2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsun. İnsan pskolojikmen çok kotu oluyor. Benim de iki düşüğün var üçüncüde kanamalı vs derken kucağıma almak nasip oldu... O kadar iyi anlıyorum ki sizi...kendininize imkanınız dahilinde 7/24 ulaşabileceğiniz doktor ayarlayın... Benim doktorum İzmir de nihal daneoglu idi..m şimdi yine onunla devam etmek istiyorum. Doktor bu işlerde önemli... Bir de nasip tabi ki her şey...
Progesteron dex çok etkili bu arada onu mutlaka doktorunuzdan rica edin...

Ben kızıma hamileyken kovadan boşalırcasına kanamam olmuştu bacaklarımdan aşağı şakır şakır akıyordu tamda yaz ayıydı tam 3 ay yattım yeterki bişey olmasın diye çok şükür şuan 4 yaşında. Şimdikinde de kanama alanı var öğreneli 4 gün oldu 4 gündür full yatıyorum hiç kalkmaksızın nerdeyse aktif kanamam olmamasına rağmen doktor kanama alanı var dedi diye. Sonradan üzülmektense elimizden gelen herşeyi yapıp gerisini Allaha bırakalım. Yat, yatabildiğin kadar yat ayak altında dolaşan başka çocuğun yoksa hele hiç kalkmadan yat sonra bol bol gezersin canım. Ben ayaklarımın altına yastık koyup sürekli yatıyorum

2’li test yaptırırım canım , ense kalınlığı da önemli ona da bakılsın isterim, doktor niye yumurtan kalitesiz diye moralini bozdu ki, öyle olsa bile bunu kendine saklasaydı, şimdi onun yüzünden evham yapıyorsun üniv hast güzel düşünmüşsün orda randevu gelmezse de mutlaka bir şekilde yaptır bence canım. Ben özelde doktora gidiyorum , o yönlendirecek , kızımda 4 sene önce hatırlamıyorum nasıl yapmıştık, insan unutuyor, detaylı ultrasonu hatırlıyorum bir tek..

Ama benim kasinti yokki mantar kasinti yapmazmi

Ben ilk çocuğumda evimiz çok soğuk olduğu için 40 gün kayınvalidem de kalmıştım.40 günmüydü 40 yılmıydı.Zaman geçmek bilmiyordu...

Ben de oyle yapıcam. Bana benden başka kimse yardim edemez. Herkesten nefret eder duruma geldim. Ben ne diycem diye eşim bekliyor hiç bir fikri yok. Psikolojik çok zor durumdayım. Yatıcam kalkmıycam. Herkes ne hali varsa görsün.

Ay bende sadece detaylıyı hatırlıyorum diğerlerini yaptırmadık mı acaba niye hatırlamıyoruz

Evet bu psikolojiyi çok iyi anlıyorum haklısında, insan beklediği umduğu desteği göremeyince üzülüyor ve kimseden beklentisi kalmıyor. Bende kimseden beklenti içinde değilim sağ olsun eşim yemeğimi alıp getiriyor kızımla ilgileniyor bende yatıyorum eğer oda olmasa maf olurdum hem gerçek anlamda hem ruhen

Ailen uzakta mı canım . Aile arkadaş desteği çok önemli ama bizler de burdayız içini dök birbirimize yardımcı oluyoruz iyi oluyor. Devletteki doktor kan sulandırıcı kes demiş düşünmene bile gerek yok aslında kendi dr unu da bir an önce değiştir ona gitmek zorunda değilsin beklentini karşılamıyor sonuçta canım.

Diğerinde yatmadım doktor yat demedi diye. Bu sefer kendim yapicam ne yaparsam.Yatıcam birtane 10 yaşında oğlum var eşim de ne yaparsa yapsın. Baksınlar kendilerine.

Ense kalınlığına bakılıyor ve kan veriliyor zaten ikili testte canım. Perinatolog şehir hastanesindede var diye biliyorum

Ailem burda. Kimseye kötü insanlar demiyorum ama o gerçek hissi alamıyorum kimseden. Sanki usulden konuşuyorlar gibi.Kimse benim gibi hissetmiyor sanki eşim bile...Doktor işini de düşünücem.teşekkür ederim ilgin için

Kimse senin gibi hissedemez canım sen içinde 2 can taşıyorsun annelerisin kaybetme korkusu içindesin ama insanlar en azından daha fazla destek gösterse sen de kendini iyi hiissedersin inşallah bundan sonrası çokkk rahat geçer de sorunsuz kucağına alırsın meleklerini

Cnm geçmiş olsun bir daha yaşamasım insllah benimde 5 hafatalikti cnm kanamam oldu ama bildigin adet kanamasi acildeki doktor hic birsey yapmadi devletteki doktor oksapar yapacagani soyledi eger cok kanama olursa dedi 2 gun ara verelim dedi bana progestan ve proluton iğne verdi igne yaptiri yaptirmaz fayda etti doktoruna soyle cnm beklk igne verebilir ben faydasini görüyorum rabbim yavrularini sana bagislasin bol bol dinlen cnm

Evet :) şimdi dr dan geldik maşallah pek büyümüşüz.
Valla ben pipiyi gördüm :) dr da büyük ihtimalle erkek dedi .eşim şokk:)
Kız olcak diye çok umutlanmıştı
Ya gerçektenmi hayirlisi olsun cnm hakkinda kac haftalik oldun birde usg fotusu varsa atarmisin

Ense kalınlığına bakılıyor ve kan veriliyor zaten ikili testte canım. Perinatolog şehir hastanesindede var diye biliyorum
Ben unyedeyim annemin yaninda ordu ve samsunda peritanologa talep acmistim hala açılmadı.29unda 12+4 olucam kadin dogumda randevum ikili test icin o mu yonlendiriyor randevu gerekiyormus galiba gec kalir miyim?:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…