- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Verilir verilir 33 de genç bi yaşAramızda 10 yaş var neredeyse sen tabii verirsinben 33 yaşındayım canım, 30’dan sonra metabolizma yavaşlıyor, 5 sene öncesine kadar 56’dan yukarı çıkmazdım ama işte veririz yaa tabiii
karından canımBu karından mı vajinal mı ben 11-12-13. Haftalarda genital nub yönteminden daha iyi anlıyorum bunu çözemedim valla ama bakınca sanki erkek gibi hissettim
Selam kizlar. Gecen hafta persembe gunu sabah uçakla antalyaya geçtik. Otelde 2. Gun icime kurt düştü hemen karsimizda hastane vardi ctesi gunu bebisi görmeye gittik 9+6 di o gun sorun yok dedi doktor. Lekelenme devam tabi progestan içiyorum. Otelde kimsede maske yoktu. Birde ordan eşimin akrabalarini ziyaret ettik herkesle tokalastik falan üzerine birde gece uçakla geri döndük ucak türbülansa falan girdi baya kastim kendimi. İstanbul havalimani inanilmaz kalabalıktı. Umarım bebis iyidir cok yogun 1 hafta gecirdim cok yoruldum. Kismet olursa ptesi günü 11. Haftaya gircez 12. Haftada doktora gitmeyi planliyorum.
Yarin 2 kere uçağa binicem insallah iyi geçer kizlar. Eve gidip tartilmaya korkuyorum kilo.aldim gibi
Söyleyebilir 11+2 ydim söyledi doktor usg ye göre 12+4 dü doktor erken döllenme diyor oynadı son adet tarihimle ama ben oynanmamış halini baz alıyorum hala son adet olduğum tarihi biliyorum oynamak istemiyorum tarihlekarından canım6+5 iken gitmiştim eşimde öyle hissediyor
önümüzdeki ay gidicem doktora o zamn yine atarım belki söyler cinsiyeti doktor
benim ki de 1 hafta geç döllenme olmuşSöyleyebilir 11+2 ydim söyledi doktor usg ye göre 12+4 dü doktor erken döllenme diyor oynadı son adet tarihimle ama ben oynanmamış halini baz alıyorum hala son adet olduğum tarihi biliyorum oynamak istemiyorum tarihle
senin bebişin cinsiyeti ne canımSöyleyebilir 11+2 ydim söyledi doktor usg ye göre 12+4 dü doktor erken döllenme diyor oynadı son adet tarihimle ama ben oynanmamış halini baz alıyorum hala son adet olduğum tarihi biliyorum oynamak istemiyorum tarihle
Rica ederim canım benim , özel muayene fiyatları da uçmuş ya burda da en uygunu 300 TL den başlıyor , 550 TL ye kadar duydum bende özel bir hastaneye gidiyorum Şevket karşılamış hali 180 TL ödüyorum ama doktor çok tecrübeli ve kendini geliştirmiş , hepimiz için sağ Salim nerde hayırlıysa o şekilde olsun inşallah kuzum. Benimde 3. Bebiş buçok teşekkür ederim ben istanbuldayım benim gittiğim bi doktor var kızımda da ona gittim şuan fiyatlar baya bi yükselmiş acaba hastahanenin verdiği hizmet daha uygun mu olur bilemedim ama bizde kendi doktorumuzdan çok memnunuz :) sizde sağlıkla kucağınıza alın çok heyecanlıyım ilk çocuğumda detaylı ultrasonda öğrendim cinsiyetini kız olduğunu bakalım belki yine öğreniriz. söylerse doktorumuz :)
Yok bişey yiyemiyorum ki içim kabul etmiyorekşi tuzlu rahatlatmıyor mu seni canm
Benimki erken seninki geç gelir o zaman normalde ama öyle olmuyo o işler kızım 38 e girdiğim gece pat diye geldi çok acelesi varmışbenim ki de 1 hafta geç döllenme olmuşbenimde tarihimle oynadı bakalım belki bebiş 1 hafta erken gelir
üzüldüm .. inşallah daha iyi olursun dışarda yemeyi dene açık hava iyi gelir belkiYok bişey yiyemiyorum ki içim kabul etmiyor
Merhaba bende bahçeşehir de oturuyorum. Istinye liv'e mi gidiyorsunuz?canım ben istanbul bahçeşehirde oturuyorum benim bulunduğum yer hastanelere uzak ve özel hastanelerde hep pahalı aslında evet keşke yaptırsaydım ama hiç bilgim yoktu maalesef şimdi iyi bir doktor buldum valla pamuk gibi inşallah doğumda da o olur şimdiden ayırıyorum doğum parasını bebeğin masraflarını çalışıyorumda allah güç kuvvet versinde kasıma kadar elimden geleni yapayım
Erkek dedi doktor Allahın izniyle bakalımsenin bebişin cinsiyeti ne canım
valla biliyor musun bende ocağın son haftası doğrurum gibi geliyorBenimki erken seninki geç gelir o zaman normalde ama öyle olmuyo o işler kızım 38 e girdiğim gece pat diye geldi çok acelesi varmışben zaten kesin Ocakta doğururum gibi geliyo bana bakalım görcez
İnşallah ya ne güzel yazmışsınız ağzınız bal yesin62 ile hamile kaldım 64 üm kızımda 57 ile kaldım 85 le doğuma girdim
Ama hepsini vermiştim üzülmeyin alırsanız alın ya veririz sonra bi topikde hadi Şubat anneleri kilo veriyoruz diye açarız
Ay hangimiz önce doğuracak bakalım yazarız burdanvalla biliyor musun bende ocağın son haftası doğrurum gibi geliyor
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin , kaç haftalıkken belli oldu bebiş ve nasıl yorumladı ?çok heyecanlıyım benimde 12+2 de ikili test ve kontrolüm var , bebiş 5-6 gün önden gidiyormuş 13+1 gibi falan olacak belli olur mu acaba ?Erkek dedi doktor Allahın izniyle bakalımbi kızım vardı bir de oğlum olacak inşallah
Kilo bu verilir, yeterki çocukları sağ Salim doğuralım ne kanama alanımız bitiyo ne plesenta previamız doğsunlar da tek sorunumuz kilo olsun ama dimiİnşallah ya ne güzel yazmışsınız ağzınız bal yesin
hayır canım loca tıp merkezine gidiyorumMerhaba bende bahçeşehir de oturuyorum. Istinye liv'e mi gidiyorsunuz?
canım cıktın mı nasıl geçti? nasılsınMrblar, bugun ikili test icin kan verdim ense kalinligi ve burun kemiği ne falan bakıldı. Herşey iyi çok şükür. 11+4 teyim. Birazdan serklaj yaptircam. Yaptiraniniz varmı hic
geçmiş olsun. faydası olmuatur umarımDün geceyi acilde geçirdim serum yedim Ama hala kendime gelmiş sayılmam.
Dün kusma pik yaptı bende artık yutkunamıyorum
ben de 2 kilo aldım. verilir yaa kasmayalımkızlar merhaba benimle haftası yakın olan arkadaşlarım ben 3 kilo aldım danormal mi yoksa fazla mı almışım sizin durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?