- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Masallah canim cok sevindim sağlıcakla al insallah kucağına11+2 tim bugün belli oldu erkekdarısı sizlerin başına
Benim ilk hamilelikde ilk aylar yapilmisti diye hatırladım cnm.Kanaman olduğunda yapıyorlar o testi yoksa 7. Ayda
Bizde 2017 temmuz anneleri olarak gorusuyoruz beraber büyüdü bebeklerİnşallah 2018 şubat anneleri grubumuz vardı burda. Sonra watsaptan devam ettik yüzyüze görüşüyoruz bebişlerimiz birlikte büyyor İnşallah bu grup da uzun ömürlü olur
Canım benim ağzımın içi hep zehir gibi yemek yemiyorum zaten sadece çorba içebiliyorum ama öyle ağzımda kötü tat olunca hemen ağzıma meyve kurusu atıyorum özellikle dut kayısı gibi çok çok iyi geliyor ekşi erik falan sık sık atıyorum ağzıma o an yemezsem bulantı artıyor bida hiç yiyemiyorum bazen de karpuz yiyorum su içemediğim içinKızlar yemeklerden sonra bulantiniz oluyor mu?ağzımda çok garip bir tat oluyor mu? O tat olmasın diye ve olduğunda napiyorsunuz
Test olarak iğneden önce yapılan bi test var canim onu biliyorum tek kan gruplarını söyleyince biliniyor zatenMasallah canim cok sevindim sağlıcakla al insallah kucağına
Benim ilk hamilelikde ilk aylar yapilmisti diye hatırladım cnm.
Bizde 2017 temmuz anneleri olarak gorusuyoruz beraber büyüdü bebekler
Canim nifty fetal dna testi yapilacak sanirim. Nerede yaptiracaksiniz uygun ise ucretinide ogrenebilir miyim. Bu testi bende araştırıyorum. Teşekkürler şimdidenEvet isteğe bağlıymış, doktorum önerdi, biraz reklamını yaptı da diyebilirimilk bebek ve tüp bebek olunca gözümüzden sakınıyoruz, doktor ne derse yapıyoruz
Merhaba testi nerde ve ne kadara yaptirdiniz acaba sakincasi yoksa ogrenebilir miyim teşekkürler simdide.Geçmiş olsun. Sizin de inşallah yeni sağlıklı gebeliğiniz olur.
Hayırlı olsun
Ben yaptırdım. 10. haftadan sonra yapılabiliyor. Sonucunu bekliyoruz bakalım. Benim yaştan dolayı riskliydi.
10 günde çıkıyor ellerine ulaşınca. Çoğu firma Türkiye’de yapıyor artık. Bazıları yurtdışına gönderiyor.
Merhaba. Siz nerede yaptiracaksiniz acaba. Bu konuyu arastiriyorum ama cok bir bilgim yok.Ben de haftaya yaptıracağım, bir hafta 10 güne çıkar dedi doktorum. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlar
TeşekkürlerŞifa olsun, bol antikor olsun insallah.
Hangisini oldunuz? Bende olacağım 12 hafta bitince sinovac önerdi doktorum.
yaaaaa çok üzüldüümmm , çok gecmiş olsunSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun11+2 tim bugün belli oldu erkekdarısı sizlerin başına
Burada sadece kese var canım, embriyoyu göremedim…belki fotoda parladığı için göremedim bilemiyorum ama vajinal ultrasonsa ve embriyo sağda ise ramzi teorisine göre aslında bebek solda ve erkek demek oluyor, soldaysa da sağda demek ve kızSelam kizlar hep atacagim unutuyorum. Bu ilk vajinal ulturason görüntüsü teoriye göre nasil oluyor hic anlamiyorumEki Görüntüle 2893077
Burada sadece kese var canım, embriyoyu göremedim…belki fotoda parladığı için göremedim bilemiyorum ama vajinal ultrasonsa ve embriyo sağda ise ramzi teorisine göre aslında bebek solda ve erkek demek oluyor, soldaysa da sağda demek ve kız
Burada kaç haftalıktın ? Genelde 6-7.haftalık ultrasonda embriyo da görünüyor, yorum da ona göre yapılıyor
Canim burda 6 +3 du kalp atisini duymustuk karindan ulturasonBurada sadece kese var canım, embriyoyu göremedim…belki fotoda parladığı için göremedim bilemiyorum ama vajinal ultrasonsa ve embriyo sağda ise ramzi teorisine göre aslında bebek solda ve erkek demek oluyor, soldaysa da sağda demek ve kız
Burada kaç haftalıktın ? Genelde 6-7.haftalık ultrasonda embriyo da görünüyor, yorum da ona göre yapılıyor
Allah inşallaj gönlündeki nasip etsin canım sağ Salim kucaklarımıza alıp seneye buradaki yazışmalarımızı okuyup ahhh ne günlerdi be neler konuşmuşuz diyeceğimiz günleri görelim inşallahCanım usg göre erken döllenme olmuş sen daha erken doğum yaparsın. Çokk sevindim. Ben de cinsiyeti öğrendimErkek ama rüyamda . İnşallah hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunlar da.
Aminnn canım darısı başına inşallaj gönlünden geçeni nasip eder sanada rabbim dualarım seninle ve tüm dua bekleyenlerleCok mutlu oldum Rabbim gonlundekini verdi bizede nasip eder insaAllah gonlumuzdekiniGecer Allahin izniyle saglicakla al kucagina
Ay hadi inşallah öğrenirsin bende şoka girdim bi anda doktor cinsiyeti söyliyim mi dediğinde tamam öncesinde de 12. Haftada söylüyorum demişti ama kızımı 17. Haftada öğrenince bu kadar erken beklemiyordum bendeHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunBenim de randevum bu cuma çok merak ediyorum cinsiyeti görür inşallah
Evet yani plesenta sol taraftaydı solda olunca aslında sağ oluyormuş Buda erkekmiş öyle demişlerdi o tuttu birde genital nub olayı var biliyor musunuz oda tutmuştu onu bir araştırın isterseniz 11-12-13. Haftalardan birinden ultrason resmî ile bakılıyorRamzi teorisi tuttu mu canım ?kanama alanının küçülmesi de çok iyi
Yazımdan ne anladınız bilmiyorum normal doğum yapabilecekken keyfiyen insanları sezeryana alan doktorları kınadım anneleri değil. Misal ben 4 cm açıkla hastaneye gittim doktor anında gel seni sezeryana alalım dedi hayır dedim ve normal doğurdum bahsettiğim yanlış tam olarak bu. Yargılamak istiyorsanız lütfen doğru anlayarak yargılayın.Açıkcası yanlış olan nedir tam anlayamıyor insan? bir kişinin tercihlerine saygı duymamak mı? yoksa kulaktan dolma bilgilerle insanları yargılmak mı? nedir yanlış olan?
Canım ben de 2 hafta yaptırdım o iğneyi ammmaaannnn o neydi öyleee gece uyutmadı ağrısıBende hafta bir yaptiriyorum cnm persembe gunu acilde yaptirdim yaptirdigim yerde kocaman beze oluşmuş sende oluyormu cnm
Ayy hadi gözün aydın canımKızlarrrrrrr öğrendim erkekmişdarısı isteyen herkesin başınaaa inşallah kanama alanım küçülmüş ama hala varmış 2-3 haftaya anca geçer dedi başka sıkıntımız yok şuan için çok şükür
Ben en son 6+5 te gitmiştim ve sonra 1 aylık tatile çıktım, o zamandan beri gitmedim başka bir doktora da ve bugün kendi doktorumda randevum var. Nr kadar büyümüş, her şey yolunda mı , belki cinsiyet vs hepsini bugün öğreneceğimEvet yani plesenta sol taraftaydı solda olunca aslında sağ oluyormuş Buda erkekmiş öyle demişlerdi o tuttu birde genital nub olayı var biliyor musunuz oda tutmuştu onu bir araştırın isterseniz 11-12-13. Haftalardan birinden ultrason resmî ile bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?