2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde devam canim inanki bıraktım peşini 7 haftadan beri devam ediyor 2 3 gün kesildi dun aşırı geldi bugünde kahveye döndü kalanlar geliyor muhtemelen bunu aşırı riskli de görmüyorlar ama yerinden de kalkma diyor doktor aynen dinleniyorum iğne olup ilaçlarımı alıyorum büyüdükçe geçecektir insallah

Hamile pantolonu alayim diyorum cnm, kizimda 4 aylik olunca sıkıyordu pantolonlarim giyememistim, esofmanla idare etmiştim, peki L beden aldığımda hamileliğim boyunca giyebilecek miyim
Normalde bedenin neydi canim giyersin muhtemelen lastik kısmı ya önemli olan

Giyebilirsin cnm bence bende L giyorum 2.ikizimda L almistim birde tayt almistim cok rahat etmistim
Tamam cnm sagolasin, lc waikikiye bakıcam orda güzel şeyler oluyordu, gözüm hep kayıyodu hamile giyimine

Normalde bedenin neydi canim giyersin muhtemelen lastik kısmı ya önemli olan
L beden giyiyorum cnm, peki ayarlamali oluyor mu yani şimdi cok göbeğim yok ya acaba bol gelir mi

Valla şimdi düşününce sen de haklısın Neyse bakalım kim beni ne kadar çıldırtıcak

Kendi bedenini al canım. Ayarlamalı oluyo zaten beli sıkıp gevsetebilirsin.

Canim kendini yormamak elde degil çalışıyorum is yorucu oluyor ister istemez surekli hareket halindeyim agir dosyalar kaldiriyorum. Rabbime sığınıyorum hakkımızda hayırlısı hersey icin :)

Kızlar iyi aksamlar cok yogun bulantım var ilk defa ilac aldım emedur. Yarın doktoruma da danisicam danismadan aldım dayanamadım cünkü. Sizce birsey olur mu? Normalde agri kesici bile almam ilac konusunda hassasimdir ama hayattan sogudum kizlar.

Kendi bedenini al canım. Ayarlamalı oluyo zaten beli sıkıp gevsetebilirsin.
İyiymiş o zaman cnm sevindim, aslında erken ama pantolonlarim sıkıyor nasilsa alicam alayim bari dedim

İsmi ne cnm ilacın

hamile kıyafetlerinde hamilleik öncesi ne beden giyitorsan o bedeni alıyosun canım ben ilk hamillikte 36 beden almıatım. 4 ay giydim. 5. ay 38 beden hamile pantolonlarına geçtim çünkü ben 22 kilo aldım beni pek örnek alma. sen normalde ne beden giyiyorsan onu alabilirsin

L beden giyiyorum cnm, peki ayarlamali oluyor mu yani şimdi cok göbeğim yok ya acaba bol gelir mi
Ben ayarlamali diye hatırlıyorum bi kotum vardi en çok giydiğim onun düğmesi vardi sanki lastik kısmında yukarıda

Canim kendini yormamak elde degil çalışıyorum is yorucu oluyor ister istemez surekli hareket halindeyim agir dosyalar kaldiriyorum. Rabbime sığınıyorum hakkımızda hayırlısı hersey icin :)
Ben malesef ev isi bile yapmıyorum oğlumu hic kaldıramıyorum geçen arabada az zorlandım kaldırmaya çalıştım yardımcı olmak için ertesi gün arttı bir anda kanamam elimizden geleni yapacağız gerisi Allaha emanet yine kesiliyorsa biraz seninki daha iyi geçecek büyüdükçe

Geçmiş olsun cnm rabbime emanet cnm inşllah Allahin izniyle hic birsey olmaz gönlünü ferah tut
Amin cnm guzel haber almayi nasip etsin rabbim
Allah razi olsun canimmm inssAllah. Benim kontrol bayramdan sonraya kaldi bayram iznindeymis doktor

Ben doktora tarif ettim bugün mantar olabilir dedi fitil verdi bakıtmana gerek yok tarif edebilirsin af edersin süt kesiği gibiydi benim
Yok oyle deil benim canim ilk gebeligimde süt kesigi seklinde olmustu idrar yollari iltihabi denmisti. Bu seffaf arada beyaz renk sulu akinti. Sorayim en iyisi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…