- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Ya bende kızımda görmüştüm bunda hem mavi hem pembe görüyorum bi gün oğlan görüyorsam ertesi gün koz görüyorum kafayı yiyeceğimBen hamile kalmadan önce bir kiz bebek görmüştüm cok da tatliydi tum aile karsimda durup bebegin sana cok yakıştı en iyi sen bakarsin filan diyordu. Ama teyzem iridoloji ile bakip erkek deyince baya karışık kafam su ara. Oglumda da esimde bende erkek çocuk görmüştük rüyamızda bir doktora gittik tatilde 13 haftada kız dedi esimle ben hayir yaa erkektir o demiştiktam kiz fikrine alisirkwn 16 haftada doktorum oo paşa geliyor deyince şok olduk :)
AminEvet canım açlıktan oluyor zaten ama qksam da bisey yesem siskinlikten duramiyorum meyve yiyeyim diyorum yetmiyor herhalde cocuuma o kadar açım ki kac aydır doymuyorum asla insallah bu huyunu ek gıdaya geçtiğinde de görürüm
Sürekli yediklerinizi kustuğunuz için olabilir mi ki acaba?Kızlar iyi geceler. 9+4üm kusuyorum yani gunde en az 2defa bazen az az 4defa. Bende buyuk tuvalete cikamama sorunu var. Hicbirsekilde afedersiniz kaka hissi yok hani gelipte yapamamak degil yok direk. Bunu yasayan varmi 5gundur yapmadim. Doktoruma sormali miyim?
Benim de aynı şekildeCanim 5. Haftadan beri surekli kahverengi lekelenmem oluyor. 10+5 olduk hayırlısıyla hergun mutlaka geliyor. Ulturason tertemiz sorun yok ama geliyor bende akil sira erdiremiyorum artik. Tatilde bile gittik doktora. Progestan 200 mg iciyorum akşamlari birtane
Bunun için görüştüm doktorumla kabızlık hamilelik döneminde çok sık rastlanıyor ve çok kötü bişey bana bir hap verdi bitkisel ismi Bekunis. Ne zaman zorlanırsan kullan demişti haftada 1 alıyorum gece sabaha karşı karnıma ağrı giriyor koşuyorum tuvalete oh rahatlıyorum ishal gibi çıkıyor ama gün içinde devam etmiyor 1 defa çıkarıyor hepsi bi anda çıkıyor. Yani defalarca tuvalete çıkarmıyor tek seferde olayı çözüyorKızlar iyi geceler. 9+4üm kusuyorum yani gunde en az 2defa bazen az az 4defa. Bende buyuk tuvalete cikamama sorunu var. Hicbirsekilde afedersiniz kaka hissi yok hani gelipte yapamamak degil yok direk. Bunu yasayan varmi 5gundur yapmadim. Doktoruma sormali miyim?
Ne güzel keşke benim oğlanda resim yapmayı sevse,ama daha küçükmüş seninkiCanım benim de oğlum 3.5 yaşında 6 haftadan beri bulantım var halsizlikten sürekli yattım ilgilenemedim tabiki ama ara sıra resim yaptık boyama yaptık dışarı çıkaramadım hiç. Ama şimdi daha iyyim annemlerde vakit geçiriyoruz yeğenimle oynuyor evde resim boya etkinlik vs derken hem ben de vakit geçirmiş oluyorum
Tesekkur ederim. Bekunisi gorumcemde soylemisti karni gurulduyormus aynen icinceBunun için görüştüm doktorumla kabızlık hamilelik döneminde çok sık rastlanıyor ve çok kötü bişey bana bir hap verdi bitkisel ismi Bekunis. Ne zaman zorlanırsan kullan demişti haftada 1 alıyorum gece sabaha karşı karnıma ağrı giriyor koşuyorum tuvalete oh rahatlıyorum ishal gibi çıkıyor ama gün içinde devam etmiyor 1 defa çıkarıyor hepsi bi anda çıkıyor. Yani defalarca tuvalete çıkarmıyor tek seferde olayı çözüyor
Ben de sizin gibi yani kızınızda ki gibi acıkmıyorum zorla yiyorum midem bulanmasa yemek yemicem yani o derece 3,5 kilo verdim. Acaba kız mı diye düşündüm şuan. Oğlum da bu ayda bile pantalonlarımın düğmesini geçtim fermuarı kapanmıyordu, baya yemeye düşmüştüm. Rabbim gönlümüzdekilerini hayırlı kılsın inşallahBende aynı durumdayım... Aslında çok erken bunun için... Genelde ikinci trimester da başlıyordu bu açlık durumu ama benimde baya erken başladı... Acaba cinsiyetle alakası var mı ki bu durumun... Kızımda tam tersiydi kilo vermiştim bu ay...
Selam kizlar. Gecen hafta persembe gunu sabah uçakla antalyaya geçtik. Otelde 2. Gun icime kurt düştü hemen karsimizda hastane vardi ctesi gunu bebisi görmeye gittik 9+6 di o gun sorun yok dedi doktor. Lekelenme devam tabi progestan içiyorum. Otelde kimsede maske yoktu. Birde ordan eşimin akrabalarini ziyaret ettik herkesle tokalastik falan üzerine birde gece uçakla geri döndük ucak türbülansa falan girdi baya kastim kendimi. İstanbul havalimani inanilmaz kalabalıktı. Umarım bebis iyidir cok yogun 1 hafta gecirdim cok yoruldum. Kismet olursa ptesi günü 11. Haftaya gircez 12. Haftada doktora gitmeyi planliyorum.
Evet gurulduyor sabaha karşı hemen tuvalete çıkınca geçiyor 5 dk sürüyor yani katlanılmayacak gibi değil şurup da var ama benim midem bulanır diye şurup yazdırmadım doktora. Bulantılar olmasa iç çorba iç su sıvı beslen et çıkar ama biz şuan herşeyi yiyemediğimiz için haplara kaldıkTesekkur ederim. Bekunisi gorumcemde soylemisti karni gurulduyormus aynen icincegercekten yarında kakam gelmezse icicem
Selam kizlar. Gecen hafta persembe gunu sabah uçakla antalyaya geçtik. Otelde 2. Gun icime kurt düştü hemen karsimizda hastane vardi ctesi gunu bebisi görmeye gittik 9+6 di o gun sorun yok dedi doktor. Lekelenme devam tabi progestan içiyorum. Otelde kimsede maske yoktu. Birde ordan eşimin akrabalarini ziyaret ettik herkesle tokalastik falan üzerine birde gece uçakla geri döndük ucak türbülansa falan girdi baya kastim kendimi. İstanbul havalimani inanilmaz kalabalıktı. Umarım bebis iyidir cok yogun 1 hafta gecirdim cok yoruldum. Kismet olursa ptesi günü 11. Haftaya gircez 12. Haftada doktora gitmeyi planliyorum.
Bende kızımda çok bulantı çektim ve kilo verdim bunda hafif bulantım var ama hiç kusmam kilo kaybım falan olmadı bende acaba bu sefer erkek mi diyorum bu tezi doğrulamak için haberleşelim öğreninceBen de sizin gibi yani kızınızda ki gibi acıkmıyorum zorla yiyorum midem bulanmasa yemek yemicem yani o derece 3,5 kilo verdim. Acaba kız mı diye düşündüm şuan. Oğlum da bu ayda bile pantalonlarımın düğmesini geçtim fermuarı kapanmıyordu, baya yemeye düşmüştüm. Rabbim gönlümüzdekilerini hayırlı kılsın inşallah
Rabbim gönlümüze göre versin inşallahYa bende kızımda görmüştüm bunda hem mavi hem pembe görüyorum bi gün oğlan görüyorsam ertesi gün koz görüyorum kafayı yiyeceğimHayır hiç görmesem daha iyi yani böyle rüyaların altında mana aramaktan kafam bulandı çokta az kaldı pazartesi söyleyecek doktor cinsiyetini ama ayaklarım geri geri gidiyor bi yanımda öğrenmek istemiyor değişiğim Hep dediğim gibi Allah hepimize her iki meyveyide tattırsın inşallah
AYNEn bakalım tezimiz tutacak mıBende kızımda çok bulantı çektim ve kilo verdim bunda hafif bulantım var ama hiç kusmam kilo kaybım falan olmadı bende acaba bu sefer erkek mi diyorum bu tezi doğrulamak için haberleşelim öğrenince
Sorsanız iyi olur tabi ama bol su içip duphalac içebilir siniz hamile olanlara veriyor hemen tualete çıkarırKızlar iyi geceler. 9+4üm kusuyorum yani gunde en az 2defa bazen az az 4defa. Bende buyuk tuvalete cikamama sorunu var. Hicbirsekilde afedersiniz kaka hissi yok hani gelipte yapamamak degil yok direk. Bunu yasayan varmi 5gundur yapmadim. Doktoruma sormali miyim?
Ay ne güzel rüya inşallah tattırır oğlanı bilmiyorum tatmadım ama kız evlat baldan tatlı 4 yaşına yakın biraz beni kötü görsün annecim yat dinlen der her sabah ve her akşam canım kardeşimi öpcem der karnıma sarılır öper koklarRabbim gönlümüze göre versin inşallahben oğlumda hamileyken erkek olacağını ve adını Emiralp koyacağımı söylendi. Ama velakin adını kerem koyduk, geçen geçen rüyamda Selimiye camisinin şadırvanında görüyorum ben kızım varmış eşime çok benziyor, birisi bunu da kendine benzetemedin diyor. Baya yüzü gözümün önünde hala inşallah kız duygusunu da tattırır Rabbim
Benim Şafak pazartesi ilk ben yazıyorum o zamanAYNEn bakalım tezimiz tutacak mızaten öğrenir öğrenmez ilk buraya yazarım
AminBen de sizin gibi yani kızınızda ki gibi acıkmıyorum zorla yiyorum midem bulanmasa yemek yemicem yani o derece 3,5 kilo verdim. Acaba kız mı diye düşündüm şuan. Oğlum da bu ayda bile pantalonlarımın düğmesini geçtim fermuarı kapanmıyordu, baya yemeye düşmüştüm. Rabbim gönlümüzdekilerini hayırlı kılsın inşallah
Bu hafta öğrenilebilir miBenim Şafak pazartesi ilk ben yazıyorum o zaman
Amin canım hepsi geçici inanki. İllaki hafifliyor zamanla. Oğluma yemek yapamadığım zamanlar oldu nasıl ağlıyordumNe güzel keşke benim oğlanda resim yapmayı sevse,ama daha küçükmüş seninkibenim oğlanın tek derdi oyuncakları ve onların pilli olanlarının pillerini çıkarıp takmak tornavidayla bulduğu şeyleri sökmek. Bazen yetişemiyorum hızına bulantılar ve halsizlik mahvetti beni. Arkadaşı da köyünde en azından onunla oynuyordu canı acayip sıkılıyor. 1 hafta sonra ben de annemlere giderim belki yalnız bakamıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah
Bana doktorum 12. Haftada gel cinsiyetini söyliyim dedi onun için gitmiyorum zaten muayene günüm geldi ama denk geldi birçok kişininkide 12. Haftada söylemiş aslında kesin demese bile varsayımsal olarak bi tahminde bulunmuşlar hep bakalım pazartesi öğrenince burdan yazarım öğrenip öğrenmediğimi sizde doktorlarınıza sorarsınızBu hafta öğrenilebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?