2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bir kız haberi de benden gelsin ozaman. Hiç beklemiyordum, doktor sormadan söyledi. Değişebiliyormuş erken öğrenince ama hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun
Tebrikler ayy çok zevkli yaa sırayla güzel haberleri alıyoruz, ama benimki 16da 16 hafta diye tutturdu en son ben söyliycem bu gidişle

Ins canim ya valla cok zor baş ağrısı Allah yardımcımız olsun

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
Hayırlı olsun hamileliğiniz,hoşgeldiniz aramıza. 11.haftamdayım ve bulantılar benide zorluyor. Prilam kullanıyorum biraz rahatlatıyor. İlk zamanlar gece 2 tane yutup yatıyordum.2 gündür akşam 7 gibi 1 tane,gece 2 de kalkıp 2 tane yutuyorum.
Kızlar iki erkek haberi aldık, bir tane de kız bebiş haberi gelsin o zaman benden Sağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah hepsi
Oyy maşallah,sağlıcakla gelsin inşallah canım. Benimde 2 oğlum var birde kızım olsa çok güzel olur Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat eylesin gerisi nasılsa olur...

Ay canım çok yaşa güldürdün beni. Fitiller mum kıvamında kaygan oluyor. Uygulamadan önce hafif ıslatırsan daha kolay olur. Geçmiş olsun
Kız hiç yapmadım bilmiyorum napim
Evet anlattı arkadaşlar sağ olsun bu gece uyumadan uygulayacağım inşallah.

Kızlar benim pantolon giyip düğmesini kapatınca karnım ağrıyor diye bugün hamile pantolonu aldım LCW'den.
Almak isteyen varsa aklında bulunsun
İlk hamileliğimde rahatça giydiğim bir kot pantolonu terziye götürüp hamile pantolonu yapmasını istemiştim. Aynı hazırlar gibi ön kısmını kesim yumuşak elastik bir kumaş geçirmiş,rahatça kullanmıştım. Şimdi havalarda sıcak tiril tiril beli lastikli pantolonlar giyiyorum. Aslında çok güzel elbiseler var ama normalde hiç elbise giymediğim için cesaret edemiyorum almaya.

Çok mantıklı valla
İyi yapmışsın.
Benim de bazen elbiselere bir gönlüm kayıyor ama sonra vazgeçiyorum

Bir kız haberi de benden gelsin ozaman. Hiç beklemiyordum, doktor sormadan söyledi. Değişebiliyormuş erken öğrenince ama hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun
Güle güle sağlıkla kucağına al inşallah canım

Merhaba canım hayırlısı olsun herkes de çok farklı bulantı işi aynı anne de çocuktan çocuğa bile değişebiliyor çubuk kraker yada leblebi ile bende çözmeye çalışıyorum

akıllı bileklik veya saat kullanan var mı kızlar. hiç araştırmadan aldım ama radyasyon olayı yeni aklıma geldi.
Ben kullanıyorum saat kulaklık ve çift telefon mecbur araç kullanırken falan kolaylık evden de çalıştığım için işim bitince Wi-Fi kapatabiliriz aslında yada Bluetooth

Kızlar ultrasonlarınızda bebeğin kafasının bacaklarının neresi olduğunu anlayabiliyor musunuz tam?

Özelde öğrendim canım ama onun özel veya devlette alakası yoktur doktor ve cihazları ile ilgili bi durum olsa gerek.
Devlette normalde hiç söylemiyorlar ya canım ondan sordum tabi söyleyen dr a vardır

Kızlar ultrasonlarınızda bebeğin kafasının bacaklarının neresi olduğunu anlayabiliyor musunuz tam?
Henüz okadar büyümüş halini göremedim 7 haftalıktı en son ama artık anlaşılıyor olmalı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…