- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
İnsaAllah canim saolCanım birşey yoktur gaz sıkışıyordur çıplak ayak geziyoruz karnımız şişiyor bebeğin şişliği değildir o zaten bebek daha küçücük anormal birşey olduğunu sanmıyorum canım
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaAllah canim saolCanım birşey yoktur gaz sıkışıyordur çıplak ayak geziyoruz karnımız şişiyor bebeğin şişliği değildir o zaten bebek daha küçücük anormal birşey olduğunu sanmıyorum canım
Bnde hayatimda ilk defa sivilcelendim. Yarinmi soylicek belli olurmuki? Benim de bu hafta kontrolum sen deyince bi heycan basti. Oglanlarda uc bucuk aylikken bildi ikisinide benim. İnssssaaaaAllah yakisikli bir oglusun olur prensesinin yaninaBanada doktor yarın söyleyecek sanırım çok heyecanlıyım bi kızım olduğu için birde oğlum olsun isterim tabi ama sağlıklı olsun ilk dileğim bu benimde hamileliğim farklı geçiyor kızımdakinden. Onda kusmuştum çok bunda hiç kusmadım onda çok sivilcelenmiştim Bunda hiç sivilcelenmedim bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için![]()
Hoş geldiniz.Herkese merhaba, sata göre 6mart doğum ama bebişe belli olmaz, ben şubat grubunda da yer alayım, hem de tecrübelerinizi görüp erkenden öğreneyim dedim
Benim annem senin gibi olmuş canım bende ve kız kardeşimde hiç hamile değil gibiymiş. Erkek kardeşimde hatırlıyorum karnı baya çıkmıştıKızlarrr bana cevap verinnnBenim ilk oglumda ve ikinci oglumda 6aylik olunca hafif karnim cikti ve yedinci sekinci ayda hamile oldugum belli oluyodu. Herkes senmi hamilesin diyodu. Ama bunda arkam asiri büyüdü yanlarım verdi aldı. Karnim 6 aylik gibi bi yanimdan bi yanima zor dönuyorum simdiden. Vucudum zayifladi karnim aşırı büyük. Daha yolun basindayim. Benim gibi olan varmi? Simdiden boyle olunca bunun dokuz aylik halini dusunemiyorum. Esim karnin daha nekadar buyuyebilir diyo. Arkadaslar falan sasiriyor. Digerlerinde oyle olunca. Esim doktor kesin yanlis hesapladi bu bebek alti yedi aylik diyo
![]()
Canım yaştan dolayı neden 250/1 çıksın ki senin yaşlarında hatta daha büyük yaşlarda gebe kalan yakınlarım oldu böyle bir şey çıkmadı. Ben 31 yaşında yani geçen yıl hamile kaldım 63/1 çıktı yani sorun vardı usg de de çıktı başka sorunlarda vardı malesef Allah bir daha yaşatmaz inşallahAyrıntılı daha mantıklı canım mesela benim yaştan dolayı risk çıkacak 33 üm çünkü . 250/1 demek. Annenin 250 doğum ihtimalinden 1 tanesi anomalili olabilir demekmiş. Dr açıklamıştı
Ya hadi yaCanım o çok tehlikeli bir yiyecek onu yemektense katlanman daha makbul inanki bak araştır. Pirinç patlağı zehir diyorlar içindeki arsenikten dolayı. Hamile olmayan biri bile yememeli
Ayyy aminnnnBnde hayatimda ilk defa sivilcelendim. Yarinmi soylicek belli olurmuki? Benim de bu hafta kontrolum sen deyince bi heycan basti. Oglanlarda uc bucuk aylikken bildi ikisinide benim. İnssssaaaaAllah yakisikli bir oglusun olur prensesinin yaninaAllahim sen dualarimizi kabul et saglicakla evlatlarimiza kavustur
![]()
:))) ben de henüz yok, 8.haftamdayım. ama 10-11. Haftasında bulantısı başlayanlar varmış topicte gördüğüm kadarıyla, bekliyorum bende neler olacak.Hoş geldiniz.
Kusmali tiksinmeli günler geçiriyoruz topik olarak napalım![]()
Yok canım aynen devam ediyorum bugün bitti alacağım şimdi zofer kullaniyordum onu malesef vermiyorlar reçetesiz diğer prilam içiyorum hep ayniİlaçlarınızı bırakmıştınız siz galiba en iyisi doktora gidip yazdıramıyorsanız eczaneden parayla alın bari bulantı çekmeyin![]()
Canım 250/1 örnek olarak yazdım ama bende de risk çıkacak büyük ihtimalle yaştan dolayı çıkıyor çünküCanım yaştan dolayı neden 250/1 çıksın ki senin yaşlarında hatta daha büyük yaşlarda gebe kalan yakınlarım oldu böyle bir şey çıkmadı. Ben 31 yaşında yani geçen yıl hamile kaldım 63/1 çıktı yani sorun vardı usg de de çıktı başka sorunlarda vardı malesef Allah bir daha yaşatmaz inşallah![]()
Ne demek canım rica ederim. Bana da iyi geliyordu 1 2 yedim sonra öğrendim evdekileri çöpe attımYa hadi yanasılsa güzel bastırmıştı midemi hemde
kraker daha çok bulandırdı sanki kraker değilde ekmek yemişim gibi boğazıma diziliyor. Neyse katlanıcaz o zaman mecbur teşekkür ederim canım uyarın için
![]()
Süpermiş ya kız demek ki canim benimde bir anda çıktı göbeğim ama ilkinde de cok erken çıkmıştıKızlarrr bana cevap verinnnBenim ilk oglumda ve ikinci oglumda 6aylik olunca hafif karnim cikti ve yedinci sekinci ayda hamile oldugum belli oluyodu. Herkes senmi hamilesin diyodu. Ama bunda arkam asiri büyüdü yanlarım verdi aldı. Karnim 6 aylik gibi bi yanimdan bi yanima zor dönuyorum simdiden. Vucudum zayifladi karnim aşırı büyük. Daha yolun basindayim. Benim gibi olan varmi? Simdiden boyle olunca bunun dokuz aylik halini dusunemiyorum. Esim karnin daha nekadar buyuyebilir diyo. Arkadaslar falan sasiriyor. Digerlerinde oyle olunca. Esim doktor kesin yanlis hesapladi bu bebek alti yedi aylik diyo
![]()
Ben öyle yaptıracağım canim yaptirmadimKızlar bu ikili testi benim de hiç yapasım gelmiyor ya.
Belli bir oran veriyorlar atıyorum 5000/1 gibi.
Bunlar iyi değerler.
Ama 250/1 gibi bir şey çıkarsa bir sonraki taramayı yapıp aha ayrıntılı bakıyorlar galiba.
Aynı değerlere sahip 250 anneden sadece birisinin down sendromu riski var demek yani.
Kesinlikle olacak diye bir şey yine yok.
Sağlıklı doğması da yüksek ihtimal yine.
Ama insan boşuna strese giriyor işte o da çok yıpratır.
Direkt ayrıntılı ultrason mu yaptırsam diye düşünüyorum ben de
Ben geçen hafta hissetmiştim bence erken ama çok netti bağırsak hareketinden farklıydıKızlar 9+5im mumkun mu bilmiyorum ama galiba hareket etti. Hisseden varmı ben ilkinde de cok erken hissetmistim.
Amin canım aminSorma cnm bende memleketime gittim bayram için orda iyiydim, eve geldiğimden beri cok fenayım dediğin gibi bisey yiyemedim, atistirdim çıkarttım hemenAllah yardımcımız olsun ins gecer bian önce bulantilairmiz
Çok iyi canım başlamadıysa sanmam daha da olmaz. İnşallah rahat geçirir bizim gibi olmazsın:))) ben de henüz yok, 8.haftamdayım. ama 10-11. Haftasında bulantısı başlayanlar varmış topicte gördüğüm kadarıyla, bekliyorum bende neler olacak.