- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Eveet bu gece farkli cihazdi ondan sanirim. Saol canim cvbin icin rahatladimCihazlar arası fark oluyor benim doktorumda 9+4 çıktı bir hafta sonra acilde 9+4 çıktı esim korktu hatta ben hareket ettiğini gördüğüm için ses etmedim ama cihaz cok belli belirsiz gösteriyordu oradaki ölçümler belirliyor o yüzden farklı cihazlarda farklı tarih oluyor
Kız ise geç söylüyorlar erkek ise erken çünkü erkeğin organı hemen görüyorlar ama kız olunca var mı yok mu net 16. Haftaya kadar sürüyor öğrenmek inşallah hepimizin gönlünde yatan olur yaBanada oyle geliyor vallabenimkinin cihazı cok iyi o kadar net gösteriyor ki biraz o kısmına güveniyorum aslında ama bilemedim 11 + 5 falan olurum muhtemelen
Bol bol dua edicez artık onlari Allah korusunBende çok ağladım inanki sürekli tekrarlanması o kadar yorucu ki ama yok yani çözüm bulamıyorum saldım o yüzden
Ne şikayetlerin var dı tam olarak .Ben smear yaptırmıştım.Candida mantarı ve yara çıktı ama ilaç vermedi benim gitiğim dr da.Şimdi yine yoğun kaşıntı peynir rengi akıntım var.Evet ben de öyle düşündüm. Ama biz birkaç aydır doktor doktor dolaşıyoruz Baska problemlerden dolayı, bir de idrar yolu enfeksiyonu için gitmiştik hamile kalmadan bu sorunu bitirelim diye bana yazdığı antibiyotik hiç bir işe yaramamış ben iyilesmisimdir diye hamile kaldım diğer ay ve yine iltihap çıktı belirti de yoktu geçen ay gibi 3 hafta antibiyotik kullandım ben ya öyle sinir oldum ki 2 gündür sinirden ağlıyorum yani hiç mi işe yaramaz antibiyotik yani bu. Çünkü biz bebeği bu yüzden erteledik kaç ay ama olan bu. Hamileyim ve yine bu sorun yüzünden bebeğim risk altında. O muayene olduklarımız da doktor. Bir de doktorlarda kapsamlı tahlil yapma huyu yok. Ben idrar yolu enfeksiyonu olarak gittim ama akıntım da vardı halbuki mantar idrar yolu enfeksiyonuna ceviriyormus yani bizim yonlendirmemizle bunu da yapalım diyorlar. Bazıları da tahlilsiz ilaç yazıyorlar.
Benim idrar yolu enfeksiyonum var. İdrar kültür testi yaptırdım. Ordaki türe göre antibiyotik verildi. Ben daha 7 haftalık hamileyim ve korkuyorum. İlk 3 ay antibiyotik kullanmak zararlı deniyor. Ama doktorum merak etme bebeğe zararlı değil dedi ama o içimdeki o şüphe yok mu beni mafediyoNe şikayetlerin var dı tam olarak .Ben smear yaptırmıştım.Candida mantarı ve yara çıktı ama ilaç vermedi benim gitiğim dr da.Şimdi yine yoğun kaşıntı peynir rengi akıntım var.
Bu soru üstüne baya düşündum ama ilk gebeligim tam bir hastalik idi 5 ay boyunca hic bisey yiyemeden ogurdum durdum hic bisey anlamadim hamilelikten .Bu ilk gebeliği olmayan anneler daha önceki hamileliğinizde yaptığınız ama bu hamileliğinizde yapmadıgınız ders aldıgınız birşeyler var mı ?
Anladım canım çok geçmiş olsun bende idrar tahlili yaptırdım bakalım bu hafta göstericem dr ne diyecek.Benim idrar yolu enfeksiyonum var. İdrar kültür testi yaptırdım. Ordaki türe göre antibiyotik verildi. Ben daha 7 haftalık hamileyim ve korkuyorum. İlk 3 ay antibiyotik kullanmak zararlı deniyor. Ama doktorum merak etme bebeğe zararlı değil dedi ama o içimdeki o şüphe yok mu beni mafediyo
İçinde şüphe varsa farklı bir dr a danış.Bol su tüket idrar yolları enfeksiyonun en iyi düşmanı.Çamaşırını ütüle giy sık değiştir.Ben akşama kadar mide bulantısından 1 bardak suyu zor içiyorum.Oda etkiliyor.Ama bulantın yoksa bol su tüket ve idrarını yap.Benim idrar yolu enfeksiyonum var. İdrar kültür testi yaptırdım. Ordaki türe göre antibiyotik verildi. Ben daha 7 haftalık hamileyim ve korkuyorum. İlk 3 ay antibiyotik kullanmak zararlı deniyor. Ama doktorum merak etme bebeğe zararlı değil dedi ama o içimdeki o şüphe yok mu beni mafediyo
Amin canim cok sagolSeni o kadar iyi anliyorumki o hastaliga bas zonklamasi ve dis dolgusunun düşüp agrimasini kat hepsini ayni anda yasamistim uyku haram olmuştu Allah yardimcin olsun canim
Cokk teşekkür ederim deneyecegim sogani koydum odaya ama kesmemistimQueen_42 çok sevindim canım.öksürük ve burun tıkanıklıgı için kızıma yaptıgım birkaç şeyi önericem. bebege yapılıyorsa hamileler için de sorun olmaz sanırım.
öksürük için bikaç diş sarımsak ez biraz zeytınyagınon içine koy beklet. sonra sadece yagı alıp sarımsakları sürmene gerwk yok. ayagının altına sürüp çorap giy öyle uyu.
burun tıkanıklıgı için soğanı ortadan ikiye ayır kabugunı soymadan. yarısını odana başucuna koy. karanfil varsa sogana batırabilirsin. yoksa sorun degil. bu şekilde uyu.
Amin canim Allah razı olsunAminnnnn canim. Cok gecmis olsun Rabbim seninde safi adi yuzu suyu hurmetine sifani versin insaAllah balli süt ic. Zencefilde cok fayda ediyor ama gebelikte nasil olur bir fikrim yok doktoruna danis istersen icebilirmiyim diye. İnanilmaz agri kesici etkisi var ama adetliyken kanamayi cok tetikliyo diye biliyodum gebelikte icilebilirmi bilmiyorum doktora sormali
İnşaallah çok teşekkür ederimNeyseki covit değilsin bende geçen hafta klima açtım evde o çarptı sanırım bitkisel hamilelerinde kullandığı pastiller var ondan aldım birde propolisli boğaz spreyi ıhlamur ballı limon iki günde toparladım inşallah sende hemen düzelirsin
Aşırı midem bulanıyor ama canım felaket et çekiyor büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Ama biliyorum ki yine ben asla yiyemeyeceğim yesemde o istediğim tadı alamayacağım.Demir yalamış gibi bir tat var ağzımda hep.Bir de kurban bayramı, kavurma eti kokusu…bak şimdiden kötü oldum
Bunlarin hepsini yaptım ama geçmedi suyla geçecek birsey değil dedi doktor. Birkaç doktora da sordurdum birilerine onlar da kullanabilir demiş. Çok şükür mide bulantım yok suyu da 3 haftadır bol içiyorum şimdi de antibiyotik zarar vermesin diye bol bol içiyorum inşallah bişey olmaz çocuğuma çok korkuyorumİçinde şüphe varsa farklı bir dr a danış.Bol su tüket idrar yolları enfeksiyonun en iyi düşmanı.Çamaşırını ütüle giy sık değiştir.Ben akşama kadar mide bulantısından 1 bardak suyu zor içiyorum.Oda etkiliyor.Ama bulantın yoksa bol su tüket ve idrarını yap.
Sağol canım inşallah tahlilin normal cikar böyle ilaç kullanıp şüphe etmek çok kötüAnladım canım çok geçmiş olsun bende idrar tahlili yaptırdım bakalım bu hafta göstericem dr ne diyecek.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBen yarın gideceğim çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır
Canım birden gelişim gösterip haftasını yakalamış olabilirY
Ya son kontrolumde 7+1 demisti doktor bugece acildeydim 9+4 denildi banada anlamadim bu kac gunluk olayini en son kontrolumun uzerinden 11gun gecti daha
Normalde yarındı ama kasıklarım ağrıyınca bugün gitmek istedim bakalım inşallah güzel haberler veririm size kızlarGüzel haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?