2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Eveet bu gece farkli cihazdi ondan sanirim. Saol canim cvbin icin rahatladim

Banada oyle geliyor valla benimkinin cihazı cok iyi o kadar net gösteriyor ki biraz o kısmına güveniyorum aslında ama bilemedim 11 + 5 falan olurum muhtemelen
Kız ise geç söylüyorlar erkek ise erken çünkü erkeğin organı hemen görüyorlar ama kız olunca var mı yok mu net 16. Haftaya kadar sürüyor öğrenmek inşallah hepimizin gönlünde yatan olur ya

Ne şikayetlerin var dı tam olarak .Ben smear yaptırmıştım.Candida mantarı ve yara çıktı ama ilaç vermedi benim gitiğim dr da.Şimdi yine yoğun kaşıntı peynir rengi akıntım var.

Ne şikayetlerin var dı tam olarak .Ben smear yaptırmıştım.Candida mantarı ve yara çıktı ama ilaç vermedi benim gitiğim dr da.Şimdi yine yoğun kaşıntı peynir rengi akıntım var.
Benim idrar yolu enfeksiyonum var. İdrar kültür testi yaptırdım. Ordaki türe göre antibiyotik verildi. Ben daha 7 haftalık hamileyim ve korkuyorum. İlk 3 ay antibiyotik kullanmak zararlı deniyor. Ama doktorum merak etme bebeğe zararlı değil dedi ama o içimdeki o şüphe yok mu beni mafediyo

Bu ilk gebeliği olmayan anneler daha önceki hamileliğinizde yaptığınız ama bu hamileliğinizde yapmadıgınız ders aldıgınız birşeyler var mı ?
Bu soru üstüne baya düşündum ama ilk gebeligim tam bir hastalik idi 5 ay boyunca hic bisey yiyemeden ogurdum durdum hic bisey anlamadim hamilelikten .
Bu hamileligimin en iyi yanı yaza denk gelmesi oldu , memleketteyim denize girmek cok iyi geldi bana. Ve şükür bu hamileligim rahat geciyor.

Kızlar günaydın
10+5 olduk. Ama ultrasonda 2 gün ileride gidiyor 11+1 çıktı iyi birşey mi kötü mü anlamadım. Zaten doktorla da kavga ettim. Öylesine baktı yani. İnsallah baska doktora ikili testte detaylı bakılınca sorucam merak ettiklerimi cinsiyet tahminini vs. Bu arada benim bulantım gebeliğim süresince hiç olmadı. Sadece öğürtü oldu bir kaç defa. Yağlı yemeklerden sonra bulandı bir kaç defa. Bu kadar yani. Çok şükür o yönden iyi atlattım kanamaları ağrıları sürekli yatışımı saymazsak..

Anladım canım çok geçmiş olsun bende idrar tahlili yaptırdım bakalım bu hafta göstericem dr ne diyecek.

İçinde şüphe varsa farklı bir dr a danış.Bol su tüket idrar yolları enfeksiyonun en iyi düşmanı.Çamaşırını ütüle giy sık değiştir.Ben akşama kadar mide bulantısından 1 bardak suyu zor içiyorum.Oda etkiliyor.Ama bulantın yoksa bol su tüket ve idrarını yap.

Cokk teşekkür ederim deneyecegim sogani koydum odaya ama kesmemistim

Amin canim Allah razı olsun

İnşaallah çok teşekkür ederim

Bir de kurban bayramı, kavurma eti kokusu…bak şimdiden kötü oldum
Aşırı midem bulanıyor ama canım felaket et çekiyor büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Ama biliyorum ki yine ben asla yiyemeyeceğim yesemde o istediğim tadı alamayacağım.Demir yalamış gibi bir tat var ağzımda hep.

Bunlarin hepsini yaptım ama geçmedi suyla geçecek birsey değil dedi doktor. Birkaç doktora da sordurdum birilerine onlar da kullanabilir demiş. Çok şükür mide bulantım yok suyu da 3 haftadır bol içiyorum şimdi de antibiyotik zarar vermesin diye bol bol içiyorum inşallah bişey olmaz çocuğuma çok korkuyorum

selam kızlarr ne zamandr aktif olamadım midesel problemler sağolsuuunn prilam başlattı doktor daha iyim ama işdeyken çok kötü oluyorum yinede bana herşey soğan tadıo ve kokuo iğrenç acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum çabucak biter umarım sizler nasılsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…