2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaşarken oyle oluyor gerçekten eski fotolarima bakıyorum öyleyken galiba daha önce iyi olduğumu kendime ispatlamaya çalışıyorum gaz uykusuzluk hic sorun değil hepsini yaşamıştım hic aklıma kötü gelmiyor hala ama bulantı tamda tahmin ettiğim gibi hic çekilmiyor bugün yarın geçecek diye diye kaç ay gecti

Canım benim çok sağol oğlan annelerinden tavsiye alabilirim, çok fransızım
Evde bol bol alan ac top ve bilumum yaramazliklar ve enerji atmaları için çok faydası olacak ve kıyafetleri tek çorapla kombinleyip ayrıntıya takılmadan düz olmaya alışman gerek bebegi giydirirken

Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
Doktor ilaç vermedi bol su iç dedi.
Ben de bol bol içmeye çalışıyorum.
İnşallah faydası olur.
Ben öyle geçirdim bu defa canim bebek büyüdüğünde mi bilmiyorum geçmiyordu önceden baya bi su içtim çok az 2 3 damla limon damlattim içine burada bi arkadaş önermişti geçti çok şükür

Aynen öyle valla ya.
Hamilelikten sonra da giyerim ben rahat rahat.
Bir süredir pantolon düğmesi kapatmadan dolaşıyorum ortalarda
Valla hamileyken giydiğim her şeyden tiksindim çoğu kıyafeti hamile kıyafeti almayıp o niyetle almama rağmen kışlıkları kaldırırken arada elime gelince bile midem bulaniyordu bi çantam vardi atmıştım görmeye dayanamayıp su an kullandığım çantam içinde aynı şeyleri hissediyorum içinde sürekli ilac ve bulantı giderecek şeyler olunca galiba direk gözüme görünmesin istiyorum hamilelikle alakalı eşyalarının hepsine böyle hissediyorum

Ben öyle geçirdim bu defa canim bebek büyüdüğünde mi bilmiyorum geçmiyordu önceden baya bi su içtim çok az 2 3 damla limon damlattim içine burada bi arkadaş önermişti geçti çok şükür
Onu ben de yapayım o zaman.
Çok teşekkür ederim

Zor geçiriyorsun demek ki.
Birde psikoloji çok ilginç bir şey.
Normalde mide bulanmayacakken psikolojik olarak rahatsız olduğun şeye miden bulanmaya başlıyor

Ben özele gidiyorum özelde öğrendim

Zor geçiriyorsun demek ki.
Birde psikoloji çok ilginç bir şey.
Normalde mide bulanmayacakken psikolojik olarak rahatsız olduğun şeye miden bulanmaya başlıyor
Düşünüyorum düşünüyorum hamileligimde rahat olduğum bi zaman yok genelde bulantim 5. Ayda geçiyor aslinda ama midem normalde de cok hassas cok severek hatırlamıyorum malesef hamileliklerimi

Düşünüyorum düşünüyorum hamileligimde rahat olduğum bi zaman yok genelde bulantim 5. Ayda geçiyor aslinda ama midem normalde de cok hassas cok severek hatırlamıyorum malesef hamileliklerimi
İnşallah zaman çabuk geçer de kurtulursun bulantılardan.

Annelik işte başladığı andan itibaren hep fedakârlık hep sabır aslında

Cinsiyet öğrenen hanımlar devlette mi öğrendiniz özel de mi yazar mısınız
Özelde öğrendim canım
Canım çok teşekkürler, Allah senin de gönlüne göre nasip etsin inşallah sağlık sıhhatle kucağımıza alalım

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız bir şeyi merak ediyorum cinsiyeti öğrenmeden önce hissetmiş miydiniz?
Hissetmek değilde iki hamileliğim arasında dağlar kadar fark olunca hep aklımda ay acaba bu defa farklı mı diye hep düşündüm. Kızımda bulantım vardı kusmam vardı sivilcelenmiştim çok, 20. Haftadan sonra karnımda kıpırtılar oluşmaya başlamıştı ve kızım sol yumurtalık yerleşimliydi. Bunda hepsinin tersi oldu bebek de sağ tarafta ve kıpırtıları 10 gündür falan hissediyorum ilginç bi şekilde böyle olunca içimden geçiyordu acaba mı diye

İkinci gebelik olunca daha tecrübeli oluyor insan tabi en azından arasındaki farktan anlamışsın ne güzel bir kız bir erkek maşallah

Bulantı +sıcaklar gerçekten işkence gibi geliyo. Bugün hele kafam kalkmıyor yastıktan,sürekli acıkıyorum acıktıkca daha beter bulanıyor tam bi kısır döngü.
Insallah biran önce geçer

Aynen cnm cok yakiyor iğne 5 haftamdan bu yana vuruluyorum insllah biter iğne
Önerin için teşekkürler canim kolonyayi döküp yapayım
YAp canım yap valla gece ağrısına uyanıp masaj yapıyodum. Bir de iğne aynı yere denk gelirse öyle şişiyomuş. Vuran kişiye 1-2 ml de olsa ayrı yapmasını isteyin. Benim ki geçti masaj yaparak inşallah seninki de geçer.

İkinci gebelik olunca daha tecrübeli oluyor insan tabi en azından arasındaki farktan anlamışsın ne güzel bir kız bir erkek maşallah
Lise yıllarından beri hep özenirdim bir kızı bi oğlu olanlara ne kadar şanslılar ya derdim içimden benim çevremde sıralı yoktu hiç 2 kız 2 erkek gibiydi hep o kadar içten istemişim ki heralde Rabbim nasip etti tabi önemli olan sağ Salim kucağımıza alabilmek Allah kucaklarımızı doldursun inşallaj

Allah gönlüne göre vermiş aynen öyle amin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…