- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Ben Aralık ayında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım hamilelik planım olduğu için biraz erken hamile kaldım muayeneleri karşılamıyor sigortam ama doğumu karşılıyor aralıktan itibaren ücret ödemeyeceğim şimdi 350 tl muayene ücreti ödüyorum aralığa kadar ödiycem keşke sizlerde yaptırsaydınız hem muayene hem doğum ücretsiz olurdubende başka bir yere soracağım ilk sorduğum hastane 8 bin-9 bin tl fiyat verdi
makarna kaşarlı tost yemek yok artık midem bulandığı için abanmıstım bunlara artık aslaBen henüz kg almadım canım, midem de bulanmıyor, şanslı gruptanım galiba…kızımda da mide bulantısı çekmemiştim. Kızımda toplamda 15 kg almıştım, oğlumda daha kaliteli ve bilinçli beslenmeyi düşünüyorum.insan 2.de daha tecrübeli oluyor cidden….bence çok almamışsın ama dikkat et yine de, asıl kilolar 7.aydan itibaren geliyor
Hayır yaa Bilal olmasınnnnnBilal canım babasının ismiHüsamettin falan da olabilirdi gene buna da şükür diye içten içe avutuyorum artık yanına Efe yada Ege eklerim onada müsade etsin bi zahmet
çok teşekkür ederim ben istanbuldayım benim gittiğim bi doktor var kızımda da ona gittim şuan fiyatlar baya bi yükselmiş acaba hastahanenin verdiği hizmet daha uygun mu olur bilemedim ama bizde kendi doktorumuzdan çok memnunuz :) sizde sağlıkla kucağınıza alın çok heyecanlıyım ilk çocuğumda detaylı ultrasonda öğrendim cinsiyetini kız olduğunu bakalım belki yine öğreniriz. söylerse doktorumuz :)Hayırlı olsun dağlıkla kucağınıza alın inşallah , bizde 11+1 haftayız doktor 11-14 arası yapalım dedi , nasipse 12+2 de yapılacağım ikili test ve kontrolünü. Yaptırmayı düşünüyorum , üçlü testi yaptırmayabilirim. Doktor konusunda hangi şehirde oturuyorsunuz İzmir ise kendi gittiğimi tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gittim
canım ben istanbul bahçeşehirde oturuyorum benim bulunduğum yer hastanelere uzak ve özel hastanelerde hep pahalı aslında evet keşke yaptırsaydım ama hiç bilgim yoktu maalesef şimdi iyi bir doktor buldum valla pamuk gibi inşallah doğumda da o olur şimdiden ayırıyorum doğum parasını bebeğin masraflarını çalışıyorumda allah güç kuvvet versinde kasıma kadar elimden geleni yapayımBen Aralık ayında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım hamilelik planım olduğu için biraz erken hamile kaldım muayeneleri karşılamıyor sigortam ama doğumu karşılıyor aralıktan itibaren ücret ödemeyeceğim şimdi 350 tl muayene ücreti ödüyorum aralığa kadar ödiycem keşke sizlerde yaptırsaydınız hem muayene hem doğum ücretsiz olurdu
Muayene ücretlerini karşılaması için annelik teminatının 1 sene önceden başlatılması gerekiyor canım, keşke daha önce yaptırsaydın, ama olsun doğumu karşılıyormuş en azındanBen Aralık ayında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım hamilelik planım olduğu için biraz erken hamile kaldım muayeneleri karşılamıyor sigortam ama doğumu karşılıyor aralıktan itibaren ücret ödemeyeceğim şimdi 350 tl muayene ücreti ödüyorum aralığa kadar ödiycem keşke sizlerde yaptırsaydınız hem muayene hem doğum ücretsiz olurdu
Aynen moral bozmaya gerek yokmakarna kaşarlı tost yemek yok artık midem bulandığı için abanmıstım bunlara artık asla
Bencede Bilal olmasın Bilal benim çocuğuma hiç yakışmıyorHayır yaa Bilal olmasınnnnnbence isim konusunda baskın ol canım, içine sinmiyorsa koyma, 2.ismi koysan da herkes Bilal der, sen 2.ismi söylersin, çocuğun kafası karışır.
Her çocuk rızkıyla gelir canım içini ferah tutcanım ben istanbul bahçeşehirde oturuyorum benim bulunduğum yer hastanelere uzak ve özel hastanelerde hep pahalı aslında evet keşke yaptırsaydım ama hiç bilgim yoktu maalesef şimdi iyi bir doktor buldum valla pamuk gibi inşallah doğumda da o olur şimdiden ayırıyorum doğum parasını bebeğin masraflarını çalışıyorumda allah güç kuvvet versinde kasıma kadar elimden geleni yapayım
Ben hamile kalacağımı tahmin etmedim canım yoksa poliçeyi biliyordum bir sürü kimyasal düşük derken tam kafamdan çocuğu silmiştim ki hamile kalmışım sürpriz bebek o yüzden böyle olduMuayene ücretlerini karşılaması için annelik teminatının 1 sene önceden başlatılması gerekiyor canım, keşke daha önce yaptırsaydın, ama olsun doğumu karşılıyormuş en azından
Ayy ne güzelBen hamile kalacağımı tahmin etmedim canım yoksa poliçeyi biliyordum bir sürü kimyasal düşük derken tam kafamdan çocuğu silmiştim ki hamile kalmışım sürpriz bebek o yüzden böyle oldu
62 ile hamile kaldım 64 üm kızımda 57 ile kaldım 85 le doğuma girdimAynen moral bozmaya gerek yokBenim hedefim bu gebeliği 8-10 kg ile bitirmek zaten kilolu hamile kaldım 66 kg’yum
maşallah sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallahAynen moral bozmaya gerek yokBenim hedefim bu gebeliği 8-10 kg ile bitirmek zaten kilolu hamile kaldım 66 kg’yum
ona şüphem yok amenna canımHer çocuk rızkıyla gelir canım içini ferah tut
başı ben çekerim62 ile hamile kaldım 64 üm kızımda 57 ile kaldım 85 le doğuma girdim
Ama hepsini vermiştim üzülmeyin alırsanız alın ya veririz sonra bi topikde hadi Şubat anneleri kilo veriyoruz diye açarız
Görmedim ben canım geride mi kaldı acabaona şüphem yok amenna canımya ultrason resmi attım kimse yorumlamadı çok merak ediyorum
Aramızda 10 yaş var neredeyse sen tabii verirsin62 ile hamile kaldım 64 üm kızımda 57 ile kaldım 85 le doğuma girdim
Ama hepsini vermiştim üzülmeyin alırsanız alın ya veririz sonra bi topikde hadi Şubat anneleri kilo veriyoruz diye açarız
evet galiba canımGörmedim ben canım geride mi kaldı acaba
Bu karından mı vajinal mı ben 11-12-13. Haftalarda genital nub yönteminden daha iyi anlıyorum bunu çözemedim valla ama bakınca sanki erkek gibi hissettim@MaviAy benimkine de bakar mısınız
İyi düşün iyi olsun canım inşallahMerhaba arkadaşlar araniza yeni katildim, tereddütlerim vardi kayıt konusunda,daha evvel bir kalp durması yaşamıştım, çok şükür bu sefer güzel gidiyor, Allah herkese sağlıkla kucagina almayi nasip etsin,artik endiselerimi bir kenara birakmak ve gebeligimin tadini sizlerle beraber çıkarmak istiyorumbenim cinsiyet tahminimi bile yaptı doktor,çok heyecanlıyım kız dedi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?