2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Heycanla bekliyor olacagim yarini canim

Benim annem senin gibi olmuş canım bende ve kız kardeşimde hiç hamile değil gibiymiş. Erkek kardeşimde hatırlıyorum karnı baya çıkmıştı
Anne
Benim annem senin gibi olmuş canım bende ve kız kardeşimde hiç hamile değil gibiymiş. Erkek kardeşimde hatırlıyorum karnı baya çıkmıştı
Anneninde tam tersi olmus. Su cinsiyetleri bir ogrensek tumden rahatlasak topik olarak Allahim

İyi aksamlar kizlar. Gittigim doktor bana multivitamin vermedi kanim dusuktu hic ilac vermedi. Hepsini 3 aydan sonra vercem dedi. Suan sadece folik asit iciyorum. Ama asiri halsizim yarinise nasil gitcem onu düşünüyorum. Belki vitami icseydim biraz gucum kuvvetim yerinde olurmuydu bilemedim ya.

Ne iş yapıyorsun canım. Bu halde çalışmak da çok zor. Gerçi evde durmak da zor. Hangisi daha iyi bilemedim
İ.K. Yım cnm haftada 3 gün gidiyorum 2 gün evden ama 3 gün bile gitmek istemiyorum doğumdan sonra bırakıcam zaten

Onlar daha kesin bence canim kesin olmayan bi ihtimale para verip sonrada bu ihtimal için üzülmek bana iyi gelmiyor mesela ayrıntılı ultrason yaptıracağım orada yarık damak yarik dudak kalp hastalıkları bile belli oluyor bu durumlar için yani doğum sonrası müdahaleler için bu haftalarda bebeğin daha cinsel organına bile kesin bisey diyemiyoruz diye kendileri söylüyor gelişmedigi için hani burun kemiği de sivisida kan değerlerimiz hepsi ihtimal bilime sonuna kadar güveniyorum evet ama bazende buna dayanarak sanki boşuna panikliyor boşuna para veriyormuşuz hissi oluştuğunda kendimi geri çekiyorum

Bulantınız olmuyor mu o biraz bulantı yapıyor kızımda da doktor 4 aya geçince vermişti şimdide doktor 3 aydan sonra verelim dedi ikisi farklı doktorlar
Aynen benimde bulantılarım bitmişti yine başladı ondan olabilir gidince doktora danışacağım

Canım benimde aklıma o geldi ama zararlı olduğunu okudum şimdi burdan. Ne yiyeceğiz biz yahuu. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah...
Ay valla bilmiyorum bende şaşırdım artık ya zararlı ya mide bulandırıcı herşey

Bulantılarını artırır diye vermemiştir canım benim doktorumda vermiyor kızımda da vermediler 3 aydan önce, sorduğumda bulantılarını tetikliyor işini zorlaştırmayalım demişti.

Benim tüp bebek ben ilk günden beri omegrav kullanıyorum omega folikasit hepsi içinde neden öyle demiş acaba

benim de öyle canım gören 6 aylık sanır bayagı buyuk göbegim. 2. oldugu ve zayıf oldugum için diye düşündüm ben.

canım bi araştır içeriğindeki arsenik ve başka bikaç madde yüzünden çok zararlı bişey o gong özellikle hamilelerin uzak durması gerekiyor

canım bi araştır içeriğindeki arsenik ve başka bikaç madde yüzünden çok zararlı bişey o gong özellikle hamilelerin uzak durması gerekiyor
Evet canım söylediler bilmiyordum normalde yediğim birşey değildi kraker yiyemeyince dün altarnatif olarak o çarptı gözüme markette iyide gelmişti valla uyarılmasaydım ben daha yerdim ondan kim bilir kaç paket

benim de öyle canım gören 6 aylık sanır bayagı buyuk göbegim. 2. oldugu ve zayıf oldugum için diye düşündüm ben.
Ya benimde çok göbeğim var akşamdan beri bakıp bakıp duruyorum şoktayım yani. Bu nasıl şişkinlik nasıl büyük bi göbek sanki 6 aylık hamileyim kızımda 4.5 aylıkken doktora neden göbeğim çıkmıyor ühühüğ diye doktora ağlanmıştım bu ne hal şimdiden napıcam bilmiyorum

Bulantılarını artırır diye vermemiştir canım benim doktorumda vermiyor kızımda da vermediler 3 aydan önce, sorduğumda bulantılarını tetikliyor işini zorlaştırmayalım demişti.
Kesnlikle arttiyor oglumda hep iciyordum berbat haldeyim. Bunda 2 kere actim baktım kötüyüm denemek icin bi kac gun icmedim iyiydim sonra yeniden ictim bulantim yine artti. Ilk 3 ay icmemek lazim folik asit dahi içmiyorum.

Ohh maşallah canım ne güzel yiyorsun demekki yine de dikkat et çok tontikleşme sonra vermek zor oluyor
Aslinda pek de yemedim ama cok uyudum tatildeydim ogluma esim kv gorumcem bakti ben full uyudum siskinlik oldu. Yemek yersem fazla aşırı rahatsiz oluyorum korkumdan 2 lokmada birakiyorum. Bugun mesela ilk defa disarida yedik acik hava idi hosuma gitti yedim su saat oldu uyuyamadim midemden dolayi.

Senin ödemdir ozaman canım. Yiyebiliyorken de ye . Kendi sağlığın için. Şişkinlik de normale döner çok su içersen

Günaydın kızlar.
Yine göbek deliğimin arkasından birisi çekiyor gibi hissediyorum var mı böyle hisseden

Kesnlikle arttiyor oglumda hep iciyordum berbat haldeyim. Bunda 2 kere actim baktım kötüyüm denemek icin bi kac gun icmedim iyiydim sonra yeniden ictim bulantim yine artti. Ilk 3 ay icmemek lazim folik asit dahi içmiyorum.
Ben de bir süre içmedim bugünlerde de ya bir şey olursa diye en azından birkaç hafta kullanayım deyip başladım folik asite. 3 gündür içiyorum.
O kadar kullanılması lazım diyorlar ki insan korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…