2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Seni cok iyi anlıyorum 1,5 haftadir gormedim bebisi. Persembede seyahate cikiyoruz 1,5 hafta daha goremicem ama hep korkuyorum bisey olurmu diye. Sürekli kendimi kontrol ediyorum :)

Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz miniklerimize rabbim onlara sağlıklı sıhhatli mükemmel bir ömür sunsun onlari bize bizi onlara bağışlasın inşallah

Seni cok iyi anlıyorum 1,5 haftadir gormedim bebisi. Persembede seyahate cikiyoruz 1,5 hafta daha goremicem ama hep korkuyorum bisey olurmu diye. Sürekli kendimi kontrol ediyorum :)
Sende benim gibi Çat kapı git canım doktor alıştı bana zaten neredeyse her hafta hastenedeyimsende korkma inşallah geldiğin zaman gidip görürsün meleğini çokta iyidir eminim içini ferha tut bak ben öğlen gördüm şimdi yine nedense endiseye düştüm dermişim ah ah ne olacak bizim halimiztatilinin tadını çıkar bol bol eğlen hiç düşünme öyle seyler canım

Baş dönmedi bulantı yapmıyor mu ya ben fitil olarak alıyorum bi kere içmiştim resmen yer ayağımın altından kaymıştı sanki öyle bi baş dönmesi yaptı
Evet özellikle aç karna içince resmen kafayı buluyordum. Konuştuğum şeyleri hayal meyal hatırlıyordum ertesi gün eşim söylüyordu öyle çarpıyor. Ama vajinal kullanamadım bilmiyorum beceremedim

Baş dönmedi bulantı yapmıyor mu ya ben fitil olarak alıyorum bi kere içmiştim resmen yer ayağımın altından kaymıştı sanki öyle bi baş dönmesi yaptı
Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum, fitili hap olarak kullanınca çok yan etkisi oluyormuş,fitil olarak alınca direk rahme etki ediyor iyi oluyor, ama tabi doktorunuz nasıl önerdiyse öyle kullanın

Evet özellikle aç karna içince resmen kafayı buluyordum. Konuştuğum şeyleri hayal meyal hatırlıyordum ertesi gün eşim söylüyordu öyle çarpıyor. Ama vajinal kullanamadım bilmiyorum beceremedim
Vajinal kullanırken elleri iyice yıkayıp fitili de biraz elinizin ıslaklığıyla ıslatmak gerekiyor koymadan önce, ıslatınca hemen kayıyor zaten, 4 kez tüp bebek denemesinden tecrübe edindim hepsini maalesef naçizane tavsiye

Teşekkür ederim fitil olarak daha etkiliymiş benimde öyle demişti doktorum. Şuan günde bir sefer gece yatmadan içiyorum çarpmıyor uyuyorum nasılsa kullanmam gerekirse yine o şekilde denerim

Bana 100 mg günde 3 vermiş, fitil olarak alıyorum siz hap olarak mı içiyorsunuz ay napacağımı şaşırdım ya
Fitil olarak al canım çok etkili bir ilaç yan etkisi çok oluyor ağızdan alınca ama çamaşırını sürekli değiştir çok akıyor dışına

Bana 100 mg günde 3 vermiş, fitil olarak alıyorum siz hap olarak mı içiyorsunuz ay napacağımı şaşırdım ya
Evet doktor hap olarak iç dedi sabah akşam kullanıyorum bende hatta 1 kutu yarın bitecek doktora sordum 2 hafta daha kullan dedi.

Ama burda yazılanlardan biliyorum fitil olarak daha az yan etkisi olur yazılıyordu sanki.
çok uyku yapıyor kafamı tutamıyorum ben etkisini gösterdiğinde sersemletiyor.

Bi defa alırsan çok kolay gerçekten önceden çıkıyordu yatana kadar artık cikmiyorda nasıl koyuyorsam çok rahat ertesi gün öğleye kadar akıyor canasirima değiştiriyorum bitti gitti 1 e inince dozu rahatladım yine de güzel bi olac değil ama ağızdan daha berbat ediyor

Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum, fitili hap olarak kullanınca çok yan etkisi oluyormuş,fitil olarak alınca direk rahme etki ediyor iyi oluyor, ama tabi doktorunuz nasıl önerdiyse öyle kullanın
Bende iğne olarak alıyorum ve resmen inme iniyor kalcalarim o kadar ağrıyor ki cok nadir agri yapmadığı üzerinden 4 gün geçiyor yinede tekrar ayni yere vurulurken cok tedirgin oluyorum siz kaç günde bir oluyorsunuz

Ben fitil8 islatinca cok kotu oluyor asıl o zaman yönetemiyorum yapışıp kalıyor

Peki ileri itiyor musunuz çok ben azcık koyup itemedim bi tuhaf hissettim bir sefer denedim

Kızlar ben hep okuyorum sizden akıntılarım çok arttı diye, bende öyle bir durum yoktu ama bu akşam bir şey hissettim hemen tuvalete gittim külodumu indirdim elime de ayna aldım (bu dönemde herhangi bir hastalık olmasından çok korkuyorum çünkü sistitten çok çektim). Tam olarak yumurta akı kıvamında yani dağılmadan koyu kıvamla uzayan şeffaf beyaz upuzun, çekince kopmadan uzayabilen lastik gibi bir akıntım gelmiş. Kusura bakmayın biraz mide bulandırıcı ayrıntılar verdim ama bu durumdan korkmalı mıyım? Koku, kaşıntı, yanma yok. Hamilelik akıntısı dediğiniz şey bu mu? Normal akıntı çünkü gelir dağılır, belli bir şekli yoktur. Bu böyle kalın bir ip gibi geldikçe sarkmış.

Bende iğne olarak alıyorum ve resmen inme iniyor kalcalarim o kadar ağrıyor ki cok nadir agri yapmadığı üzerinden 4 gün geçiyor yinede tekrar ayni yere vurulurken cok tedirgin oluyorum siz kaç günde bir oluyorsunuz
Ben her gün vuruluyorum ama benimki sizin vurulduğunuzdan mg olarak daha az daha hafif, proluton depot sanırım sizin vurdurduğunuz daha yağlı bir iğne ve çok can yakıyor. Benimki prolutex evde kendim vuruyorum her gün

Ahh canim ya bu zamana kadar 3 farkli doktora gittim 3 ude ha diyince gidilmiyor cok once randevu istiyorlar. Pandemide gercekten hamiş sayisı cok artti kadin dogum doktorlari ful cekiyor. Bu arada cok teşekkür ederim

Peki ileri itiyor musunuz çok ben azcık koyup itemedim bi tuhaf hissettim bir sefer denedim
Canim itebildigin kadar ileri it ben yapamiyordum eşimden rica ediyordum. Yatarken yap. Bu arada ne kadar itersen it fitil ayaga kalkinca baya akiyor çamaşırına cok sinir bozucu bu arada islatirsan daha kolay oluyor

Ahh canim ya bu zamana kadar 3 farkli doktora gittim 3 ude ha diyince gidilmiyor cok once randevu istiyorlar. Pandemide gercekten hamiş sayisı cok artti kadin dogum doktorlari ful cekiyor. Bu arada cok teşekkür ederim
Ben de bundan muzdaripim gerçekten çat kapı doktora gidenlere hayranım, benim olduğum yerde de doktor sıkıntısı var resmen, bi randevu alayım diyorum 3 hafta sonraya veriyorlar. Bi de hepsi teker teker yıllık izine çıkıyor yaz geldi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…