Ya hayırlı olsun ikiledik kızıda böyleceKızlar iki erkek haberi aldık, bir tane de kız bebiş haberi gelsin o zaman bendenSağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah hepsi
Yaşarken oyle oluyor gerçekten eski fotolarima bakıyorum öyleyken galiba daha önce iyi olduğumu kendime ispatlamaya çalışıyorum gaz uykusuzluk hic sorun değil hepsini yaşamıştım hic aklıma kötü gelmiyor hala ama bulantı tamda tahmin ettiğim gibi hic çekilmiyor bugün yarın geçecek diye diye kaç ay gectiYaa bende bende.. yeter ki hamileliği atlatayım enerjim geri gelsin bebek bakarım hiç sorun değil.
Bu bulantilar hiç bitmeyecek bu halsizlik bu enerji düşüklüğü ömür boyu devam edecek gibi geliyor artık.
Ayy ne güzel yaa❤ hayırlı uğurlu olsun oğlusun
Evde bol bol alan ac top ve bilumum yaramazliklar ve enerji atmaları için çok faydası olacakCanım benim çok sağoloğlan annelerinden tavsiye alabilirim, çok fransızım
Ben öyle geçirdim bu defa canim bebek büyüdüğünde mi bilmiyorum geçmiyordu önceden baya bi su içtim çok az 2 3 damla limon damlattim içine burada bi arkadaş önermişti geçti çok şükürBende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
Doktor ilaç vermedi bol su iç dedi.
Ben de bol bol içmeye çalışıyorum.
İnşallah faydası olur.
Soğuk Sut ve Soda cok faydası oluyor soğuk sütü yudum yudum içmeye çalışinKızlar benim aşırı midem yanıyor . Yaşayan ve çözümü olan var mı ?
Valla hamileyken giydiğim her şeyden tiksindim çoğu kıyafeti hamile kıyafeti almayıp o niyetle almama rağmen kışlıkları kaldırırken arada elime gelince bile midem bulaniyordu bi çantam vardi atmıştım görmeye dayanamayıp su an kullandığım çantam içinde aynı şeyleri hissediyorum içinde sürekli ilac ve bulantı giderecek şeyler olunca galiba direk gözüme görünmesin istiyorum hamilelikle alakalı eşyalarının hepsine böyle hissediyorumAynen öyle valla ya.
Hamilelikten sonra da giyerim ben rahat rahat.
Bir süredir pantolon düğmesi kapatmadan dolaşıyorum ortalarda
Onu ben de yapayım o zaman.Ben öyle geçirdim bu defa canim bebek büyüdüğünde mi bilmiyorum geçmiyordu önceden baya bi su içtim çok az 2 3 damla limon damlattim içine burada bi arkadaş önermişti geçti çok şükür
Zor geçiriyorsun demek ki.Valla hamileyken giydiğim her şeyden tiksindim çoğu kıyafeti hamile kıyafeti almayıp o niyetle almama rağmen kışlıkları kaldırırken arada elime gelince bile midem bulaniyordu bi çantam vardi atmıştım görmeye dayanamayıp su an kullandığım çantam içinde aynı şeyleri hissediyorum içinde sürekli ilac ve bulantı giderecek şeyler olunca galiba direk gözüme görünmesin istiyorum hamilelikle alakalı eşyalarının hepsine böyle hissediyorum
Düşünüyorum düşünüyorum hamileligimde rahat olduğum bi zaman yok genelde bulantim 5. Ayda geçiyor aslinda ama midem normalde de cok hassas cok severek hatırlamıyorum malesef hamileliklerimiZor geçiriyorsun demek ki.
Birde psikoloji çok ilginç bir şey.
Normalde mide bulanmayacakken psikolojik olarak rahatsız olduğun şeye miden bulanmaya başlıyor
İnşallah zaman çabuk geçer de kurtulursun bulantılardan.Düşünüyorum düşünüyorum hamileligimde rahat olduğum bi zaman yok genelde bulantim 5. Ayda geçiyor aslinda ama midem normalde de cok hassas cok severek hatırlamıyorum malesef hamileliklerimi
Ben önceden notrdum son bi hafta kala hissetmiştimCinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırızbir şeyi merak ediyorum cinsiyeti öğrenmeden önce hissetmiş miydiniz?
Özelde öğrendim canımCinsiyet öğrenen hanımlar devlette mi öğrendiniz özel de mi yazar mısınız
Canım çok teşekkürler, Allah senin de gönlüne göre nasip etsin inşallah sağlık sıhhatle kucağımıza alalımRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
Hayırlı olsun hamileliğiniz,hoşgeldiniz aramıza. 11.haftamdayım ve bulantılar benide zorluyor. Prilam kullanıyorum biraz rahatlatıyor. İlk zamanlar gece 2 tane yutup yatıyordum.2 gündür akşam 7 gibi 1 tane,gece 2 de kalkıp 2 tane yutuyorum.
Oyy maşallah,sağlıcakla gelsin inşallah canım. Benimde 2 oğlum var birde kızım olsa çok güzel olurRabbim sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin gerisi nasılsa olur...
Yaa maşallah anneler hisseder diyorlar ya doğru demek kiBen önceden notrdum son bi hafta kala hissetmiştim
Hissetmek değilde iki hamileliğim arasında dağlar kadar fark olunca hep aklımda ay acaba bu defa farklı mı diye hep düşündüm. Kızımda bulantım vardı kusmam vardı sivilcelenmiştim çok, 20. Haftadan sonra karnımda kıpırtılar oluşmaya başlamıştı ve kızım sol yumurtalık yerleşimliydi. Bunda hepsinin tersi oldu bebek de sağ tarafta ve kıpırtıları 10 gündür falan hissediyorum ilginç bi şekilde böyle olunca içimden geçiyordu acaba mı diyeCinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırızbir şeyi merak ediyorum cinsiyeti öğrenmeden önce hissetmiş miydiniz?
İkinci gebelik olunca daha tecrübeli oluyor insan tabi en azından arasındaki farktan anlamışsınHissetmek değilde iki hamileliğim arasında dağlar kadar fark olunca hep aklımda ay acaba bu defa farklı mı diye hep düşündüm. Kızımda bulantım vardı kusmam vardı sivilcelenmiştim çok, 20. Haftadan sonra karnımda kıpırtılar oluşmaya başlamıştı ve kızım sol yumurtalık yerleşimliydi. Bunda hepsinin tersi oldu bebek de sağ tarafta ve kıpırtıları 10 gündür falan hissediyorum ilginç bi şekilde böyle olunca içimden geçiyordu acaba mı diye
Bulantı +sıcaklar gerçekten işkence gibi geliyo. Bugün hele kafam kalkmıyor yastıktan,sürekli acıkıyorum acıktıkca daha beter bulanıyor tam bi kısır döngü.Yaşarken oyle oluyor gerçekten eski fotolarima bakıyorum öyleyken galiba daha önce iyi olduğumu kendime ispatlamaya çalışıyorum gaz uykusuzluk hic sorun değil hepsini yaşamıştım hic aklıma kötü gelmiyor hala ama bulantı tamda tahmin ettiğim gibi hic çekilmiyor bugün yarın geçecek diye diye kaç ay gecti
YAp canım yap valla gece ağrısına uyanıp masaj yapıyodum. Bir de iğne aynı yere denk gelirse öyle şişiyomuş. Vuran kişiye 1-2 ml de olsa ayrı yapmasını isteyin. Benim ki geçti masaj yaparak inşallah seninki de geçer.Aynen cnm cok yakiyor iğne 5 haftamdan bu yana vuruluyorum insllah biter iğne
Önerin için teşekkürler canimkolonyayi döküp yapayım
Lise yıllarından beri hep özenirdim bir kızı bi oğlu olanlara ne kadar şanslılar ya derdim içimden benim çevremde sıralı yoktu hiç 2 kız 2 erkek gibiydi hep o kadar içten istemişim ki heralde Rabbim nasip etti tabi önemli olan sağ Salim kucağımıza alabilmek Allah kucaklarımızı doldursun inşallajİkinci gebelik olunca daha tecrübeli oluyor insan tabi en azından arasındaki farktan anlamışsınne güzel bir kız bir erkek maşallah
Allah gönlüne göre vermişLise yıllarından beri hep özenirdim bir kızı bi oğlu olanlara ne kadar şanslılar ya derdim içimden benim çevremde sıralı yoktu hiç 2 kız 2 erkek gibiydi hep o kadar içten istemişim ki heralde Rabbim nasip etti tabi önemli olan sağ Salim kucağımıza alabilmek Allah kucaklarımızı doldursun inşallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?