Oh oh maşallah ne güzel ikiz benimde hep hayalimdi bence bulantı olmak zorunda diye birşey yok hiç canınızı sıkmayın tadını çıkarın herkesin yapısı ile alakalı bence8+1 oldu bebeklerim hala bulantım yok. Doktorun "ikiz olduğu için çok bulantın olacak" demesi kulağımda çınlıyor. Salı günü kontrol var umarım iyidirler. Bulantı olmadıkça bir aksilik var diye içim içimi yiyor. Salı geldi çok şükür. Umarım iyidirler
Aynı durumdayız canım, bende de ne aman aman mide bulantısı var ne koku hassasiyeti, bu yüzden hamile gibi hissetmiyorum , normalmişim gibi günlerim geçiyor. Sadece kasık ağrım oluyor arada, o zaman hamile olduğum aklıma geliyorMerhaba kızlar. netim yoktu bir süredir. bebişi iki hafta görmeyince bana da bir endişe gelmeye başladı. şehirdışındayım. anneme geldim. normalde doktor 12de gel demişti ama ben burda 10+5e randevu aldım. benim mide bulantım koku hasaasiyetim falan olmadıgı için 4 hafta beklemem imkansız. merakkPinkMermaid bence se de trabzonda randevu al git.ben de dayanamazdım
Bennn varım. Odadan odaya gitmeye halim yokBenim gibi bütün gün uyuyan , nerde yatacak uzanacak yer görse aklına uyku gelen var mı , fena uykuluyum ya böyle olması normal mi iş yerinde bile zor çalışıyorum uyku basıyor kafayı koyar koymaz masada bile uyuyorum
Pastili boşver canım ama ıhlamur içebilirsin, 2 bardağı geçmesin derimKizlar selam. Bogazlarim cok agriyor. Bogaz pastili veya ihlamur icebilir miyim. Yarin 9. Haftaya gircez hayirlisiyla
Hayırlı olsun canim. Benimde bulantım yok kafana takma herkezin olcak diye birsey yok8+1 oldu bebeklerim hala bulantım yok. Doktorun "ikiz olduğu için çok bulantın olacak" demesi kulağımda çınlıyor. Salı günü kontrol var umarım iyidirler. Bulantı olmadıkça bir aksilik var diye içim içimi yiyor. Salı geldi çok şükür. Umarım iyidirler
Cokk teşekkür ederim bende oyle düşünmüştüm açıkçası riske atmayayim hic.Pastili boşver canım ama ıhlamur içebilirsin, 2 bardağı geçmesin derim
Cokk teşekkür ederim bende oyle düşünmüştüm açıkçası riske atmayayim hic.
Teşekkür ederimDikkat et canım kendine, geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım , bana doktorum bitki çayları tüketme özellikle adaçayı demişti . Sade tablet çikolata boğazı yumuşatır , danışmadan bişey kullanmamanı öneririmKizlar selam. Bogazlarim cok agriyor. Bogaz pastili veya ihlamur icebilir miyim. Yarin 9. Haftaya gircez hayirlisiyla
Allah kolaylık versin canım benim oğlum küçük olunca mecbur kayinvalideme geldim o bakıyor çocuğa ama çok özledim evimi oyle daraldım aslında da bir an önce gecse de evime gitsem diye dua ediyorum oğlum huy değiştirdi büyükler olunca onlara yüzleniyor eve gidince biraz zorlanacagiz ama yine de baş başa olmak daha iyi gelecek bize insallah seninde geçer bi an önce benimdeAynen cnm bende stres yapmiyorum normal dedigi ivin doktor iinsallah sağlıkla gecer bu günler
Yok kuzum büyük kizim yardim ediyor ev işlerinde mecbur yemek yapmaya felan ben kalkıyorum
Zencefilli Sut de içebilirsin canim zencefilli abartı olmadığı sürece boğaz ağrısına cok iyi geliyor biraz bal koyarsan içine daha güzel olur hattaKizlar selam. Bogazlarim cok agriyor. Bogaz pastili veya ihlamur icebilir miyim. Yarin 9. Haftaya gircez hayirlisiyla
Hayır ikinci gebeliğim canım 4 yaşına yakın bi kızım var, o olay öyle değil aksine sağ taraf erkek sol taraf kızdır büyüklerin demesine göre ben bu şekilde biliyorum hayırlısı artık sağlıklı olsunlardaİlk bebeğin mi peki cnm? Sağda olunca kiz diyolar e benim sol kistten dolayı kapali
Büyüklerden ziyade ultrason resmi normalde olanın tam tersi değil mi orada belli oluyor mu ki bu durum ben his olarak oglumda hep sol hissettim bunda sağ hissediyorum bariz bi şekilde tirmalanirdi solum bunda atıyor veya bombeli duruyor karnım o tarafa doğru oyle anlıyorumHayır ikinci gebeliğim canım 4 yaşına yakın bi kızım var, o olay öyle değil aksine sağ taraf erkek sol taraf kızdır büyüklerin demesine göre ben bu şekilde biliyorum hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda
Canım bildiğim kadarıyla ıhlamur içilebiliyor ballı ıhlamur içebilirsin 4 haftalıkken benimde boğaz ağrım olmuştu hamilelerin de kullanabildiği bi pastil var anti- virüs diye ben yıllardır hem çocuklarıma hem kendime kullanırım ağrı hissettiğin anda başlıyorum günde 2 kez ve geçiyor Allah’ın izniyleKizlar selam. Bogazlarim cok agriyor. Bogaz pastili veya ihlamur icebilir miyim. Yarin 9. Haftaya gircez hayirlisiyla
Tabiki sağlıklı olsunlar da. Ben 4 buçuk aylık hamileykenkızımı kaybettim o da sagdaydi, şimdi merak ediyorum acaba cinsiyeti ne olucak diyeHayır ikinci gebeliğim canım 4 yaşına yakın bi kızım var, o olay öyle değil aksine sağ taraf erkek sol taraf kızdır büyüklerin demesine göre ben bu şekilde biliyorum hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda
Senin de hayırlı olsunHayırlı olsun canim. Benimde bulantım yok kafana takma herkezin olcak diye birsey yok
Allah razı olsun cnm oyle böyle idare edeceğizAllah kolaylık versin canım benim oğlum küçük olunca mecbur kayinvalideme geldim o bakıyor çocuğa ama çok özledim evimi oyle daraldım aslında da bir an önce gecse de evime gitsem diye dua ediyorum oğlum huy değiştirdi büyükler olunca onlara yüzleniyor eve gidince biraz zorlanacagiz ama yine de baş başa olmak daha iyi gelecek bize insallah seninde geçer bi an önce benimde
Benimde yoktu 3 gündür mahvoluyorum haftaya başlayabilirSenin de hayırlı olsunSenin de mi yok ya sevindim benim gibi biri olmasına. Ha olacak de olacak bu güne geldik hala tık yok:)
Teşekkür ederimOh oh maşallah ne güzel ikiz benimde hep hayalimdi bence bulantı olmak zorunda diye birşey yok hiç canınızı sıkmayın tadını çıkarın herkesin yapısı ile alakalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?