- 14 Haziran 2021
- 796
- 1.202
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben kızıma hamileyken prof doktora gitmiştim bulantılardan ölüyorum folik asit alıyor musun dedi evet dedim bırak hemen dedi nasıl yani dedim 3 aydan sonrada kullanabilirsin önceliğimiz senin iyi olman bulantın olmazsa yediklerinden de karşılarsın folik asit ihtiyacını demişti Allahın izniyle birşey olmaz 3 aydan sonda başlayabilirsin korkma asıl beyin gelişimi 3 aydan sonra başlıyor bebeğin, ilk 3 ay kalp böbrek diş tomurcukları gibi şeyler daha çok gelişim gösteriyorBen de bir süre içmedim bugünlerde de ya bir şey olursa diye en azından birkaç hafta kullanayım deyip başladım folik asite. 3 gündür içiyorum.
O kadar kullanılması lazım diyorlar ki insan korkuyor.
Çok çok geçmiş olsun canım. Kaçıncı haftadaydin? Kendini toparla kendi sağlığına bak ki bundan sonraki gebeliğe hazır olabileein.Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Ben bu hafta 2 gun ust uste ictim canim dibek.kaan kocatepe icilebilir diyordu cay kahve kolaya bile tabi abartmadan.gunde bir veya 2 bardak cay kahve haftada bir falsn kola içilebilir diyordu bende ilk defa bu hafta kahve ictim.cayi hergun iciyorum ama cok cok açıkKızlar aranızda türk kahvesi, dibek kahvesi gibi şeyler icen var mı?
Ben kalbimden dolayı içemiyorum ama o problem olmasaydı içerdim.Kızlar aranızda türk kahvesi, dibek kahvesi gibi şeyler icen var mı?
Demek ki tetikliyormuş.Hayır ben kızıma hamileyken prof doktora gitmiştim bulantılardan ölüyorum folik asit alıyor musun dedi evet dedim bırak hemen dedi nasıl yani dedim 3 aydan sonrada kullanabilirsin önceliğimiz senin iyi olman bulantın olmazsa yediklerinden de karşılarsın folik asit ihtiyacını demişti Allahın izniyle birşey olmaz 3 aydan sonda başlayabilirsin korkma asıl beyin gelişimi 3 aydan sonra başlıyor bebeğin, ilk 3 ay kalp böbrek diş tomurcukları gibi şeyler daha çok gelişim gösteriyor
10+4.teşekkür ederim inşallahÇok çok geçmiş olsun canım. Kaçıncı haftadaydin? Kendini toparla kendi sağlığına bak ki bundan sonraki gebeliğe hazır olabileein.
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına, inşallah birdahaki hamileliğin sağlıkla ilerler. Rabbim yardımcın olsunSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Ben hamile kalmadan önce 2-3 bardak kahve içerdim. Şuan içim almıyo midemi bulandırıyor, oğlumda hergün 1 tane içiyordum ama, doktorum günde 1 den fazla içme diyordu.Kızlar aranızda türk kahvesi, dibek kahvesi gibi şeyler icen var mı?
Canım benim Allah sabır versinSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Canım kese ufaktı demi bebeğe göre öyle hatırladım. Allah sabır versin tekrardan inşallah yeniden sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım10+4.teşekkür ederim inşallah![]()
Evet tetikliyormuş, dayabiliyorsanız sorun yok zaten baya ilerledik hamilelikte 13 hafta dolunca hepimiz bi oh deriz inşallahDemek ki tetikliyormuş.
Çok ilginç.
Benim bulantılar çok çok kötü değil şuan ama kötüleşirse bırakırım.
İnşallah yaEvet tetikliyormuş, dayabiliyorsanız sorun yok zaten baya ilerledik hamilelikte 13 hafta dolunca hepimiz bi oh deriz inşallah![]()
Demek ikilerin olayı bende ilkinde 6 aya kadar kotlarımı giyiyordum otururken düğme açıp işimi görüyordum şimdi hiç giyemiyorum sanki beni sıkacak karnımı ağrıtacak diye korkundan oturduğumda en az 4 aylık gibiyimYa benimde çok göbeğim var akşamdan beri bakıp bakıp duruyorum şoktayım yani. Bu nasıl şişkinlik nasıl büyük bi göbek sanki 6 aylık hamileyim kızımda 4.5 aylıkken doktora neden göbeğim çıkmıyor ühühüğ diye doktora ağlanmıştım bu ne hal şimdiden napıcam bilmiyorum![]()
Allah sabır versin canım çok üzüldüm yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum okurken resmen kalbim den birşey koptu sanki inşallah rabbim bir daha yasatmaz üzülme sağlıklı sıhhatli bir evlat versin rabbim sana tez vakitteSelam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuşbirazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
16 yı galiba şeyden de bekliyorlar diye duydum ben kız olursa bebeği aldırmak isteyenler olabiliyormuş ne yazıkkikimi doktor kesin konuşmak için 16 yı bklıyor benim kızımdada 12. haftada gördüm ama 16 dan önce söylemem demişti yanlış çıkar felan diye sanırım
Ya ilk defa duyuyorum bende normalde çok severim hic aklıma gelmedi ama gerçekten bulantısı cok guzel bastirirdicanım bi araştır içeriğindeki arsenik ve başka bikaç madde yüzünden çok zararlı bişey o gong özellikle hamilelerin uzak durması gerekiyor