2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yorumlara bakıyorum doktorlar içten aşı ol diye hiç dememiş hamile arkadaşlara zaten genelde de olacaksan 4.aydan sonra ol diyor gerekirse hiç çıkmam son aylar zaten kışa geliyor napalım artık
Bana doktorum dedi ki ben aşı oldum karşı değilim asla ama eşim şu an hamile olsa aşı yaptırmam, ben de doğumdan önce aşı olmayı düşünmüyorum

Hayırlı bayramlar kızlar, aranızda Göztepe Süleyman Yalçın Eğitim ve Araştırma Hastanesine kontrole giden var mı? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? Ben özele gidiyorum ama devlete gitmeye karar verdim doktor bulamıyorum

Hayırlı bayramlar kızlar, aranızda Göztepe Süleyman Yalçın Eğitim ve Araştırma Hastanesine kontrole giden var mı? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? Ben özele gidiyorum ama devlete gitmeye karar verdim doktor bulamıyorum
Ben tahlil yaptirmaya gidiyorum Goztepeye, Gamze Erdem hanima randevu aliyorum hep, hic muayene olmadim ama iyi bir doktor izlenimi verdi, genelde en cok hasta onda oluyor ☺️

Ben tahlil yaptirmaya gidiyorum Goztepeye, Gamze Erdem hanima randevu aliyorum hep, hic muayene olmadim ama iyi bir doktor izlenimi verdi, genelde en cok hasta onda oluyor ☺️
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️ baktım ama şu an gamze hanıma randevu yok malesef ikili test yaptırmam lazımmış ama vakit geçiyor dedi doktor bayramın ertesi günü hemen gitmem lazım ne yapsam bilmiyorum aslında 😔

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️ baktım ama şu an gamze hanıma randevu yok malesef ikili test yaptırmam lazımmış ama vakit geçiyor dedi doktor bayramın ertesi günü hemen gitmem lazım ne yapsam bilmiyorum aslında 😔
Gamze hanima 26sinda musaitlik gorunuyor, acaba yanlis mi baktiniz 🌻 rica ederim

Canim kacinci haftadasin kaan kocatepenin videosunun birinde 12.hafta mi diyodu ne ozellikle sag kasık ağrısı oluyormus nedenini de açıklıyordu ama unuttum
11. Haftanın içindeyim canım 10+4 ama benim sürekli ağrıyordu şu sıralar daha yoğun hissediyorum kanama alanı var içerde ondan kaynaklı mı diye korktum o yüzden size de sormak istedim

11. Haftanın içindeyim canım 10+4 ama benim sürekli ağrıyordu şu sıralar daha yoğun hissediyorum kanama alanı var içerde ondan kaynaklı mı diye korktum o yüzden size de sormak istedim
Anladim canim bayramdan sonra doktora git en iyisini o sana söyler senin durumun farkli çünkü ne desek yalan olur

Yok malesef alamadım Canan satır var ona buldum 6 agustos ona aldım çok teşekkür ederim yine bulursam Gamze erdem'e alırım artık 😀
Sırf merak ettigim icin bende baktim bende de gözükmedi 😂 gamze canan diye biri vardi bi de erkekler gozukuodu ama onlarda da farkli birimler yaziodu galiba

Kasık ağrılarınız var mı kızlar? Benim hep sağ kasığım ağrıyor tek taraflı
Benim ayakta durdugumda oluyor dun ananeme gittim canim bu arada sürekli yatmıyorum içeride herkesin yanında oturuyorum dunden beri çok şükür kanama yok şimdilik sen dun soruyordun az gidip gelsem belim kasiklarim ağrıyor ama çok zorlamak istemiyorum kendimi arada yatıp arada oturuyorum bugün

Benim ayakta durdugumda oluyor dun ananeme gittim canim bu arada sürekli yatmıyorum içeride herkesin yanında oturuyorum dunden beri çok şükür kanama yok şimdilik sen dun soruyordun az gidip gelsem belim kasiklarim ağrıyor ama çok zorlamak istemiyorum kendimi arada yatıp arada oturuyorum bugün
Anladım canım bende 10 gün olcak artık evden çıkmayalı yatalı artık akşamdan akşama bi yarım saat kadar çıkayım diyorum yürümem otururum ama en azından havam değişir elimizden geleni yapıyoruz daha fazlası da çok zor artık 😒

Back