2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba ben Bio-Oil aldım trendyoldan

İlk hamileliğim de mustelanın çatlak önleyici kremini almıştım. Yakın arkadaşım üst üste 2 Doğum yaptı, aktardan çok ucuz bi çatlak önleyici yağdan kullandığını söylemişti. Mustela bitince o yağı kullandım ben de. 5 sene öncesi ismini hatırlamıyorum ama çok şükür hiç çatlağım yok Tekrar oraya uğrayacağım,

Merhaba ben Bio-Oil aldım trendyoldan
ilk hamileliğimde çok kullandım gerçekten çok güzel yağ tekrar alacağım ama fiyatlara hiç bakmadım eskiden haftada ufak boylarından 1 kutu bitirirdim sabah öğlen akşam sürdüm ondan lirac mı ne bide onu sürerdim duş sonrası her gün teşekkürler...
mustelayı duydum bi araştırayım mustelanın genel olarak tüm ürünlerini beğeniyorlar... o yağı öğrenirsen aklına gelirse söyle bi bakayım günah tonlarca para yatırmaya gerek yok aynı işi gören ürünler varken...

Valla zor öyle ben ilk hamileliğimde öyleydim herşeye kızar bağırı çağırırdım eşim aman sen bidaha hamile kalma diyodu şimdiki hamileliğimde daha relax takılıyorum benim oğlan sağolsun
Ben oğlum 1 yaşına gelene kadar o kadar çok ağladım ki hayatımda hiç öyle zaman gecirmemistjm hormonlar beni cok etkiliyor ve normal olmuyorum hamile kaldigimdan beri doğduktan sonra da çok zor kendime geliyorum esim nihayet gözünün yasi dindi demisti bu dönemler geçince su anda da çok hatalıyım biliyorum ama oglumun üzerine vok düştüm çok rahat bi anneyim normalde ama şimdi çok pimpirikli oldum hiç sevmiyorum bu halimi büyüdüğü için oda tepki gösteriyor hala alışamadık orta yolu bulmaya

Ben Hindistan cevizi yağı kullanacağım biraz büyüdüğünde karnım başlayacağım su an çok küçük hatta yok gibi

ilk hamileliğimde sırayla palmers cocoa butter, bio oil ve hind. cevizi yagı kullanmıstım. şimdi hind. cev. yagıyla başlayacagım. palmers baya fyatlanmıstır zaten. önemli olan temiz içerikle sürekli nemli tutmak zaten.

ben lireac kullanmıştım ilkinde cok az bi çatlağım oldu ilerleyen zamanlarda hindistn cevizi yağı kullanmayı duşunuyorum doğal oldugu için

Öyle yaptırmak daha mantıklı ama ne zaman olacağı belli olmadığı için yaptırmamıştık.
Tabi bebek kısmet işi de benim arkadaşım sigortayı ilk yaptırdı ikinciye uzattığında denemeye başlamışlardı şansına uzattığı zaman ki sigortanın bitişinde doğucak bebeişi

Tabi bebek kısmet işi de benim arkadaşım sigortayı ilk yaptırdı ikinciye uzattığında denemeye başlamışlardı şansına uzattığı zaman ki sigortanın bitişinde doğucak bebeişi
Bizde 1 yıldır istiyorduk her ay hüsran olunca artık nasıl olsa olmaz kafasındaydım açıkçası sigorta falan da gelmedi aklıma .Hastane fiyatları çok artmış 8 yıldır uğramayınca bi şok geçirdik valla.

Yemek yağı etkilemiş olabilir belki canım yada kremalı bişey yediysen
Çok kötü beslendim iki gundur evi toplama telasesindeydim dikkat edemedim mahvoldum ya yoruldum sonunda annemin yanina geldim rahatladim ama yorgunluktan dengesiz beslenmekten mi bilemedim iki gundur basladi. Gün aşırı tiroit ilaci iciyorum o mu oyle yapti anlamadim

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah temiz çıkar sonucun. Rabbim kalıcı şifa versin İnşallah...

9+4’ten Günaydın kızlar , bugün nasılız , kontrole giden var mı , her şey yolunda mı ?
Merhaba canım ben Cumartesi gitmiştim herşey yolunda çok şükür sadece biraz bulantım olunca ilaç aldım en azından bayramda sıkıntı olmasın diye. Bulantım olmazsa içmem zaten bayram sonrası da ikili test için çağırdı dr

Geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı yoktur

Valla hafta sonu ben de garip bi moddaydım. Komedi filmi izlerken birden ağlamaya başladım sonra durumu farkedip gülmeye başladım. Eşime anlattım bir de öyle beraber güldük

İlk hamileliğimin başlarında düşük tehlikesinden dolayı progestan kullanmıştım. Ilerleyen aylarda erken doğum riski yüzünden sabah akşam iğneler yedim kevgire döndüm. Ama bulantı yok denecek kadar azdı. 5 yıllık aradan sonra 2.oğluma hamile kaldım. 2.5 aylıkken domuz gribi şüphesiyle karantinaya alındım. Risk durumu kesin olarak bilinmeyen bir ilacı kullanmak zorunda kaldım test sonucum belli olmadan. Neyse ki mevsimsel grip olduğu çıktı sonuçta. 5 ay boyunca bulantı ve kusma yaşadım boğazım yara olmuştu artık. Diğer taraftan kullandığım ilacın bebeğime zarar vermiş olabileceğini düşünerek hamileliği tamamladım. Çok şükür 2 oğlumda gayet sağlıklı Maşallah. Şimdi 3.hamileliğim ve yine bulantı ve halsizlik ön planda bikaç gündür ilaç kullanıyorum ve daha rahatım. Yani söylemek istediğim ben hiç hamileliğin tadını çıkarma durumunu yaşayamadım aksine herşeyden soğuyorum.

Valla hafta sonu ben de garip bi moddaydım. Komedi filmi izlerken birden ağlamaya başladım sonra durumu farkedip gülmeye başladım. Eşime anlattım bir de öyle beraber güldük
Hamileliklerimde benim de sıkça yaradığın bir durum herşeye ağlamak. Normalde de çok duygusalım fakat çizgi filme ağlayacak kadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…