• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar tam geçti derken iki gündür berbat bulanıyor yine midem bugun cok kötüydü ac kaldıkça başım dönüyor artık ac da kalamıyorum ama hiç bisey canim çekmiyor yiyemiyorum galiba 16. Haftayı hedef koyacağız bundan sonra

Kızlar tam geçti derken iki gündür berbat bulanıyor yine midem bugun cok kötüydü ac kaldıkça başım dönüyor artık ac da kalamıyorum ama hiç bisey canim çekmiyor yiyemiyorum galiba 16. Haftayı hedef koyacağız bundan sonra
Canım.gecmis olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu günleri elma yemeyi dene aç kalmamak için de makarna ye fazla yağ koymadan en azından açlığını alır mideme iyi gelir inşallah patates de haşlayıp yiyebilirsin oda iyi gelir inşallah..
Bende de aksine hiç bişey yok ve sürekli de yiyorum özellikle bugün yedim de yedim

Canım.gecmis olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu günleri elma yemeyi dene aç kalmamak için de makarna ye fazla yağ koymadan en azından açlığını alır mideme iyi gelir inşallah patates de haşlayıp yiyebilirsin oda iyi gelir inşallah..
Bende de aksine hiç bişey yok ve sürekli de yiyorum özellikle bugün yedim de yedim
Zaten sürekli makarna patates meyve yiyorum artık sıkılıyorum galiba

Zaten sürekli makarna patates meyve yiyorum artık sıkılıyorum galiba
Evet haklısın insan sıkılır ama bugünler gecicek inşallah biraz sabr değişik yap makarnayı :))) yada değişik cesit çeşit salata yap kendine :)) Allah'ın izniyle gecicek öyle düşün rahmet zahmetle geliyor biraz sabr inşallah edicez 😔🤲🤲

Kızlar ya tatil yapma planımız varda bayramdan sonra doktora da sorucam tabi ama 11. Haftada olmuş olucak tatil herhangi bi sıkıntı olur mu ? Bide hangi güneş kremini kullanmak lazım tatilde

Kızlar ya tatil yapma planımız varda bayramdan sonra doktora da sorucam tabi ama 11. Haftada olmuş olucak tatil herhangi bi sıkıntı olur mu ? Bide hangi güneş kremini kullanmak lazım tatilde
Benim kanamam bi kesilse baglasalar durmayacağız ama malesef kanamam kesilmedi su an yakın zamanda gidemem sanırım

Benimde 2 3 gündür hafifti, bugün mahvoldum tam bitiyor derken daha fena oluyorum ya

Ben babamın mezarına gidicem bayramda cnm doktorumdan onay aldım ama 2 saat uzaklıkta, genelde sıkıntı yoksa onay veriyorlar

Benim arkam kuyruk sokumum acıyor. Oturmak kalkmak eziyet oldu bıçak batıyor sanki çok canım yanıyor 😔 sen nasilsin
Hadi yaa üzüldüm canım, çok ayakta kalınca benim de öyle oluyor, dinlen bulduğun her vakit 👍🏻 Benim de bugün midem bulandı çok, öğürdüm durdum ama istifra edemedim bir türlü…🙄 onun dışında iyiyim 🙏

Selam kızlar doktordan geldim kese küçük görünüyor dedi doktor ama bebeğin gelişimi ve kalp atışı normal.2hafta sonra tekrar gel dedi bu gibi durumlarda düşük riski daha yüksek oluyormuş.böyle bi durumla karşılaştınız mı ?
Merhaba canım ben yaşadım maalesef seni üzmek için söylemiyorum asla ama ben kaybettim bebeğimi. Kesesi küçük kendisi iyiydi kalbi atıyordu ama keseye sığmadığı için kalbi durmuştu ama doktorum düzelenlerde var demişti. Sana tavsiyem meyve sıkacağın var ise bol bol havuç suyu içmen. Havuç suyu doğrudan amnion sıvısını artırıyor dolayısıyla kese içindeki su artınca kesede büyüyor. 4-5 havuçtan bir bardak havuç suyu çıkıyor sabah akşam bir bardak içmeni öneririm bu 2 hafta senin ve bebeğin için çok önemli umarım sağlıkla kucağına alırsın canım dualarım seninle 🤍

Canım ben onu şöyle çözdüm acayip aşeriyorum hemen o an canım ne istiyorsa eşimi yollayıp aldırıyorum bu ara canım kaşarlı simit kaşarlı pide süt kek çekiyor bunları yiyorum doyuyorum bir nebze iyyim. Evde sevdiğin şeyler bulunursa miden kıyıldıkça ağzına atarsın iyi olur inşallah

Canım yeşil marka doğal içerikli tavsiye ederim.

Canım ben onu şöyle çözdüm acayip aşeriyorum hemen o an canım ne istiyorsa eşimi yollayıp aldırıyorum bu ara canım kaşarlı simit kaşarlı pide süt kek çekiyor bunları yiyorum doyuyorum bir nebze iyyim. Evde sevdiğin şeyler bulunursa miden kıyıldıkça ağzına atarsın iyi olur inşallah
Ha bir de kağıt helva arası dondurma 🤭 ekmek arası dondurma gibi düşün acayip doyurucu ve lezzetli oluyor soğuk rahatlatıyor

Evet keseyi gördükten sonra bakılmıyor bhcg ye, keşke baktırmasaydım bugün, aklımı karıştırdım boşuna, öyle ya da böyle yaşayıp göreceğim zaten🤷🏻‍♀️ Sakin kalmaya çalışıyorum bakalım beslenmeme de dikkat edip dinleniyorum, herşey olacağına varacak inşallah hayırlısı olur
Merhaba değeriniz nasıl artmıştı, bende hamileyim daha önce 1 dış 2 kimyasalım olduğu için doktor hep beta aldı benden pıhtılaşmam var, genelde 2 kata yakın arttı bazen fazlası arttı Bi kez %30 Bi artış oldu, bir de keseyi gördükten sonra kanamam oldu progestan aldım gecti çok şükür, kese hala duruyor bayram sonrası kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah durumunuzu merak ettim benim beta da da az artma olduğu için

Malesef kayinvalidem sürekli tencere yemeği yapiyor asla anlamaz istediğim şeylerden kendim de kalkıp yapmaktan korkuyorum yine mutfağa gidip geliyorum ama ayakta o kadar duramıyorum anneme geçeceğim yarın inşallah ona göre biseylrr bulur mutlaka o biraz rahatlarjm

Ha bir de kağıt helva arası dondurma 🤭 ekmek arası dondurma gibi düşün acayip doyurucu ve lezzetli oluyor soğuk rahatlatıyor
Dondurmayı cok seviyorum zaten allahtan yiyebiliyorum canım bugün pizza istedi canım mesela onu isteyeceğim annemden anneme liste yapıyorum ama inşallah yiyebilirim oğlumda asla yemek gormeye tahammülüm yoktu bunda her şeyi izleyesim geliyor

Kizlar bugun 8+2 doktor kontrolum vardı bir ay sonrasına tekrar randevu verdi. Bulantilarim ve kusmalarımdan bahsettim. Emedur ve metpamid alabilecegimi soyledi. Emedur denedim acikcasi 1 2saat azicik kesilir gibi oluyor ama tam farketmedi bende. Sizlerle de paylasmak istedim 😊 kullanmak isteyen varsa bu ilaclari diye

Merhaba canım ben yaşadım maalesef seni üzmek için söylemiyorum asla ama ben kaybettim bebeğimi. Kesesi küçük kendisi iyiydi kalbi atıyordu ama keseye sığmadığı için kalbi durmuştu ama doktorum düzelenlerde var demişti. Sana tavsiyem meyve sıkacağın var ise bol bol havuç suyu içmen. Havuç suyu doğrudan amnion sıvısını artırıyor dolayısıyla kese içindeki su artınca kesede büyüyor. 4-5 havuçtan bir bardak havuç suyu çıkıyor sabah akşam bir bardak içmeni öneririm bu 2 hafta senin ve bebeğin için çok önemli umarım sağlıkla kucağına alırsın canım dualarım seninle 🤍
Çok teşekkür ederim canım ❤️ Evet düzelen de var dedi doktor ama nette de biraz baktım çoğunluk kaybetmiş maalesef bebeğini 🥺çok üzülüyorum ama hayırlısı olsun diyorum

Back