- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
Evet açtırdım hatta ebe aradı az önce kan vermeye gittimKızlar sağlık ocağına kayıt açtırdınız mı? Tüm tahlillerimi özelde yaptırdığım için sanırım onların sistemine düşmüyorum. O yüzden kimse aramadı beni. Açıkcası gitmeye üşengeçliğimden gidip sormadım da kaldı öyle
Benlistenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
Nasıl kullanıyorsunuz? Doktor bana da verdi ama doğru kullanmıyor muyum emin değilimgaviscon :) ama pembe olanı. ilk hamileliğimde şişelerce içtim. bunda da başladım
Oğlum da sarışın mavi gözlü insallah abisine benzer kızımdaBenim kızımın ismi Kumsal, sapsarı saçlı mavi gözlü ismi bu yüzden çok yakışıyorama Ayliz ismi de bu ara yeni rövaça çıkan bi isim bence naif ve güzel bi isim
Ben eklenmemişiiiim, aşağıda bilgilerimi tekrar iletiyorum.listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
Benim eşimin ilkiyle aynı neredeyse bende öyle düşünüyordum hatta ilkinde baya endiseliydim galiba sevemeyecek alısamayacak diye ama o doğduğu gün ki heyecanı kucağına aldigindaki halini ömrüm boyunca unutamam gözleri falan dolu doluydu yine öyle olacak biliyorum o yüzden çok takılmıyorum yazık adam hala göremedi bile ultrasonda ama alisacak eminim biz cocuk hastasıyız ailelerimiz çok seviyorsunuz cocugu şımaracak der hatta bize o kadar sever eşim onun güveni var şu an bende ilkinde bilmediğim için bende senin gibi düşünüyordum ama her şekilde oluyor doğduktan sonra eğer boyle bisey hissedersen de cocugu ona çok sık ver ilk zamanlar emzirsen bile ki olmaz insallah öyle biseyIkinci bebegi olan anneler.
Ben ilk bebekten daha cok heyecanliyim çünkü mucizeyi tekrar yasicam , tekrardan emzircem insallah filan die.
Ama esimde o heyecani göremiyorum sizin eşleriniz nasil ?
Ay benimde korkulu rüyam bizimde bi büyük babaannemiz var bekliyor bizden öyle eşim bisey demiyor ama yine de kalbimin bi köşesinde korkusu yok değilBende oğluma deniz koymak istiyorum Kumsalla Deniz olsunlar diye ama eşim babamın adını koycam tek erkeğim ben koymazsam ayıp olur diyoşu isim krizini bi atlatsak inşallah kazasız belasız
Kizimdayken ben de öyleydim... Geceleri lavabo için kalktığımda dahi bulantiyla uyaniyordum. Emetium zencefilli tablet kullanmıştım üç ay..dördüncü aydan sonra bulantım kesilmişti. Ama dört ay sanki hamile değil hasta gibiydimVe siz 14.haftadasiniz, ben daha 11. Zaman geçmek bilmiyor. Bazen depresyondayim gitgide dibe doğru yol aliyorum gibi geliyor. Bu kadar zor olacagini hiç bilmiyordum
Zofer kaç mg kullaniyorsunuz? Aç karni mi aliyorsunuz benim gibi? Gunde iki tane mi?
Geceleri mideniz hem bulanip hem kaziniyor mu? Oyle oluyorsa ne yapiyorsunuz geçmesi için?
çok soru sordum, derdimden bilin lutfen
Allahim tez hafifletsin butun gebelik sorunlarimizi
YiğitP Poouh hmm isim tavsiyesi benden de gelsin o zaman
1. Alara
2.Lara
3.Mina
4.Doğa
5.Dolunay
6.Bensu
7.İpek
8.Dilara
9.Ada
10.Aden
11.Ahu
12.Karaca
13.Ahsen
14.Ayşen
15.Şirin
16.Melisa
17.Melis
18.Nil
19.Nisan
20.Begüm
bence kız ismi daha çeşitli, erkek ismi sıkıntılıerkek isim tavsiyesi alayım ben de o zaman
Valla ortada olsan o an sana kimse yardım edemiyorCok tesekkur ederim tavsiyen icinama bunlar da bende bulanti yapiyor, neden bilmiyorum.
Demek ki biraz daha iyisin, oh bak bunu bilmek de çok güzelben zorlaninca köşeye çekilip kendi başina atmaya çalişan bi tipim. Bu durum beni daha da köşeye itti. Ama az kaldiğina inaninca rahatliyorum. İnşallah geçecek
Yaş 24
Btdt 05.02.2022
İlk çocuk
Cinsiyet belli değil
Başlangıç kilom 52
Ben
Bebegin tahmini dogum tarihi 18-02-2022
Yas:34
Baslama kilosu: 59
İlk cocuğum,
Cinsiyet belli degil
Ben eklenmemişiiiim, aşağıda bilgilerimi tekrar iletiyorum.
BTDT : 10.02.2022
Y : 30
HBK : 67
C : henüz belli değil
KÇ : ilk çocuk
Çok güzel bi isim kıza da erkeğe de yakışan tek isim hatta bence ama canım kocam babasının adını inat ettiBu erkeğin babasının adını çocuğuna koyma işini hiç anlamıyorum, çok gereksiz bence…bazıları da kendi adını koyuyor öyle bir trend de var ,baba oğul isim aynı, o da kötü benceDeniz adı çok güzeldir kızımın adı diye demiyorum insana huzur veriyor bence… kızımın diğer adı da Birce alternatif olsun dedik, hem kız olduğu belli olsun iş yaşamında falan diye düşündük
Oğullarımın adları Melih, Eymen, Ertuğrul. İnsallah bu sefer kızım olur bugün kontrol var bakalım söyleyecek mi doktorum?P Poouh hmm isim tavsiyesi benden de gelsin o zaman
1. Alara
2.Lara
3.Mina
4.Doğa
5.Dolunay
6.Bensu
7.İpek
8.Dilara
9.Ada
10.Aden
11.Ahu
12.Karaca
13.Ahsen
14.Ayşen
15.Şirin
16.Melisa
17.Melis
18.Nil
19.Nisan
20.Begüm
bence kız ismi daha çeşitli, erkek ismi sıkıntılıerkek isim tavsiyesi alayım ben de o zaman
B.D.T 03.02.2022listenin en güncel halidir... eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin ....
Benimde kızımda çok fenaydı bu defa öyle değil erkek dedi doktor inşallah sizinde öyledir ikiside cennet meyvesi ikisinide tadalımGözünuz aydın sağlıkla gelsin inşallahbulantı durumun nasıldı? Benim kızımda başımı kaldiramiyordum çok fenaydim. Bunda çok daha iyiyim. Acaba erkek mi diye geliyor aklima
Öf yani onların isimlerini niye bizim çocuklarımız taşımak zorunda kiAy benimde korkulu rüyam bizimde bi büyük babaannemiz var bekliyor bizden öyle eşim bisey demiyor ama yine de kalbimin bi köşesinde korkusu yok değil
Benim iki hamileligimde tüp bebek ile oldu, oğlumda fazla telaşlı, panik,stresli ve heyecanlıydim. Şuanda çok sakin ve huzurluyum, tecrubeliyim.Ikinci bebegi olan anneler.
Ben ilk bebekten daha cok heyecanliyim çünkü mucizeyi tekrar yasicam , tekrardan emzircem insallah filan die.
Ama esimde o heyecani göremiyorum sizin eşleriniz nasil ?
Yaa demi çok sinir bozucu. Oğlumun adı rahmetli dedesinin adı, Allah'tan ismi Ali olduğu için yanına ikinci isim Efe koyduk. Bunda diyorum ki hiic bulaşma git ötede oyna bunun ismini ben koyacagimBenimde kızımda çok fenaydı bu defa öyle değil erkek dedi doktor inşallah sizinde öyledir ikiside cennet meyvesi ikisinide tadalım
Öf yani onların isimlerini niye bizim çocuklarımız taşımak zorunda kibu adamlar niye böyle ben niye özgürce oğluma isim koyamıyorum kızımın ismi Kumsal diye oğluma Deniz istiyordum anca rüyamda görürmüşüm öyle diyor bana kocam bey
Valla canım kızımda da hiç bulantım olmadı neredeyse, bunda da öyleGözünuz aydın sağlıkla gelsin inşallahbulantı durumun nasıldı? Benim kızımda başımı kaldiramiyordum çok fenaydim. Bunda çok daha iyiyim. Acaba erkek mi diye geliyor aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?