2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bize de atar mısın canım bakalım açı farklıdır seçilmiyor olabilir
IMG_20210727_212409.jpg

Böyle bir şey 😁

Kızlar ultrasonlarınızda bebeğin kafasının bacaklarının neresi olduğunu anlayabiliyor musunuz tam?
Ya ultrason çekilirken doktor gösteriyo bak kafası bu eli bu yanıp sönen kalbi diye, o zaman görüyorum ama sonra verdiği ultrason resminde hiç bişey anlamıyorum benzetemiyorum ben de 🤷🏼‍♀️

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. 🥰😊

Hayırlı olsun hamileliğiniz,hoşgeldiniz aramıza. 11.haftamdayım ve bulantılar benide zorluyor. Prilam kullanıyorum biraz rahatlatıyor. İlk zamanlar gece 2 tane yutup yatıyordum.2 gündür akşam 7 gibi 1 tane,gece 2 de kalkıp 2 tane yutuyorum.

Oyy maşallah,sağlıcakla gelsin inşallah canım. Benimde 2 oğlum var birde kızım olsa çok güzel olur 😍 Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin gerisi nasılsa olur...
Çok sağol canım , amiin 😍☺️ İnşallah senin de kızın olur bu sefer o zaman, kız annesi olmak başka bir şey gerçekten, her kadının mutlaka bir kızı olmalı bence 🤗👍🏻😉

Ya ultrason çekilirken doktor gösteriyo bak kafası bu eli bu yanıp sönen kalbi diye, o zaman görüyorum ama sonra verdiği ultrason resminde hiç bişey anlamıyorum benzetemiyorum ben de 🤷🏼‍♀️
O zaman normal benim de anlamamam.
Birazcık daha büyümelerini bekleyeceğiz galiba ☺️

Canım bebegim iyi mi diye endiseliyim hicbir sey hissetmiyorum sadece bas agrilarim mide bulantılarım var ins iyidir birde esim cuma gunu askere gidiyor duygusallastim iyice
Anladım canım, endişelenme lütfen..ben de öyleydim , üstelik benim ne mide bulantım ne de baş ağrım vardı, hamile değil gibiydim arada bir kasık rahim ağrısını saymazsak. Bugün tüm korkularım geçti, bebeğimi öyle hareketli bıcır bıcır görünce..☺️ Eminim seninki de minnoş minnoş oturuyor şu an annesi 🥰 eşin askerliği kısa dönem mi yapacak ? Askere gideceği için böyle oldun bence, o askerdeyken sen annenlerde mi kalacaksın, yalnız kalmazsan günler daha hızlı ve rahat geçer 👍🏻😉

Anladım canım, endişelenme lütfen..ben de öyleydim , üstelik benim ne mide bulantım ne de baş ağrım vardı, hamile değil gibiydim arada bir kasık rahim ağrısını saymazsak. Bugün tüm korkularım geçti, bebeğimi öyle hareketli bıcır bıcır görünce..☺️ Eminim seninki de minnoş minnoş oturuyor şu an annesi 🥰 eşin askerliği kısa dönem mi yapacak ? Askere gideceği için böyle oldun bence, o askerdeyken sen annenlerde mi kalacaksın, yalnız kalmazsan günler daha hızlı ve rahat geçer 👍🏻😉
Ins canim ins🙏 yok canim uzun dönem ben annemlerdeyim şuan esim çıkış işlemlerini hallediyor iste yarin gelecek yanima. Acikcasi acemi bitince yer ayarlayabilirse bende gidicem ya ayri kalmak istemiyorum anne baba yaninda olmak iyi de eş cok daha ayrı oluyot ya😏

Ins canim ins🙏 yok canim uzun dönem ben annemlerdeyim şuan esim çıkış işlemlerini hallediyor iste yarin gelecek yanima. Acikcasi acemi bitince yer ayarlayabilirse bende gidicem ya ayri kalmak istemiyorum anne baba yaninda olmak iyi de eş cok daha ayrı oluyot ya😏
Şimdiden Allah kavuştursun cnm, bebeğinle ilgili iyi düşün iyi olsun ins, eşinin de askerliğinin hamilelige denk gelmesi kötü olmuş ama nasip hersey, Allahın izniyle ins çabucak geçer sizin için zaman

Tabikii öyle, evlenince düzenin herşeyin başka oluyor😉 ama bugünler de geçer güçlü ol, ayrıca bebeğin için güzel şeyler düşün, stres ve üzüntü onu da etkiler unutma 👍🏻

Şubat anneleri selaam ❤️
Takvime göre 18 Şubat görünüyor bebişimin doğum tarihi.
Cinsiyetini henüz bilmiyorum.
Yaşim 34 ve ilk gebeliğim kismetse inşallah bu bebisle anneliği tatmak nasip olur.
Beni de eklerseniz sevinirim♥️

Gebeliğin 11.haftasi icindeyim ve çok çok zor geçiyor. Prilam bulantilarimi kesmedi ve zofer isimli olana geçtim ama o da kesmiyor. Sadece ev yoğurdu, bazen ekmek ve şeftali yiyebiliyorum. Bunlari öğürmeden yiyorum ama ona rağmen yedikten sonra bulantim oluyor. Benim gibi olan var mi? Gercekten bitiyor mu, bitecek mi bana umut verin lütfen 😁
Bende benzer durumdayım kesilmişti bi ara bulantim zofer yazdirmamistim doktora perisan oldum bi haftadır yine yazdırdım bugün aldım inşallah rahatlarım biraz gündüzleri cok iyiyim hatta bugün evimde yemek bile yaptım ama aksam olunca mahvoluyorum sanki gunduzki ben degilim

Kızlar benim de bir oğlum oluyormuş, cinsiyeti öğrendik 🤗😃🥰 çok da hareketliydi, taklalar atıyordu, yerinde durmuyordu, doktorum gelişimi çok iyi dedi, 2’li tarama testi için kan verdim, demir depolarım düşmüştü, demir için serum taktılar bir de daha hızlı dolsun diye..o yüzden ancak haber verebildim size 🤗💕 değişik duygular içindeyim ve heyecanlıyım 🧿😍💜
Hayirli olsun canım ikisinide tatmış olacaksin🥰

Back