2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aminn amin canım inşallah rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin korusun onları hep. Bizde çok stres yapmamaya çalışalım da yine. Ne kadarlık senin

Aminn amin canım inşallah rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin korusun onları hep. Bizde çok stres yapmamaya çalışalım da yine. Ne kadarlık senin
10 gün önce 6 haftalıktı kalp atışını duydum, bi daha bayramdan sonraya gideceğim inşallah. Zaman hiç geçmiyor sanki. Sürekli kendimi kontrol ediyorum, hamile kalmakla bitmiyormuş meğer, asıl stres bundan sonra başlıyormuş

Oyy maşallah sen duymuşsun kalp atışını zor olanı atlatmışsın canımm için biraz rahat olsun artık ben cuma duyucam nasipse insallah daha
Evet valla olduktan sonrasıda daha bir stresliymiş

Kızlar ya ben doktordan çıktım şimdi, kanama alanım var biraz progestan verdi günde 3 defa ve istirahat verdi bebişim gayet iyi gelişimi 1 hafta önden gidiyor ama kanama alanı beni korkutuyor sizde var mı kanama alanı olanlar?

Oyy maşallah sen duymuşsun kalp atışını zor olanı atlatmışsın canımm için biraz rahat olsun artık ben cuma duyucam nasipse insallah daha
Evet valla olduktan sonrasıda daha bir stresliymiş
Darısı sana ve kalp atışı duymayı bekleyenlere olsun, hep içinde pıt pıt atsın o minik kalbi o muayenede o kadar heyecanlıydım ki, doktor birden açtı kalp atışını duydum bir anda, ama kendi kalbimin sesi sandım Benimki de o kadar hızlı atıyordu çünkü o esnada

Geçmiş olsun canım ayaklarını dik öyle yat imkanın varsa, progestan geçiriyormuş hemen endişelenme. Ağrın sızın var mı

Dinlen ama kendini sitrese sokup hayatını mahfetme benim de kanama alanım vardı progestan kullandım yattım geçti. Ama ben ya düşerse diye hayatı kendime zindan ettim bunalıma girdim. İnşallah geçicek seninkide korkma

Evet kanama alani bende var günde 2 defa progestan haftada bir proluton iğne vuruluyorum korkma cnm bol bol dinlen bebisin iyise sorun olmaz insllah cnm

uyku benı mahvedıyor, işte sureklı uyuyorum bılgısayar basında fatura keserken uyuyabılıyorum aksam eve gıttıgım gıbı uyuyakalıyorum esıme oğluma yetemıyorum uyku benı çok zorluyor

Ne kadar zamanda geçti peki benim öncesinde bir düşüğüm var bu yüzden endişeliyim biraz

Evet kanama alani bende var günde 2 defa progestan haftada bir proluton iğne vuruluyorum korkma cnm bol bol dinlen bebisin iyise sorun olmaz insllah cnm
Ya bana iğne vermedi doktor, inşallah geçer bide kızım var 4 yaşında bakalım ne kadar yatabileceğim

Ne kadar zamanda geçti peki benim öncesinde bir düşüğüm var bu yüzden endişeliyim biraz
İlk gittigimde baya görünüyordu İlaçtan 1 hafta sonra gittigimde az bişey kalmıştı onu da sıkıntı görmedi doktor. Bu bir hafta içinde benim kahverengi akıntım olmustu. O kanları atar yada emer demişti benim attı o şekilde

Bisey sorcam hanimlar bu prilam içenler mide bulanti hissiniz mi var yoksa cikariyomusunuz. Benim ilkinde de simdi di bulantı hissi var sadece ama ilac kullanmak istemedim hic. Daha agir gecirenleri gördükçe
Ben içmesem sürekli kusardim muhtemelen ilaca başlamadan öyleydim simdi cok zorlarsam oyle çıkarıyorum ama saati gelince hemen başlıyor daha çok bulanmaya

Bende bugün dayanamadım gittim bebeğimi gördüm nasıl rahatladı içim büyümüş fındığım doktorda gülüyor kız beni mi ozledin ne çabuk geldin diye napim hocam içim rahat etsin diye geldim çok korkuyorum merak ediyorum dedim tamam gel benimle çalış diyo olur valla çok güzel olur dedim sekreteride benim yerime geçersin dedi tamam dedim her gün ultrasonla bakacaksınız ama dedim tamam diyo gülüyor ama napim çok korkuyorum bununda Allah korusun kalbi duracak diye rabbim bize bağışlasın hayırlısıyla hareketlerini hissedelim biran önce

Ya bana iğne vermedi doktor, inşallah geçer bide kızım var 4 yaşında bakalım ne kadar yatabileceğim
Canim benim kanamam olmuştu doktor onun icin vermişti kontrole gittigimde de devam et iğneye dedi.Benimde iki tane cimcimem var zor oluyor ama yapacak birsey yok cnm

Ya gerçekten bu haftalarda belli olduğunu duymamıştım, cidden cok heyecanli, benim doktorum 14 de söylüyor
Ben de sordum doktora ama 14ten önce söylemem çünkü cinsel organları o zaman tamamlanıyo dedi. Öncesi tahmin olur kesin diyemem O yüzden söylemeyi tercih etmiyorum dedi

Merhaba çok sevindim adına bende çok merak ediyorum ama daha iki hafta var onu görmeme. Sen neden bekleyemedin belirtilerin mi kaybolmuştu yoksa normal bir sabırsızlık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…