Seni cok iyi anlıyorum 1,5 haftadir gormedim bebisi. Persembede seyahate cikiyoruz 1,5 hafta daha goremicem ama hep korkuyorum bisey olurmu diye. Sürekli kendimi kontrol ediyorum :)Bende bugün dayanamadım gittim bebeğimi gördüm nasıl rahatladı içim büyümüş fındığım doktorda gülüyor kız beni mi ozledin ne çabuk geldin diye napim hocam içim rahat etsin diye geldim çok korkuyorum merak ediyorum dedim tamam gel benimle çalış diyo olur valla çok güzel olur dedim sekreteride benim yerime geçersin dedi tamam dedim her gün ultrasonla bakacaksınız ama dedim tamam diyo gülüyorama napim çok korkuyorum bununda Allah korusun kalbi duracak diye rabbim bize bağışlasın hayırlısıyla hareketlerini hissedelim biran önce
Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşuruz miniklerimize rabbim onlara sağlıklı sıhhatli mükemmel bir ömür sunsun onlari bize bizi onlara bağışlasın inşallahNe güzel dedin canım, stres en büyük etken tabi, insan istemsizce kaygılanıyor ama bunu hayatımızın merkezine koymamak lazım, ne gelirse Allahtan deyip tevekkül etmek lazım. Yaşayacağı ömrü varsa benimle kalacak zaten. Allahım sana da çektiğin acıları unuttursun sağlıklı bir bebişle inşallahEvlatlarını sana bağışlasın rabbim
Baş dönmedi bulantı yapmıyor mu ya ben fitil olarak alıyorum bi kere içmiştim resmen yer ayağımın altından kaymıştı sanki öyle bi baş dönmesi yaptıYuttum ben günde iki sefer sabah akşam kullanmıştım
Sende benim gibi Çat kapı git canımSeni cok iyi anlıyorum 1,5 haftadir gormedim bebisi. Persembede seyahate cikiyoruz 1,5 hafta daha goremicem ama hep korkuyorum bisey olurmu diye. Sürekli kendimi kontrol ediyorum :)
Bugün öğrendimm kanama alanım varmış progestan verdi doktor günde 3 defa. Sizin geçti mi azaldı mı durumlarınız nemerhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak kese etrafında kanama yaşayan oldu mu
Evet özellikle aç karna içince resmen kafayı buluyordum. Konuştuğum şeyleri hayal meyal hatırlıyordum ertesi gün eşim söylüyordu öyle çarpıyor. Ama vajinal kullanamadım bilmiyorum beceremedimBaş dönmedi bulantı yapmıyor mu ya ben fitil olarak alıyorum bi kere içmiştim resmen yer ayağımın altından kaymıştı sanki öyle bi baş dönmesi yaptı
Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum, fitili hap olarak kullanınca çok yan etkisi oluyormuş,fitil olarak alınca direk rahme etki ediyor iyi oluyor, ama tabi doktorunuz nasıl önerdiyse öyle kullanınBaş dönmedi bulantı yapmıyor mu ya ben fitil olarak alıyorum bi kere içmiştim resmen yer ayağımın altından kaymıştı sanki öyle bi baş dönmesi yaptı
Vajinal kullanırken elleri iyice yıkayıp fitili de biraz elinizin ıslaklığıyla ıslatmak gerekiyor koymadan önce, ıslatınca hemen kayıyor zaten, 4 kez tüp bebek denemesinden tecrübe edindim hepsini maalesefEvet özellikle aç karna içince resmen kafayı buluyordum. Konuştuğum şeyleri hayal meyal hatırlıyordum ertesi gün eşim söylüyordu öyle çarpıyor. Ama vajinal kullanamadım bilmiyorum beceremedim
Teşekkür ederim fitil olarak daha etkiliymiş benimde öyle demişti doktorum. Şuan günde bir sefer gece yatmadan içiyorum çarpmıyor uyuyorum nasılsaVajinal kullanırken elleri iyice yıkayıp fitili de biraz elinizin ıslaklığıyla ıslatmak gerekiyor koymadan önce, ıslatınca hemen kayıyor zaten, 4 kez tüp bebek denemesinden tecrübe edindim hepsini maalesefnaçizane tavsiye
Fitil olarak al canım çok etkili bir ilaç yan etkisi çok oluyor ağızdan alınca ama çamaşırını sürekli değiştir çok akıyor dışınaBana 100 mg günde 3 vermiş, fitil olarak alıyorum siz hap olarak mı içiyorsunuz ay napacağımı şaşırdım ya
Evet doktor hap olarak iç dedi sabah akşam kullanıyorum bende hatta 1 kutu yarın bitecek doktora sordum 2 hafta daha kullan dedi.Bana 100 mg günde 3 vermiş, fitil olarak alıyorum siz hap olarak mı içiyorsunuz ay napacağımı şaşırdım ya
Bi defa alırsan çok kolay gerçekten önceden çıkıyordu yatana kadar artık cikmiyorda nasıl koyuyorsam çok rahat ertesi gün öğleye kadar akıyor canasirima değiştiriyorum bitti gitti 1 e inince dozu rahatladım yine de güzel bi olac değil ama ağızdan daha berbat ediyorEvet özellikle aç karna içince resmen kafayı buluyordum. Konuştuğum şeyleri hayal meyal hatırlıyordum ertesi gün eşim söylüyordu öyle çarpıyor. Ama vajinal kullanamadım bilmiyorum beceremedim
Bende iğne olarak alıyorum ve resmen inme iniyor kalcalarim o kadar ağrıyor ki cok nadir agri yapmadığı üzerinden 4 gün geçiyor yinede tekrar ayni yere vurulurken cok tedirgin oluyorum siz kaç günde bir oluyorsunuzBen hem fitil hem iğne kullanıyorum, fitili hap olarak kullanınca çok yan etkisi oluyormuş,fitil olarak alınca direk rahme etki ediyor iyi oluyor, ama tabi doktorunuz nasıl önerdiyse öyle kullanın
Ben fitil8 islatinca cok kotu oluyor asıl o zaman yönetemiyorum yapışıp kalıyorVajinal kullanırken elleri iyice yıkayıp fitili de biraz elinizin ıslaklığıyla ıslatmak gerekiyor koymadan önce, ıslatınca hemen kayıyor zaten, 4 kez tüp bebek denemesinden tecrübe edindim hepsini maalesefnaçizane tavsiye
Peki ileri itiyor musunuz çok ben azcık koyup itemedim bi tuhaf hissettimBi defa alırsan çok kolay gerçekten önceden çıkıyordu yatana kadar artık cikmiyorda nasıl koyuyorsam çok rahat ertesi gün öğleye kadar akıyor canasirima değiştiriyorum bitti gitti 1 e inince dozu rahatladım yine de güzel bi olac değil ama ağızdan daha berbat ediyor
Ben her gün vuruluyorum ama benimki sizin vurulduğunuzdan mg olarak daha az daha hafif, proluton depot sanırım sizin vurdurduğunuz daha yağlı bir iğne ve çok can yakıyor. Benimki prolutex evde kendim vuruyorum her günBende iğne olarak alıyorum ve resmen inme iniyor kalcalarim o kadar ağrıyor ki cok nadir agri yapmadığı üzerinden 4 gün geçiyor yinede tekrar ayni yere vurulurken cok tedirgin oluyorum siz kaç günde bir oluyorsunuz
Ahh canim ya bu zamana kadar 3 farkli doktora gittim 3 ude ha diyince gidilmiyor cok once randevu istiyorlar. Pandemide gercekten hamiş sayisı cok artti kadin dogum doktorlari ful cekiyor. Bu arada cok teşekkür ederimSende benim gibi Çat kapı git canımdoktor alıştı bana zaten neredeyse her hafta hastenedeyim sende korkma inşallah geldiğin zaman gidip görürsün meleğini çokta iyidir eminim içini ferha tut bak ben öğlen gördüm şimdi yine nedense endiseye düştüm dermişim ah ah ne olacak bizim halimiz tatilinin tadını çıkar bol bol eğlen hiç düşünme öyle seyler canım
Canim itebildigin kadar ileri it ben yapamiyordum eşimden rica ediyordum. Yatarken yap. Bu arada ne kadar itersen it fitil ayaga kalkinca baya akiyor çamaşırına cok sinir bozucuPeki ileri itiyor musunuz çok ben azcık koyup itemedim bi tuhaf hissettimbir sefer denedim
Ben de bundan muzdaripim gerçekten çat kapı doktora gidenlere hayranım, benim olduğum yerde de doktor sıkıntısı var resmen, bi randevu alayım diyorum 3 hafta sonraya veriyorlar. Bi de hepsi teker teker yıllık izine çıkıyor yaz geldi diyeAhh canim ya bu zamana kadar 3 farkli doktora gittim 3 ude ha diyince gidilmiyor cok once randevu istiyorlar. Pandemide gercekten hamiş sayisı cok artti kadin dogum doktorlari ful cekiyor. Bu arada cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?