• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim doktorumun da bugün ki kontrol de bir tahmini oldu 🤩 ama hazırlık yapma kesinlikle şimdilik aramızda dedi çok heyecanlı haftalardayız 😁
Ya gerçekten bu haftalarda belli olduğunu duymamıştım, cidden cok heyecanli, benim doktorum 14 de söylüyor 😉

Kizlar bu arada buda 6+3usg görüntümüz oğlumun usglere baktimda ayni bu sekilde imis kese.

Eklentiler

• 20210713_124507.jpg
    20210713_124507.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 38
Allah bağışlasın evet ya gerçekten en çok merak ettigim sey ilerleyen dönemlerde neler yaşandığı çünkü hamileliğin tadını çıkar diyen kişilere böyle 😮 bakıyorum.
İlerleyen dönemlerde bebek gelince de keyifli ama en güzel dönem bu dönem 🙈 miden el verdiğincs ye iç. İmkanın el verdiğince gez. Uyu dinlen mis gibi 🙈🙈

Evet kendime nazar değdirdim resmen kızlar 😃😵‍💫😵‍💫 midesi bulananlar kervanına 9+4’ten katıldım 🤔🙄 bu hafta başlamasının sebebi beta hcg değeri 9-12.hafta arası zirveye çıkıyor , midemizi bulandıran da hormon değerlerimizin ani yükselişi yani…ben de zirveden yakalandım 😄🥲🥲13.haftadan sonra düşüşe geçecek, dayanalım kızlar 👍🏻😄 kızımda da bu haftalarda midem bulanmıştı hatırladım, umarım şu 3 hafta kolay geçer 🙄 yüzümde de sivilceler oldu bir kaç tane, sizin de var mı ?
🙈🙈 Aramıza hoşgeldin canım benimde 7. Haftada başlamıştı şaşırmıştım 😂 daha önce hep 4. Haftadan başlardı. Şu an prilam içmediğim günler ben bende değilim bulantı dan başım kalmıyor. Bazen bugün içmeyim acaba geçmiş midir diyorum nerede daha da artmış oluyor 😂

Merhaba benim de ilk gebeliğim ve tedaviyle hamile kaldım, daha önce bir düşüğüm var ve hala elim yüreğimde her an bir şey olacak diye korkuyorum, o yüzden hamilelik takvimi yapmaya bile çekiniyorum😞 2 hafta sonra doktora gideceğim 9. Haftam olacak inşallah. Bebeğe bir şey olsa anlar mıyım sürekli bunu araştırıyorum, birbirimize hep güzel haberler vermek nasip olsun inşallah🙏🏻
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah ❤️ Bende tedaviyle hamile kaldım çok şükür ☺️
bende dayanamadım yaptım ama aynı senin gibiyim hep karnımı okuyup üflüyorum ne yalan diyim dışardan gören deli sancak 😂 aynı senin gibi elim yüreğimde lekelenmem var birkaç gündür doktor normal diyor ona rağmen içim rahat etmiyor. Ağrılarım büyük oranda geçti. Geçmesi normal birşeymi onu takıyprum kafaya içerde herşey yolunda mı hiç bilmiyorum inşallah yolundadır😬 benimde cuma günü kontrolüm nasipse 🥰

Bir hamileliğin üzerine ne kadar düşülürse o kadar sorun çıktığını yaşadım ben bizzat. Bi kaybım var hiç kalkmadım yattım hep yememe içmeme herşeyime dikkat ettim ama gitti maalesef hani bi laf var ya dünyada ekmeği varsa Yaşar, pamuklara sarsak gidecek olanı durduramayız ama tabiki dikkat edicez elimizden geleni yapıcaz gerisi Rabbimin elinde. Çok kafana takıp stres yapma yani ilaçlarını kullan ve kafanı rahat tut Allah istemediği sürece bebeğini senden kimse alamaz ☺️
Bende aynen boyle dusunuyorum artik. İlkinde fazlasiyla dikakt etmeme ragmen hicbir neden yokken nasip olmadi. Ama simdi daha serbest tutuyorum kendimi. Rabbim nasip etmisse hic bişey engel olamaz. İdrar yolu enfeksiyonu var normalde cok korkardim ama su an elimden geleni yaptigim icin icim rahat. Gerisi nasip.

Bisey sorcam hanimlar bu prilam içenler mide bulanti hissiniz mi var yoksa cikariyomusunuz. Benim ilkinde de simdi di bulantı hissi var sadece ama ilac kullanmak istemedim hic. Daha agir gecirenleri gördükçe

Bisey sorcam hanimlar bu prilam içenler mide bulanti hissiniz mi var yoksa cikariyomusunuz. Benim ilkinde de simdi di bulantı hissi var sadece ama ilac kullanmak istemedim hic. Daha agir gecirenleri gördükçe
Bulantı yoğun şekilde var canım prilam icmedigim gün çıkarıyorum ama hap bulantimi hiç kesmiyor benim sadece kusmami engelliyor

Canım bende başta bulantı hissi naşladı sonra kusmaya çevirince kullanmaya başladım. Baya iyi geldi kullandığım zaman kusmuyorum bulantım da olmuyor🙏🙏

Canım bende başta bulantı hissi naşladı sonra kusmaya çevirince kullanmaya başladım. Baya iyi geldi kullandığım zaman kusmuyorum bulantım da olmuyor🙏🙏
Anladim cnm bende dayanmaya calisiyorum zaten 1-2 haftaya gecer diye umid ediyorum 😊

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah ❤️ Bende tedaviyle hamile kaldım çok şükür ☺️
bende dayanamadım yaptım ama aynı senin gibiyim hep karnımı okuyup üflüyorum ne yalan diyim dışardan gören deli sancak 😂 aynı senin gibi elim yüreğimde lekelenmem var birkaç gündür doktor normal diyor ona rağmen içim rahat etmiyor. Ağrılarım büyük oranda geçti. Geçmesi normal birşeymi onu takıyprum kafaya içerde herşey yolunda mı hiç bilmiyorum inşallah yolundadır😬 benimde cuma günü kontrolüm nasipse 🥰
Ayy inşallah canım, hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah🙏🏻 Ben de aynıyım, sürekli meryem suresi okuyorum, elim karnımda. Allah kabul etsin dualarımızı💕 benim de kasık ağrım oluyor arada, olunca tedirginim, geçince niye ağrımıyor bişey mi oldu diyorum😂 sanırım hamilelik psikolojisi., bir de tedaviyle olunca daha bi kaygılı oluyor insan.İnşallah herşey yolundadır ve hep çok güzel haberler veririz burada birbirimize

Back