2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın Arkadaşlar 10+2 olduk ama benim mide bulantılarım tırmanışa geçti geçer diye beklerken birkaç gündür artık kusmaya da başladım.Tüm hamilelik böyle gider diye ödüm kopuyor.Sizin mide bulantılarınız nasıl özellikle 12 haftaya erişmiş ve geçmiş anneler.

Ben de bir süre içmedim bugünlerde de ya bir şey olursa diye en azından birkaç hafta kullanayım deyip başladım folik asite. 3 gündür içiyorum.
O kadar kullanılması lazım diyorlar ki insan korkuyor.
Hayır ben kızıma hamileyken prof doktora gitmiştim bulantılardan ölüyorum folik asit alıyor musun dedi evet dedim bırak hemen dedi nasıl yani dedim 3 aydan sonrada kullanabilirsin önceliğimiz senin iyi olman bulantın olmazsa yediklerinden de karşılarsın folik asit ihtiyacını demişti Allahın izniyle birşey olmaz 3 aydan sonda başlayabilirsin korkma asıl beyin gelişimi 3 aydan sonra başlıyor bebeğin, ilk 3 ay kalp böbrek diş tomurcukları gibi şeyler daha çok gelişim gösteriyor

Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş😢birazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Çok çok geçmiş olsun canım. Kaçıncı haftadaydin? Kendini toparla kendi sağlığına bak ki bundan sonraki gebeliğe hazır olabileein.

Kızlar aranızda türk kahvesi, dibek kahvesi gibi şeyler icen var mı?
Ben bu hafta 2 gun ust uste ictim canim dibek.kaan kocatepe icilebilir diyordu cay kahve kolaya bile tabi abartmadan.gunde bir veya 2 bardak cay kahve haftada bir falsn kola içilebilir diyordu bende ilk defa bu hafta kahve ictim.cayi hergun iciyorum ama cok cok açık

Hayır ben kızıma hamileyken prof doktora gitmiştim bulantılardan ölüyorum folik asit alıyor musun dedi evet dedim bırak hemen dedi nasıl yani dedim 3 aydan sonrada kullanabilirsin önceliğimiz senin iyi olman bulantın olmazsa yediklerinden de karşılarsın folik asit ihtiyacını demişti Allahın izniyle birşey olmaz 3 aydan sonda başlayabilirsin korkma asıl beyin gelişimi 3 aydan sonra başlıyor bebeğin, ilk 3 ay kalp böbrek diş tomurcukları gibi şeyler daha çok gelişim gösteriyor
Demek ki tetikliyormuş.
Çok ilginç.
Benim bulantılar çok çok kötü değil şuan ama kötüleşirse bırakırım.

Selam kızlar dün kanama ve ağrıyla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş😢birazdan kürtaj olucam çok üzgünüm.sizlere hayirli dogumlar diliyorum insallah saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına, inşallah birdahaki hamileliğin sağlıkla ilerler. Rabbim yardımcın olsun 🤲

Canım benim Allah sabır versin 😔

Evet tetikliyormuş, dayabiliyorsanız sorun yok zaten baya ilerledik hamilelikte 13 hafta dolunca hepimiz bi oh deriz inşallah 🙏❤️
İnşallah ya
Aç kalsam kusuyorum çok yesem kusuyorum.
Sürekli az az atıştırmak zorundayım.

Birkaç hafta daha dişimizi sıkacağız.
Allah yardımcımız olsun.

Ya benimde çok göbeğim var akşamdan beri bakıp bakıp duruyorum şoktayım yani. Bu nasıl şişkinlik nasıl büyük bi göbek sanki 6 aylık hamileyim kızımda 4.5 aylıkken doktora neden göbeğim çıkmıyor ühühüğ diye doktora ağlanmıştım bu ne hal şimdiden napıcam bilmiyorum 🙈
Demek ikilerin olayı bende ilkinde 6 aya kadar kotlarımı giyiyordum otururken düğme açıp işimi görüyordum şimdi hiç giyemiyorum sanki beni sıkacak karnımı ağrıtacak diye korkundan oturduğumda en az 4 aylık gibiyim

Allah sabır versin canım çok üzüldüm yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum okurken resmen kalbim den birşey koptu sanki inşallah rabbim bir daha yasatmaz üzülme sağlıklı sıhhatli bir evlat versin rabbim sana tez vakitte

kimi doktor kesin konuşmak için 16 yı bklıyor benim kızımdada 12. haftada gördüm ama 16 dan önce söylemem demişti yanlış çıkar felan diye sanırım
16 yı galiba şeyden de bekliyorlar diye duydum ben kız olursa bebeği aldırmak isteyenler olabiliyormuş ne yazıkki 😔 bebek büyüyüp her hangi bi anormallik yoksa bişey yapamayız demek için bekleniyor diye duydum 😔

canım bi araştır içeriğindeki arsenik ve başka bikaç madde yüzünden çok zararlı bişey o gong özellikle hamilelerin uzak durması gerekiyor
Ya ilk defa duyuyorum bende normalde çok severim hic aklıma gelmedi ama gerçekten bulantısı cok guzel bastirirdi

Back