2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya bende kızımda görmüştüm bunda hem mavi hem pembe görüyorum bi gün oğlan görüyorsam ertesi gün koz görüyorum kafayı yiyeceğim Hayır hiç görmesem daha iyi yani böyle rüyaların altında mana aramaktan kafam bulandı çokta az kaldı pazartesi söyleyecek doktor cinsiyetini ama ayaklarım geri geri gidiyor bi yanımda öğrenmek istemiyor değişiğim Hep dediğim gibi Allah hepimize her iki meyveyide tattırsın inşallah

Amin
Benim de şimdi canım bir şey yemek istemiyor ama kusacak gibiyim diye yoğurt yiyorum
İnşallah çabuk geçer bu günler.

Normalde hergun duzenli tuvalete cikan biriydim. Ilk hamileligimde ileriki aylarda demir ilaci kullanirken olmustu hatirliyorum ama o kabizlikti. Bu hissizlik yani kakam gelmiyor. Yediklerim midemde kalamadigi icin mi?

Sürekli yediklerinizi kustuğunuz için olabilir mi ki acaba?
Aklıma o geldi. Ama yine de sorun tabi.
Bol bol su içmeye çalışın sıvı kaybı oluyor kustukca

Benim de aynı şekilde
Gerçekten olmadığı gün sayısı yok gibi bir şey.
Ben de söyleyeyim belki ilaç verir doktor

Bunun için görüştüm doktorumla kabızlık hamilelik döneminde çok sık rastlanıyor ve çok kötü bişey bana bir hap verdi bitkisel ismi Bekunis. Ne zaman zorlanırsan kullan demişti haftada 1 alıyorum gece sabaha karşı karnıma ağrı giriyor koşuyorum tuvalete oh rahatlıyorum ishal gibi çıkıyor ama gün içinde devam etmiyor 1 defa çıkarıyor hepsi bi anda çıkıyor. Yani defalarca tuvalete çıkarmıyor tek seferde olayı çözüyor

Ne güzel keşke benim oğlanda resim yapmayı sevse,ama daha küçükmüş seninki benim oğlanın tek derdi oyuncakları ve onların pilli olanlarının pillerini çıkarıp takmak tornavidayla bulduğu şeyleri sökmek. Bazen yetişemiyorum hızına bulantılar ve halsizlik mahvetti beni. Arkadaşı da köyünde en azından onunla oynuyordu canı acayip sıkılıyor. 1 hafta sonra ben de annemlere giderim belki yalnız bakamıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah

Tesekkur ederim. Bekunisi gorumcemde soylemisti karni gurulduyormus aynen icince gercekten yarında kakam gelmezse icicem

Ben de sizin gibi yani kızınızda ki gibi acıkmıyorum zorla yiyorum midem bulanmasa yemek yemicem yani o derece 3,5 kilo verdim. Acaba kız mı diye düşündüm şuan. Oğlum da bu ayda bile pantalonlarımın düğmesini geçtim fermuarı kapanmıyordu, baya yemeye düşmüştüm. Rabbim gönlümüzdekilerini hayırlı kılsın inşallah

Tesekkur ederim. Bekunisi gorumcemde soylemisti karni gurulduyormus aynen icince gercekten yarında kakam gelmezse icicem
Evet gurulduyor sabaha karşı hemen tuvalete çıkınca geçiyor 5 dk sürüyor yani katlanılmayacak gibi değil şurup da var ama benim midem bulanır diye şurup yazdırmadım doktora. Bulantılar olmasa iç çorba iç su sıvı beslen et çıkar ama biz şuan herşeyi yiyemediğimiz için haplara kaldık

Bende kızımda çok bulantı çektim ve kilo verdim bunda hafif bulantım var ama hiç kusmam kilo kaybım falan olmadı bende acaba bu sefer erkek mi diyorum bu tezi doğrulamak için haberleşelim öğrenince

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah ben oğlumda hamileyken erkek olacağını ve adını Emiralp koyacağımı söylendi. Ama velakin adını kerem koyduk, geçen geçen rüyamda Selimiye camisinin şadırvanında görüyorum ben kızım varmış eşime çok benziyor, birisi bunu da kendine benzetemedin diyor. Baya yüzü gözümün önünde hala inşallah kız duygusunu da tattırır Rabbim

Bende kızımda çok bulantı çektim ve kilo verdim bunda hafif bulantım var ama hiç kusmam kilo kaybım falan olmadı bende acaba bu sefer erkek mi diyorum bu tezi doğrulamak için haberleşelim öğrenince
AYNEn bakalım tezimiz tutacak mı zaten öğrenir öğrenmez ilk buraya yazarım

Sorsanız iyi olur tabi ama bol su içip duphalac içebilir siniz hamile olanlara veriyor hemen tualete çıkarır

Ay ne güzel rüya inşallah tattırır oğlanı bilmiyorum tatmadım ama kız evlat baldan tatlı 4 yaşına yakın biraz beni kötü görsün annecim yat dinlen der her sabah ve her akşam canım kardeşimi öpcem der karnıma sarılır öper koklar

Amin

Amin canım hepsi geçici inanki. İllaki hafifliyor zamanla. Oğluma yemek yapamadığım zamanlar oldu nasıl ağlıyordum ben aç çocuk aç oyun vs geçtim bunları bile yapacak gücüm yoktu. İnşallah hepimiz tez zamanda iyi olalım canım

Bu hafta öğrenilebilir mi
Bana doktorum 12. Haftada gel cinsiyetini söyliyim dedi onun için gitmiyorum zaten muayene günüm geldi ama denk geldi birçok kişininkide 12. Haftada söylemiş aslında kesin demese bile varsayımsal olarak bi tahminde bulunmuşlar hep bakalım pazartesi öğrenince burdan yazarım öğrenip öğrenmediğimi sizde doktorlarınıza sorarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…