2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın Arkadaşlar 10+2 olduk ama benim mide bulantılarım tırmanışa geçti geçer diye beklerken birkaç gündür artık kusmaya da başladım.Tüm hamilelik böyle gider diye ödüm kopuyor.Sizin mide bulantılarınız nasıl özellikle 12 haftaya erişmiş ve geçmiş anneler.
Malesef bir rahatlama yok ilk günler gibiyim aksine geçecek diye beklerken 16 yi bekliyorum bakalım inşallah geçer

Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş😢birazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Gecmis olsun canım Allah yerini en güzel şekilde doldursun üzülme lütfen

Ben sabah alıyorum gece zaten bulantım olmuyor canım kahvaltıdan sonra başlıyor öncesinde alınca rahatlatıyor
Benimde sabah oluyor ama geceden iki tane alıyorum bütün günüm rahat geçiyor. Gündüz bir kere aldım başımı yastıktan kaldiramadim.
İyi aksamlar kizlar. Gittigim doktor bana multivitamin vermedi kanim dusuktu hic ilac vermedi. Hepsini 3 aydan sonra vercem dedi. Suan sadece folik asit iciyorum. Ama asiri halsizim yarinise nasil gitcem onu düşünüyorum. Belki vitami icseydim biraz gucum kuvvetim yerinde olurmuydu bilemedim ya.
Bulantı yapmasın diye vermiyorlar canım. Benim kanımda düşük, demir depoların boş,3 aydan sonra vereceğim hepsini zorlanma dedi doktorum.
Günaydın Arkadaşlar 10+2 olduk ama benim mide bulantılarım tırmanışa geçti geçer diye beklerken birkaç gündür artık kusmaya da başladım.Tüm hamilelik böyle gider diye ödüm kopuyor.Sizin mide bulantılarınız nasıl özellikle 12 haftaya erişmiş ve geçmiş anneler.
10. Hafta pik yapıyor, şuan 12. Haftadayım prilam içmesem akşamı zor ediyorum henüz bi rahatlama yok maalesef 🙄
Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş😢birazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Çok üzgünüm, geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Kızlar aranızda türk kahvesi, dibek kahvesi gibi şeyler icen var mı?
Haftada bikaç fincan içiyorum ben günde 1 fincana kadsr serbest diye biliyorum 😊

Günaydın kızlar.
Yine göbek deliğimin arkasından birisi çekiyor gibi hissediyorum var mı böyle hisseden 😁
Hiç yaşamadım böyle bir durum sadece arada kramp gibi sancılarım oluyor.
Canım çok geçmişolsun. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı olmayan gebelikler düşükle sonuçlanırmış üzme kendini. İnşallah hayırlı bir zamanda sağlıklı hamilelik yaşarsın...

Kizlar proluton iğne yaptiran varmi?

Canim cok gecmis olsun cok üzüldüm :(

Benimde sabah oluyor ama geceden iki tane alıyorum bütün günüm rahat geçiyor. Gündüz bir kere aldım başımı yastıktan kaldiramadim.
Benim halsizlik uyku durumum geçtiği için sabah alıyorum canım gece alınca etkisi öğlene geçmiş oluyor. Ama böyle etkisi akşama kadar sürüyor. Bırakmak istiyorum inşallah az daha rahatlayım içmicem inşallah kurtuluruz bir an evvel bulantılardan

Günaydın kızlar.
Yine göbek deliğimin arkasından birisi çekiyor gibi hissediyorum var mı böyle hisseden 😁
Canım göbek deliğimde öyle birşey olmuyor da. Koltukta otururken aniden ayağa kalkıyorum ya sağ ya da sol kasığıma birşey batıyor resmen 3 4 saniye sürüyor baskı. Onun dışında kasık ağrım falan yok. Kasık ağrısı olmaması normaldir inşallah

Canım göbek deliğimde öyle birşey olmuyor da. Koltukta otururken aniden ayağa kalkıyorum ya sağ ya da sol kasığıma birşey batıyor resmen 3 4 saniye sürüyor baskı. Onun dışında kasık ağrım falan yok. Kasık ağrısı olmaması normaldir inşallah
Aniden kalkıldığında o tarz batmalar falan oluyor. Normal diye duymuştum.
Ben niye öyle bir şey yaşıyorum ki acaba 😂

mayaaaa mayaaaa cnm geçmiş olsun kendini toparladiginda rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Cok üzüldüm cnm, rabbim sabır versin ins, baktım msjlarina kesen az buyuyomus, malesef aynı şey başıma geldi, olumsuz konuşmak istemediğim için yazmadim, moralin bozulur diye ama malesef genelde düşükle sonuçlanıyor, benim meleğim
4 buçuk aylığa kadar dayanmisti😥

Yazmadın ne zamandır, nasil gidiyor cnm? Benimde akşamları oluyor bulanti
Evet kuzum çok aktif olamıyorum kanamam gecti cok şükür ayakta olunca sadece kasik ve bel agrisi oluyor cnm
Sen nasilsin cnm nasil gidiyor hamilelik biraz daha rahatladin mi?

Ben bu hamilelik
Canım çok çok geçmiş olsun, kendine iyi bak toparlan ki sağlığına yeniden kavuşabilesin, bi teselli yazmak çok zor ama Allah'tan gelene yapacak bişey yok 😔😔

Kızlar merhaba doktora gittim bugün 12 +0 ım ama 12+4 olmuş dedi. Cinsiyeti söylemedi. Bayadır takip edemedim öğrenen varmı cinsiyeti. Birde doktor elenatal 2 verdi kullnaan var mı

Evet kuzum çok aktif olamıyorum kanamam gecti cok şükür ayakta olunca sadece kasik ve bel agrisi oluyor cnm
Sen nasilsin cnm nasil gidiyor hamilelik biraz daha rahatladin mi?
Bulantilarim akşam oluyor cnm daha cok öğürme geliyor rahatsız edici ama sağlıklı olsun da bebeğim herşeye deger, cok şükür daha iyi gidiyor kontrollerim ama insan yine korkuyor, cuma kontrolüm var bakalım ins herşey yolundadir. Sevindim kanamanin geçmesine, sorma bende bayram telaşından ayakta fazla kaldım kasık bel ağrım oldu, eşim benden pimpirikli, normal diyorum, endiseleniyor, beni de endişelendiriyor

Bulantilarim akşam oluyor cnm daha cok öğürme geliyor rahatsız edici ama sağlıklı olsun da bebeğim herşeye deger, cok şükür daha iyi gidiyor kontrollerim ama insan yine korkuyor, cuma kontrolüm var bakalım ins herşey yolundadir. Sevindim kanamanin geçmesine, sorma bende bayram telaşından ayakta fazla kaldım kasık bel ağrım oldu, eşim benden pimpirikli, normal diyorum, endiseleniyor, beni de endişelendiriyor
Güzel haberle gelmeyi nasip etsin rabbim cnm hic korkma hersey yolundadir inşllah
Evet cnm iki cocugumda boyle olmusmuydu hatirlamiyorum ama bu sanki biraz daha erken başladı.Bol bol dinlen cnm kendini yorma
Insllah hepimozde sağlıkla kucağımiza aldığımız gunleri gormeyi nasip etsin mevlam

Back