Benimde devam canim inanki bıraktım peşini 7 haftadan beri devam ediyor 2 3 gün kesildi dun aşırı geldi bugünde kahveye döndü kalanlar geliyor muhtemelen bunu aşırı riskli de görmüyorlar ama yerinden de kalkma diyor doktor aynen dinleniyorum iğne olup ilaçlarımı alıyorum büyüdükçe geçecektir insallahSelam kizlar. Kanama alanım olmamasına rağmen 5. Haftada baslayip 9. Haftadayim halen kahverengi lekelenmem geliyor. Az önce lavaboya gittim baya gelmişti. Progestani arada bir kullanıyorum. Neden hala geçmemiş olabilir bu kahverengi lekeler?
Normalde bedenin neydi canim giyersin muhtemelen lastik kısmı ya önemli olanHamile pantolonu alayim diyorum cnm, kizimda 4 aylik olunca sıkıyordu pantolonlarim giyememistim, esofmanla idare etmiştim, peki L beden aldığımda hamileliğim boyunca giyebilecek miyim
Tamam cnm sagolasin, lc waikikiye bakıcam orda güzel şeyler oluyordu, gözüm hep kayıyodu hamile giyimineGiyebilirsin cnm bence bende L giyorum 2.ikizimda L almistim birde tayt almistim cok rahat etmistim
L beden giyiyorum cnm, peki ayarlamali oluyor mu yani şimdi cok göbeğim yok ya acaba bol gelir miNormalde bedenin neydi canim giyersin muhtemelen lastik kısmı ya önemli olan
Valla şimdi düşününce sen de haklısınAynı durumdan annemi de istemiyorum ben kayinvalidem o dediklerinden fazlası var eksiği yok kusmuk geliyor mememi dikizledigi zamanlarda emzirmeye çalıştığımı hatırladıkça ama annemde cok felaket senaryosu yazar ondan beni sinir eder rahat bırakmaz hic kimseyi istemiyorum zaten 1 aydır oğlumla onlarla iç içe huyu değişti kendim düzeltmem lazım her şeyi aslında annenler kalmaya gelse çok süper olur kayinvalidene gelecek yer kalmaz da ben eşitlik olmayınca da kötü hissediyorum ondan ilkinde aldım ikisinden de ağzımın payını şimdi çekirdek ailem diyorum
Kendi bedenini al canım. Ayarlamalı oluyo zaten beli sıkıp gevsetebilirsin.Tecrübeli annelerim size bişey danisicam, bayram için pantolon almak istiyorum cok yakınımin sünneti var oglunun, kapıdan da olsa ugrucaz, normalde esofman giyiyorum ama şimdi olmaz, beden olarak ne almalıyım? Normalde L beden giyiyorum, şimdi hangi beden almaliyim? Bide şuan aldığım pantolonu hamilelik boyunca giyebilecek miyim
Canim kendini yormamak elde degil çalışıyorum is yorucu oluyor ister istemez surekli hareket halindeyim agir dosyalar kaldiriyorum. Rabbime sığınıyorum hakkımızda hayırlısı hersey icin :)Benimde devam canim inanki bıraktım peşini 7 haftadan beri devam ediyor 2 3 gün kesildi dun aşırı geldi bugünde kahveye döndü kalanlar geliyor muhtemelen bunu aşırı riskli de görmüyorlar ama yerinden de kalkma diyor doktor aynen dinleniyorum iğne olup ilaçlarımı alıyorum büyüdükçe geçecektir insallah
İyiymiş o zaman cnm sevindim, aslında erken ama pantolonlarim sıkıyor nasilsa alicam alayim bari dedimKendi bedenini al canım. Ayarlamalı oluyo zaten beli sıkıp gevsetebilirsin.
İsmi ne cnm ilacınKızlar iyi aksamlar cok yogun bulantım var ilk defa ilac aldım emedur. Yarın doktoruma da danisicam danismadan aldım dayanamadım cünkü. Sizce birsey olur mu? Normalde agri kesici bile almam ilac konusunda hassasimdir ama hayattan sogudum kizlar.
Ay ben kaynanamin geldiğini düşünemiyorum aman allahımValla şimdi düşününce sen de haklısınNeyse bakalım kim beni ne kadar çıldırtıcak
hamile kıyafetlerinde hamilleik öncesi ne beden giyitorsan o bedeni alıyosun canım ben ilk hamillikte 36 beden almıatım. 4 ay giydim. 5. ay 38 beden hamile pantolonlarına geçtim çünkü ben 22 kilo aldım beni pek örnek alma. sen normalde ne beden giyiyorsan onu alabilirsinTecrübeli annelerim size bişey danisicam, bayram için pantolon almak istiyorum cok yakınımin sünneti var oglunun, kapıdan da olsa ugrucaz, normalde esofman giyiyorum ama şimdi olmaz, beden olarak ne almalıyım? Normalde L beden giyiyorum, şimdi hangi beden almaliyim? Bide şuan aldığım pantolonu hamilelik boyunca giyebilecek miyim
Emedurİsmi ne cnm ilacın
Ben ayarlamali diye hatırlıyorum bi kotum vardi en çok giydiğim onun düğmesi vardi sanki lastik kısmında yukarıdaL beden giyiyorum cnm, peki ayarlamali oluyor mu yani şimdi cok göbeğim yok ya acaba bol gelir mi
Öyle yaptım dinleniyorum:) korkuyor insan değişik birşey oluncaO ağrı ara ara bana da giriyor canım ani hareket yapınca özellikle , dikkat et kendini çok yorma, seninkiler ikiz bir de
Ben malesef ev isi bile yapmıyorum oğlumu hic kaldıramıyorum geçen arabada az zorlandım kaldırmaya çalıştım yardımcı olmak için ertesi gün arttı bir anda kanamam elimizden geleni yapacağız gerisi Allaha emanet yine kesiliyorsa biraz seninki daha iyi geçecek büyüdükçeCanim kendini yormamak elde degil çalışıyorum is yorucu oluyor ister istemez surekli hareket halindeyim agir dosyalar kaldiriyorum. Rabbime sığınıyorum hakkımızda hayırlısı hersey icin :)
Allah razi olsun canimmm inssAllah. Benim kontrol bayramdan sonraya kaldi bayram iznindeymis doktorGeçmiş olsun cnm rabbime emanet cnm inşllah Allahin izniyle hic birsey olmaz gönlünü ferah tut
Amin cnm guzel haber almayi nasip etsin rabbim
Ama benim kasinti yokki mantar kasinti yapmazmiCanım bende aynı sorun var doktor mantar olmuş dedi Fitil ve travazol verdi.
Yok oyle deil benim canim ilk gebeligimde süt kesigi seklinde olmustu idrar yollari iltihabi denmisti. Bu seffaf arada beyaz renk sulu akinti. Sorayim en iyisi doktoraBen doktora tarif ettim bugün mantar olabilir dedi fitil verdi bakıtmana gerek yok tarif edebilirsin af edersin süt kesiği gibiydi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?