2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba kızlar bende tüm yazilarinizi okuyorum. Bende 8. Haftadayim. Cok midem bulanıyor. Dr a gitsem.ilac verir mi ki bulanti için. Bi de bulantiyi tamamen kesen ilaç var mıdır ki.
Hayırlı olsun bebişiniz evet ilaç veriyorlar bir süre rahatlıyorsun ama bulantıyı tamamen kesen birşey malesef yok ama prilam diye bir ilaç var tavsiye ederim iyi geliyor en azından az da olsa yiyebiliyorsun

Merhaba kızlar bende tüm yazilarinizi okuyorum. Bende 8. Haftadayim. Cok midem bulanıyor. Dr a gitsem.ilac verir mi ki bulanti için. Bi de bulantiyi tamamen kesen ilaç var mıdır ki.
Canım bulantı hafifletici ilaç var. Bana prilam yazdı sabahları 1 tane alıyorum. Sen de söyle dr una canım

Teşekkür ederim. bir denemem lazım kusmasam bile sürekli bulantiyla yaşamak çok zor.

hala doktor ve hastane seçemedim,
ankarada olup karar veren var mı
şimdilik geçici süreliğine şehir hastanesine gidiyorum

Ayy ne guzel demis benim son gittigim prof askeri doktordu, yiyecek icecege o kadar sinirlama getirdi ki, karisisindan emredersiniz komutanim diye ayrildik

Onu diğer topikte bi arkadaş dedi canim ama hamileler kullanabilir mi emin olamayınca almadım zaten gidemiyorum kendim soramadim eşime söyleyeyim gidince sorsun olmazsa deneyeyim

Alternatif tibbi denedinmi hic cnm, dr a sordun mu hic zarali olurmu diye bitkisel yontemler
Malesef kanamam var canım o yüzden hiç yaklasmadim oyle şeylere maydonoz sogan kuru diyorlar oda hamilelikte olmuyor kizilcik duydum birinden onu da nereden bulacağım hemde risk yani fazlası her gün bir kupa diyordu normal suyu içinceye kadar canım çıkıyor hic uygulaması kolay ve bana uygun denk gelmedi açıkçası

Onu diğer topikte bi arkadaş dedi canim ama hamileler kullanabilir mi emin olamayınca almadım zaten gidemiyorum kendim soramadim eşime söyleyeyim gidince sorsun olmazsa deneyeyim
Canım tabi oluyor tamamen doğal bir yağ hatta ben aldım hemen enfeksiyon kaparsam ilaç almam bundan kullanırım dedim bebeklere bile kullanıyorlar. Eşin sorsun tabi yine de canım için ferah olur

Ayy ne guzel demis benim son gittigim prof askeri doktordu, yiyecek icecege o kadar sinirlama getirdi ki, karisisindan emredersiniz komutanim diye ayrildik
Benim arkadaşımın doktoru sigara içmesine müsade ediyordu doktorlar gerçekten çok ilginç akıl sır ermiyor, içmesen daha iyi olur ama o bir fanusun içinde tam korumalı günde 4-5 tane içebilirsin demiş çok ilginç gelmişti bana

Canım tabi oluyor tamamen doğal bir yağ hatta ben aldım hemen enfeksiyon kaparsam ilaç almam bundan kullanırım dedim bebeklere bile kullanıyorlar. Eşin sorsun tabi yine de canım için ferah olur
Eczaneden mi alsam ki sen nereden almıştın canim

Birakamayan tiryakilerin strese girmesindense kontrollu icmesini tercih eden doktorlar oluyor ama gunde 4-5 fazla bi miktar, bu sekilde hastayi yureklendirmek yanlis

Benim canim surekli tatli istiyor ama doktora gore seker yasak, haftada 1 kere sadece sutlu tatliya izin verdi, meyveyi de asiri kontrollu tuketmeyi oneriyor Bu kadar bunaltmanin alemi yok

Katiliyorum, ortasi en iyisi, cok sukur oyle bir doktor da buldum onunla dev edecegim

Amin canim ins suanda ailesinin yanina gitti bayrama o bile zor geldi uzun sure saglik olsunda Allah sabir versin bana diyorum
Öyledir muhakkak benim eşimde genelde evde markete gitsa darlanıyorum hemen gelse diye çok zor ama elden bişi gelmeyince mecbur katlanacağız Allah sabrını arttırsın kolaylaştırsın inş sana

Allah bi an önce kavuştursun canım dogumunu göremeyecek mi arada gelme şansı va rmi ki
Amin canim acemi izmirde olcak bahriyeli normal iş gibi olacak onun babalık izni de olur ama uzak bir yere duserse acemiden sonra normal dogum olursa dogumdan sonra anca gelebilir sezeryan olursa gelir diye düşünüyorum ins gelebilir ya bebis 6 aylik oldugunda bitiyor askerligi

Öyledir muhakkak benim eşimde genelde evde markete gitsa darlanıyorum hemen gelse diye çok zor ama elden bişi gelmeyince mecbur katlanacağız Allah sabrını arttırsın kolaylaştırsın inş sana
Aynen canım zor gercekten alışkanlıklar insani zorluyor ama saglik olsunda 1 yil sayili gün geçer diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…