Dün sabah ben de prilam almadım annemde kalmıştım yanıma almamışım. Sen misin evde unutan meğer sabahları 1 tane aldığım beni iyi yapıyormuş. Alınca çok rahatım ama dün hep öğürdüm almayınca fena oluyorum12. Haftaya girdim nasıl olsa bulantım geçmiştir diye prilam içmedim dün gecesabah mutfağa girmemle çıkmam bir oldu,1 saat ögürdüm henüz geçmemiş benimki
Ay canım benim ya. Benim oğlum da hep göbeğimi seviyor artık doğsun onu çok özledim diyor artık oynayalım diyor ama anlattım doğar doğmaz oynamazsınız çünkü o daha bir bebek. Doğunca hayal kırıklığı yaşamasın diyeBenim oglumda yapiyor baya yardim ediyor anne sen yorulma kardeşim varya karninda diyor. Sabahlari öpüyor filan. Benim oglumla cok sevgi dolu anlarimiz oluyor resmen aşık bana ve babasina. Sevginin kiz erkek ayrimi olmuyor sanki.
Maşallah canım darısı başımıza ben de büyük ölçüde rahatladım 5. Haftada başladı bulantılarım henüz 9+4 üm 12. Haftayı iple çekiyorum.11+4 oldum bugün dün ve bu sabah prillam içmedim ama iyiyim arada bulanır gibi oluyor ama öğürme kusma yok atlattım ben sanırım
Canım ben de soğandan iğrendim. Soğanlı yemek yiyemiyorum. Ağzıma alayım sanki soğan yiyor gibiyim ilk haftalar mutfağa giremiyordum kokudan. Şimdi koku hassasiyetim azaldı biraz . Kirli bulaşık makinesini açınca ölüyordum şimdi biraz daha katlanılır oldu inşallah geçer yaBende kahvaltıda biraz yemeye başladım ama aksam yemeklerine cozum bulamadim yiyemiyorum yine çorba ekmek peynir yiyorum az az, dün akşam annem bi sebze yemeği pisirmis(caniniz istemesin yazmiyayim) guzel göründü gözüme kokusu da gelmedi yiyeyim dedim 2 3 tane aldim mahvoldu yine miğdem, ogurdum durdum yine
Benim aksam yemeğine dair igrenmedigim şey yok ya hala mutfağa giremiyorum hele dolabı acsam cok fena oluyorum, İnş geçer cnm tamamen hepimizin gerçekten zor..Canım ben de soğandan iğrendim. Soğanlı yemek yiyemiyorum. Ağzıma alayım sanki soğan yiyor gibiyim ilk haftalar mutfağa giremiyordum kokudan. Şimdi koku hassasiyetim azaldı biraz . Kirli bulaşık makinesini açınca ölüyordum şimdi biraz daha katlanılır oldu inşallah geçer ya
Sen sabah mı alıyorsun? Ben gece 2 tane alıp yatıyordum ama şimdi dayanamayıp 1 tane ictimDün sabah ben de prilam almadım annemde kalmıştım yanıma almamışım. Sen misin evde unutan meğer sabahları 1 tane aldığım beni iyi yapıyormuş. Alınca çok rahatım ama dün hep öğürdüm almayınca fena oluyorum
Tabiki olmaz kızı erkeği mi varBenim oglumda yapiyor baya yardim ediyor anne sen yorulma kardeşim varya karninda diyor. Sabahlari öpüyor filan. Benim oglumla cok sevgi dolu anlarimiz oluyor resmen aşık bana ve babasina. Sevginin kiz erkek ayrimi olmuyor sanki.
Gözün Aydın canım darısı benimde başımda inşallahMerhaba Kızlar, Bugün doktor kontrolümüz vardı kanama alanı vardı kese etrafında, kanama alanı keseden uzaklaşmış ve azalmış. 2 hafta once yaprak gibi keseyi sarıyordu. Çok mutlu olduk,
sagol canım Inşallah böyle böyle atlatacağız, bizde yakın zamanda kalkıp gezecegizGözün Aydın canım darısı benimde başımda inşallah
En büyük korkumCanım benim bulantim yoktu 11.haftada basladi ama oyle kusmam falan yok hala daha devam ediyor ve geçen bas agrilarim tekrar başladı ins seninki onceden basladiysa bulantin gecer bence benim daha yeni basladi çünkü
Benim de aynı canım, üst kata çıkıp insem kendimi koltuğa atıyorum, hiç halim yok, ufacık bi iş yapıp dinleniyorum hemen, yürüyüşe başla yavaştan diyolar da nasıl gözümde büyüyor anlatamamKızlar 12+0im bugun halsizlik yorgunluk azalmasi gerekmiyor mu? Benim azalmak yerine artıyor.bas agrilarim da başladı.uyukluyorum surekli ve hic halim yok.bir degerim mi eksik ki:/ hani bitiyordu ☹
Ben yürüyüşe de başladım ama yok fayda etmiyor 1.trimester bitmek üzere benim ama tam gecti biseyler derken tekrar başladı özellikle baş ağrısı mahvediyor dayanamayip parol iciyorum bazen☹Benim de aynı canım, üst kata çıkıp insem kendimi koltuğa atıyorum, hiç halim yok, ufacık bi iş yapıp dinleniyorum hemen, yürüyüşe başla yavaştan diyolar da nasıl gözümde büyüyor anlatamam
Daha hafif şeyler yesen cnm?ben çözümü onda buldum, corba haşlanmış patates kahvaltılık tarzıMerhaba hanımlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bu aralar hiç iyi değilim. İlaç kullanmama rağmen kusmalarım arttı. Yemek yerken bulantım olmuyor ama 10 dk sonrası perişan oluyorum. Kana kana su içmeyi özledim,sıcakta dilim damağım kuruyor ama su bile içsem durmuyor midemde2.oğlumda bu durumu 5 ay Çekmiştim inşallah bunda o kadar uzun sürmez. Hiç bir şey keyif vermiyor sürekli depresif haldeyim.
Ben sabah alıyorum gece zaten bulantım olmuyor canım kahvaltıdan sonra başlıyor öncesinde alınca rahatlatıyorSen sabah mı alıyorsun? Ben gece 2 tane alıp yatıyordum ama şimdi dayanamayıp 1 tane ictim
Canım değerin en yüksek noktadadır azalmaya başladıkça rahatlarsın inşallahKızlar 12+0im bugun halsizlik yorgunluk azalmasi gerekmiyor mu? Benim azalmak yerine artıyor.bas agrilarim da başladı.uyukluyorum surekli ve hic halim yok.bir degerim mi eksik ki:/ hani bitiyordu ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?