2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet açtırdım hatta ebe aradı az önce kan vermeye gittim

Benim kızımın ismi Kumsal, sapsarı saçlı mavi gözlü ismi bu yüzden çok yakışıyor ama Ayliz ismi de bu ara yeni rövaça çıkan bi isim bence naif ve güzel bi isim
Oğlum da sarışın mavi gözlü insallah abisine benzer kızımda yazıyorum hep isim güzel geliyor ama çocuğum diye düşünürken hep biseyler eksik kalıyor

Ikinci bebegi olan anneler.
Ben ilk bebekten daha cok heyecanliyim çünkü mucizeyi tekrar yasicam , tekrardan emzircem insallah filan die.
Ama esimde o heyecani göremiyorum sizin eşleriniz nasil ?
Benim eşimin ilkiyle aynı neredeyse bende öyle düşünüyordum hatta ilkinde baya endiseliydim galiba sevemeyecek alısamayacak diye ama o doğduğu gün ki heyecanı kucağına aldigindaki halini ömrüm boyunca unutamam gözleri falan dolu doluydu yine öyle olacak biliyorum o yüzden çok takılmıyorum yazık adam hala göremedi bile ultrasonda ama alisacak eminim biz cocuk hastasıyız ailelerimiz çok seviyorsunuz cocugu şımaracak der hatta bize o kadar sever eşim onun güveni var şu an bende ilkinde bilmediğim için bende senin gibi düşünüyordum ama her şekilde oluyor doğduktan sonra eğer boyle bisey hissedersen de cocugu ona çok sık ver ilk zamanlar emzirsen bile ki olmaz insallah öyle bisey

Bende oğluma deniz koymak istiyorum Kumsalla Deniz olsunlar diye ama eşim babamın adını koycam tek erkeğim ben koymazsam ayıp olur diyo şu isim krizini bi atlatsak inşallah kazasız belasız
Ay benimde korkulu rüyam bizimde bi büyük babaannemiz var bekliyor bizden öyle eşim bisey demiyor ama yine de kalbimin bi köşesinde korkusu yok değil

Bu arada ben de özele gidiyorum, aile hekimine ben mi haber vermeliyim diye sordum doktoruma, doktorum esas biz onlara haber veriyoruz onların sizi araması lazım dedi. Bilginiz olsun

Kizimdayken ben de öyleydim... Geceleri lavabo için kalktığımda dahi bulantiyla uyaniyordum. Emetium zencefilli tablet kullanmıştım üç ay..dördüncü aydan sonra bulantım kesilmişti. Ama dört ay sanki hamile değil hasta gibiydimaçık havada bir şeyler yiyordum kapalı alanda mümkün değil yiyemiyordum. Kesinlikle aç kalmamaya çalış... Az ve sık ye. Yemeklerde sıvı şeyler tüketme...pskolojim pert olmuştu benimde. Ama şimdi dünya tatlısı bir kızım var.degermis o çektiklerime diyorum...

Yiğit
Melih bunları düşünüyordum ben erkek olsaydi oglumun ismi selim cok seviyorum cokta sakin bi cocuk gerçekten erkek isimlerinde buna çok dikkat edin bence ben Furkan isminden gördüğüm bi Furkan yüzünden vazgecmistim annesi demisti isminden bunlar sakın Furkan Koyma diye mesela

Valla ortada olsan o an sana kimse yardım edemiyor tabiki daha iyiyim canım kafa olarak iyiyim yani bi ara kesilince demek kesilecek diye rahatlama geldi yoksa kesilmeyecek gibi hissi kötü o yüzden ama geçecek bunu düşün

Çok güzel bi isim kıza da erkeğe de yakışan tek isim hatta bence ama canım kocam babasının adını inat etti hayırlısı olsun artık 9 ay direneceğim bi umut belki vazgeçer vazgeçmezse de canı sağ olsun napalım heves etmiş demek der koyarım napim artık

Oğullarımın adları Melih, Eymen, Ertuğrul. İnsallah bu sefer kızım olur bugün kontrol var bakalım söyleyecek mi doktorum?
listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
B.D.T 03.02.2022
Yas 38
Kilo 56
Cinsiyet belli değil
4.cocuk

Gözünuz aydın sağlıkla gelsin inşallah bulantı durumun nasıldı? Benim kızımda başımı kaldiramiyordum çok fenaydim. Bunda çok daha iyiyim. Acaba erkek mi diye geliyor aklima
Benimde kızımda çok fenaydı bu defa öyle değil erkek dedi doktor inşallah sizinde öyledir ikiside cennet meyvesi ikisinide tadalım
Ay benimde korkulu rüyam bizimde bi büyük babaannemiz var bekliyor bizden öyle eşim bisey demiyor ama yine de kalbimin bi köşesinde korkusu yok değil
Öf yani onların isimlerini niye bizim çocuklarımız taşımak zorunda ki bu adamlar niye böyle ben niye özgürce oğluma isim koyamıyorum kızımın ismi Kumsal diye oğluma Deniz istiyordum anca rüyamda görürmüşüm öyle diyor bana kocam bey

Ikinci bebegi olan anneler.
Ben ilk bebekten daha cok heyecanliyim çünkü mucizeyi tekrar yasicam , tekrardan emzircem insallah filan die.
Ama esimde o heyecani göremiyorum sizin eşleriniz nasil ?
Benim iki hamileligimde tüp bebek ile oldu, oğlumda fazla telaşlı, panik,stresli ve heyecanlıydim. Şuanda çok sakin ve huzurluyum, tecrubeliyim.
Esimde ilkinde ne kadar nötr ise şuanda da öyle asla bebek konusu geçmiyor evde ama bütün kontrolleri onun iş durumuna göre ayarlıyoruz, ultrasonda bebeğe bakarken gözleri doluyor. Erkekler dışa pek belli etmezler genelde.
Oğlumuz doğduğu andan itibaren etrafında fır dönüyor, simartan tepesine çıkaran kendisi biliyorum ki ikinci çocuğuna da aynısını yapacak. O yüzden hiic ses etmiyorum

Yaa demi çok sinir bozucu. Oğlumun adı rahmetli dedesinin adı, Allah'tan ismi Ali olduğu için yanına ikinci isim Efe koyduk. Bunda diyorum ki hiic bulaşma git ötede oyna bunun ismini ben koyacagim

Gözünuz aydın sağlıkla gelsin inşallah bulantı durumun nasıldı? Benim kızımda başımı kaldiramiyordum çok fenaydim. Bunda çok daha iyiyim. Acaba erkek mi diye geliyor aklima
Valla canım kızımda da hiç bulantım olmadı neredeyse, bunda da öyle iştahım yerinde ama kg da almamışım henüz ki bu iyi bir şey, asıl kilolar son aylarda alınıyor biliyorsun. Ben de ramzi teorisi tuttu ama teşekkürler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…