2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar doktoruna danışıp denize giren var mı aranizda? Bende girmek istiyorum...
Denize girmenin ne zararı olabilir ki canım. Ben ilk oğlumda da girdim bu aylarda. İnşallah 10 gün sonra yeniden gideceğim. Hatta bu bebişime hamileymişim haberim yokmuş 20 gün yüzdüm 😂

Aşıyla ilgili bu yaZıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim
Canım nasıl biontechte covid virüsü verilmiyor vucuda ozaman aşıdan sonra covid geçirenler neyin nesi oluyor. Bildiğin bütün covid belirtilerini yaşıyorlar

Canım nasıl biontechte covid virüsü verilmiyor vucuda ozaman aşıdan sonra covid geçirenler neyin nesi oluyor. Bildiğin bütün covid belirtilerini yaşıyorlar
O bir çok kişide olmuyor bendede olmadı eşimde annemde kardeşimde etrafımda herkes biontech oldu kimsede böyle birşeye şahit olmadım ben bünyeyle alakalı olabilir bide panik yapanlar belirti yaşıyor psikolojik olarak diye düşünüyorum sadece profesör bir doktorun yazısını okumanızı istedim herkesin kendi kararıdır aşı olup olmamak ben hamile olduğumu bilmeden olduğum için çok araştırma yaptım gebeyken covid geçirmek daha riskli

çok gergin kötü bir bayram oldu,
sabah 7 de kalkıp ev ev gezdirildikten sonra kurban başına oturtuldum.
kimse bu kız hamile git dinlen demedi,
evde 4 büyük erkek 1 gelin bir kaynana vardi,

eşim kaza yapmıştı 2 sene önce ayağı biraz rahatsız
diyor ki bana etleri oğluma taşıtma ayağı hassas sen taşı

en son o kadar sinirlendim ki tavırlarından dedim farkında değilsiniz ama ben hamileyim
nolmuş, ben senin zamanında iken çok çalışıyordum, sen de yapabilirsin.
K bakma ama burda eşine is düşüyor susturamadi mi annesini? Ben sadece kaynanama gittim bu bayram hic bi akrabasını gitmedim eşimin ki kendi akrabalarıma da gitmicem sadece babamin mezarına gidicez, zaten çiğ et bizim için zararli

Rahim büyüdüğü için göbek deliğinin oralara sızı giriyor merak etme canım o konuda için rahat olsun
Ay öyleyse iyi canim cok sağol 🙏 bir haftadir var bebegim iyi mi ins kalbi durmamıştır falan diyodum bende.çok fena karnım şişiyor zaten 7 aylik hamile gibiyim moralim bozuluodu birde kafama o sızıyi takmıştım cok sağol

en son o kadar sinirlendim ki tavırlarından dedim farkında değilsiniz ama ben hamileyim
Yuh gerçekten ben anneme demedigimi birakmadim et cok igrenc kokuyor o odaya girmedim bile girsem öğürüyordum suyumu bile onlara verdirdim.yazik ki ne yazik kv ni neyse de eşin destek olmali kostek degil cok sinir oldum şuan.

Onu da duydum ben ama seren serengil galiba demis net bisey yok kesin bisey denmeden kafanizi karistirmayin benim bile diyorum ya kafam bulaniyor ama sonra hamile haberleri aklima geliyor bende karisigim ama aklima aşının zararli mi degil mi olusunu degilde ya korona kapip telafisi olmayan bisey yasarsam diye düşünüyorum acikcasi ben bi grip oldum kizlar mahvoldum 5 gun boyunca ne cektigimi ben biliyorum korona olsam Allah bilir ne olur zaten grip olduktan sonra aşı olmaya karar verdim ben
Bende çok yakın tanıdığım 2 hamile ile ilgili kötü şeyler direk yaşadım çıkmazdayım martta korona oldum az antikoruyum diye kendimi teselli ediyorum

Yk artık ya

Ya totelde bende 1.5 aydır yatıyorum öncelerinde düşük yaptığım için kendim tedbir amaçlı hastaneye gidiyordum bi tek arada bi de anneme gidip yatıyordum ama yasak olduğunu bilerek yatmak çok fena şimdi keşke baştan yatmasaydım gezseydim şimdilerde gezerim diyordum kanama alanı çıkınca planlarım alt üst oldu 🙈😃
Ben ilkinde sonrada yatınca bu ihtimali düşünüp son ana kadar gezmistim pişman değilim 😉😂

Allah akıl fikir versin bu insanlara başka bisey demiyorum canim dikkat et sen kendine kimse dusunmusyorsa sen kendini düşünmelisin

Ayyy biz neler çekiyoruz kendimizi pamuklara sarmadığımız kalıyor bi bebeklerimiz için kalkıp nolmuş ne var bizde zamanında hamileydik demiyorlar mı ümüğünü sıkasım geliyor. Takma canım boşver sen bebeğine ve kendine bak kusma numarası yapsaydın bi ayılıp bayılıp hızla uzaklaşsaydın ordan 😅
Kesinlikle bunu istiyor böyleleri Allah Allah neden seninki böyle lafı var birde

Bende çok yakın tanıdığım 2 hamile ile ilgili kötü şeyler direk yaşadım çıkmazdayım martta korona oldum az antikoruyum diye kendimi teselli ediyorum
Ne olmusti canim onlara? Ya youtube de birsürü dr izledim hepsi olun diyor olmayın diyen doktorlar neden olmuyor diyor insanin kafasi karisiyor valla bakan kocaya tweet atcam sonunda🙄

Kesinlikle bunu istiyor böyleleri Allah Allah neden seninki böyle lafı var birde
Ya cahillik var, çekememezlik var geri kafalılık var insan gelinine özellikle hamile gelinine bu tavrı sergileyemez ya karnında taşıdığı kendi oğlunun canı gelini saymasada. Nasıl önemsiz gibi davranır

Ne olmusti canim onlara? Ya youtube de birsürü dr izledim hepsi olun diyor olmayın diyen doktorlar neden olmuyor diyor insanin kafasi karisiyor valla bakan kocaya tweet atcam sonunda🙄
Ya bu dönemde böyle olumsuz hikayeleri dinlemeyin lütfen benimde kuzenim geçirdi 7 aylık hic bi sıkıntısı olmadı ne agri ne sizi grip gibi atlattı her vücuda farklı tepki veriyor boyle düşüncelerle kafamızı yormak bizi strese sokar sadece ki çoğumuzun düşük riski kanaması zaten stresliyiz ekleme yapmayalım üzerine sizde dinlemeyin boyle şeyler aşınin gidişatıyla verilecek karar hastalığın etkilerini görecek kadar bile zama gecmedi

Güzelim olmak istiyorsan ol ama günlerdir burada yediğimizi içtiğimizi tartışıyoruz zararlı mı faydalı ne yiyelim vs diye. Henüz yeteri kadar test edilmemiş yeni aşıları karnımızda meleklerle vücuda enjekte ettirmek bana tehlikeli geliyor daha doğrusu korkutucu geliyor. Şimdi bi düşün tut ki 2 sene sonra aşı olanlarda çok büyük yan etkiler çıkmaya başladı kendimiz tamam ne gelirse Allah’tan der çekeriz ama o günahsız da etkilenecek aşıdan öyle bi durum olduğunda sorumlusu bizler olmayacak mıyız? Aşı karşıtı değilim yanlış anlaşılmasın doğurayım olcam aşımı ama dünyanın yarısı ol yarısı olma derken hala tartışmalar sürerken etkileri tam açıklanamazken evladımı bu riske atmayacağım ben.

Ya cahillik var, çekememezlik var geri kafalılık var insan gelinine özellikle hamile gelinine bu tavrı sergileyemez ya karnında taşıdığı kendi oğlunun canı gelini saymasada. Nasıl önemsiz gibi davranır
Cok başka bi tür ya bu bahanesi de cok oluyor bunların Allah yardımcısı olsun arkadaşın

Ya bu dönemde böyle olumsuz hikayeleri dinlemeyin lütfen benimde kuzenim geçirdi 7 aylık hic bi sıkıntısı olmadı ne agri ne sizi grip gibi atlattı her vücuda farklı tepki veriyor boyle düşüncelerle kafamızı yormak bizi strese sokar sadece ki çoğumuzun düşük riski kanaması zaten stresliyiz ekleme yapmayalım üzerine sizde dinlemeyin boyle şeyler aşınin gidişatıyla verilecek karar hastalığın etkilerini görecek kadar bile zama gecmedi
Açıkçası benim tek amacım verilere ulaşmak. Burda herkes surekli zaten kotu seyler paylasiyor fakat ben saygi duyuyorum bana gore kanama olunmasi da kötü birsey ama herkes birilerinden bir bilgi alma pesinde kendini teselli etmeye calisiyor dogal olarak bende sesimi çıkarmıyorum canım bende biseyler ogrenmeye calisiyorum buralardan. Çünkü cok bilgi kirliligi var. Yani kusura bakmayın moral bozduysam da

Back