Ben 9+3 oldum bu gün
Benim yaşadığımı mı yaşıyosun acaba? Ben hala öksürüyorum ama azaldı, artık krizlere girmiyorum. Bir de öksürük başladıktan sonra bende balgam yapmaya başlamıştı çünkü yükselen mide asidi boğaz reflüsü yapmış. Mide asidi boğazı tahriş ediyo ama anlayamıyosun. Esas o çok fena ya sürekli gece gündüz tükürüyorum. Bir suluğum var sürekli elimde valla günde 4litre su içiyorum yudum yudum şu öksürük sağolsun. Su içmezsem daha beter oluyo boğazım. Bana onceair antialerji ve astım önleyici hap, gaviscon double action (mide yanması + mide asidinin soluk borusu kapağına kaçışı önlüyo) ve risonel gene antialerjik burun spreyi vermişleridi. Hapı hala kullanıyorum diğerlerini kestim. Bendeki sorun hamilelikten alerji ve mide asidi sorunuymuş, birbirini tetiklemiş. Çok uzun yazdım ama belki faydası olur. Geceleri uykusuzluktan yorgunluktan kalkıp lavaboya gidemiyorum. Kağıt havlu koparıyorum 10tane falan yastığımın altına koyuyorum ve onlara yükürüyorum. Asla yutma çok daha fena oluyo sonra, mide dhaa çok asit yapıyo ve daha çok boğuluyosun. Her uyandığımdada bir kaç yudum su içiyorum. Benimki de kesilmedi 3. haftadayım.