorum sonra toparlıyorum kahvaltıda neler yiyorsunuz Allah aşkına fikir verin canım çeker diye korkmayın çekse de yapıp yesem hiç kusmadım ama hiç de güzel beslenmiyorum kuru beslenmekten kurudum çatlatacak bağırsaklarım. Ekmek yiyemiyorum tost yapıyorum bulantı çöküyor peşinden yumurta daha hiç yemedim bi krep yiyorum arada olmak şartıyla bide poğaça falan ama zorla oda istemeye istemeye yiyecek başka birşey bulamadığımdan
Tost yazacaktım milli yiyecegimiz😂 sen yazınca aklıma geldi pankek yapayim benim kalkar kalkmaz yemem lazım çok zor oluyor sabahları ya önden bisey atistirir oyle yaparım olmaz sa dun de Yulaf pisirdim meyve koydum üzerine çok iyi geldi

Back