Yaaa nerdeee benim doktora sordum 16. haftada anca dedikızlar meraba bende subat annesiyim allah nasip ederse cinsiyet öğrenen oldumu bana doktorum haftaya söylerim dedi 12. haftada
Bana doktor 14 ve 15. Haftalarda belli olur cinsiyet için erken dedikızlar meraba bende subat annesiyim allah nasip ederse cinsiyet öğrenen oldumu bana doktorum haftaya söylerim dedi 12. haftada
İlk gittiğim doktorum bir gün önce kan görünce önlem amaçlı vermişti geçti sonra ama yine başladı.Benimde bastan beri lekelenme bu şekilde canim doktorunu bilgilendjr riskli gorunmuyor ama yine de düşük tehdidi diyoruz buna sen dinlen iş yapma diyor doktorum kanama alanı yoksa panik yapacak bi kanama değil yani için rahat olsun iğne falan olduysan
Ben daha sormadım salı günü randevum var. Şuan 10+1.kızlar meraba bende subat annesiyim allah nasip ederse cinsiyet öğrenen oldumu bana doktorum haftaya söylerim dedi 12. haftada
Ben de öyleyim neden acaba, ilk hamileliğimizde olayın ciddiyetinde değildik sanırım ondan, bir cahillik vardı sankiİkinciler daha heyecanlı ilkinde hiç heyecanlı değildim ama bunhn heyecanı çok farklı
Canım benim de oğlum 3.5 yaşında 6 haftadan beri bulantım var halsizlikten sürekli yattım ilgilenemedim tabiki ama ara sıra resim yaptık boyama yaptık dışarı çıkaramadım hiç. Ama şimdi daha iyyim annemlerde vakit geçiriyoruz yeğenimle oynuyor evde resim boya etkinlik vs derken hem ben de vakit geçirmiş oluyorumKızlar oğlum 5 yaşında şu an tam oyun oynama çağı ve ben bitmiş pil gibi hissediyorum kendimi bulantılar da cabası2.-3. çocuğunu bekleyen anneler ilk çocuklarınızla ilgilenebiliyomusunuz? Yoksa sadece ben mi böyleyim kendimi kötü hissediyorum oynayamayınca
Mutlaka söyle canım doktoruna ne olursa olsun önlem amaçlı verir niseyler ama ultrasonda bisey yoksa korkmana gerek yok yine tedbir sadeceİlk gittiğim doktorum bir gün önce kan görünce önlem amaçlı vermişti geçti sonra ama yine başladı.
Normalde de çok ağır iş yapmiyorum halim de pek yok.
Ama bulaşık çamaşır vs işleri devam tabi.
Ramzi teorisine göre karından bakilan ultrasonda kağıtta sagdaysa kız soldaysa erkek değil mi?Benim randevum da bu salı kızlar…o gün 11+5 olmuş olacağım, kızımda 12-13.haftada söylemişti cinsiyetini hemen kız kız diyehiç hazır mısınız söylüyorum da demeden çat diye bakalım, yazarım ben de cinsiyeti belli olursa. Ramzi teorisine göre erkek görünüyordu bakalım tutacak mı
Evet bahsedeceğim inşallah bir sıkıntı yoktur.Mutlaka söyle canım doktoruna ne olursa olsun önlem amaçlı verir niseyler ama ultrasonda bisey yoksa korkmana gerek yok yine tedbir sadece
5 sene oldu, karından mı bakılmıştı vajinal mi hatırlayamıyorumRamzi teorisine göre karından bakilan ultrasonda kağıtta sagdaysa kız soldaysa erkek değil mi?
Kizinizin ultrasonları duruyorsa belki bir karşılaştırma yapabilirsiniz
Canım vajinal enfeksiyon olabilir mi o da lekelenme yapıyorKızlar merhaba
Bir süredir topiği takip etmeyi unutmuşum.
Benim uzun zamandır sürekli koyu renk akıntılarım geliyor.
20 gün önceki kontrolümde doktora söylemiştim ama o dönem sadece 1 kere olduğunu sonra iğne olunca duzeldiğini söylemiştim. Doktor da o önemli değil açık renk kanama olursa sıkıntı dedi.
Benim haftalardır neredeyse sürekli olan değişik renk akıntılarım var.
Kimi zaman hafif açık kan rengi geliyor akıntım kimi zaman koyu kahve kimi zaman daha açık.
Acaba ben fark etmiyorum ama benim düşük tehlikem mi var?
Doktor ultrasonda herhangi bir sıkıntı görmedi.
Salı günü de kontrolüm var ama aklıma düştü şimdi.
Ya bide ilk ya kız da olsa erkekte olsa ilk yani ama şimdi kızı olanlar erkeği oğlu olanlar kızı istiyor doğal olarak bu yüzden heyecanlı benceBen de öyleyim neden acaba, ilk hamileliğimizde olayın ciddiyetinde değildik sanırım ondan, bir cahillik vardı sankiayy en son 6.haftada görmüştüm ultrasonda, şimdi salı günü 11+5 te gideceğim, ne kadar büyümüştür kim bilir, inşallah heryeri sağlıklıdır, bir sorun yoktur
Eğer kızsa öğrenmen 16-17. Haftayı bulabilir erkekse en geç 13. Haftalarda belli oluyormuş sanırım bu sebeple kesin olsun diye 16 demiştir ama bazı doktorlar biraz ketum anlasada ihtimal olarak söylemek istemiyorlar illa kesinleşince söylüyorlar garantici doktorlardansa söylemeyebilir benim doktorumda 12. Haftada söylicem dedi bana daha 10 haftalıkkenYaaa nerdeee benim doktora sordum 16. haftada anca dedi
Valla nasıl dayandım ben de bilmiyorum, 25 gündür kayınvalidemdeyim, Trabzon’da bir köyde bayram için geldik, köy ortamında bol oksijen , doğayla iç içeydim dinlendim bol bol, ortamlar kalabalık olunca da aklıma çok gelmedi sabırsızlığım, oyaladım kendimi bir şekilde, yarın eve dönüş var, Salı’ya kadar çok zor geçer şimdi günlerYa bide ilk ya kız da olsa erkekte olsa ilk yani ama şimdi kızı olanlar erkeği oğlu olanlar kızı istiyor doğal olarak bu yüzden heyecanlı bencevalla maşallah nasıl dayandınız 6 hafta bana hastane araçla 1.5 saatlik yolda buna rağmen utanmasam 2 haftada bir kapısına dayanıcam doktorun
Bende pazartesi 1.30 da elim ayağım titremeye başlıyor düşündükçe inşallah kanama alanın gitmiş derde bi dışarı çıkar oh be diye haykırırımSalı randevularla dolu güzel haberler olsun inşallah bende salı 13.30 da gideceğim nasıl meraktayım iki hafta olacak görmedim
Yaa ben yalnız geçirdiğim için vakit geçmiyor ne güzel olmuş çabucak geçmiştir kalabalıkla günlerinizValla nasıl dayandım ben de bilmiyorum, 20 gündür kayınvalidemdeyim, Trabzon’da bir köyde bayram için geldik, köy ortamında bol oksijen , doğayla iç içeydim dinlendim bol bol, ortamlar kalabalık olunca da aklıma çok gelmedi sabırsızlığım, oyaladım kendimi bir şekilde, yarın eve dönüş var, Salı’ya kadar çok zor geçer şimdi günlerAynen öyle kızım olduğu için itiraf ediyorum erkek istiyorum ama erkek olsa bile tam sevinemiycem çünkü 4 yaşındaki kızım kardeşinin kız olmasını çok istiyor o yüzden hep hayırlısı ne ise o olsun diyorum
Evet azaldı daha çok çeşit yiyp içebiliyorum artık ama aksam yatmadan önce çok fena yapiyor beni neden bilmiyorum 10 dan sonra kivrandiriyor ama gün içinde daha iyiyimEvet bahsedeceğim inşallah bir sıkıntı yoktur.
Mide bulantıları ne alemde bu arada azalma artma vs var mı?
Benim henüz vajinal bakılmadı sadece karından.5 sene oldu, karından mı bakılmıştı vajinal mi hatırlayamıyorumşimdikinde vajinal ve sağda gözüküyor, bu da erkek demekmiş güya , hayırlısı olsun sizinki ne gözüküyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?