Ben eylül ortası gibi rapor almayı düşünüyorum.Nasıl alıcam henüz bilmiyorum.Bunu okumustum sanırım canım. Yani aralık ayına çalışmayı düşünüyor musun? 32.haftamız aralıkta evet. Daha cok var yani. 10 gün rapor ayarlacak doktor bulabilirsen en azından bir süre daha idare eder seni
Herkeste farklı oluyor demek kiValla canım ya 12. Haftadan sonra eğer o zaman geçmezse doğumdan sonra. Bir arkadaşımda deli gibi soğan sarımsak yerdi hamileyken ağzına bile sürmedi doğumdan sonra yemeye devam etti
İllk üç ayını evde geçir de , en riskli zamanları çünkü. Hakkımızdan hayırlısıBen eylül ortası gibi rapor almayı düşünüyorum.Nasıl alıcam henüz bilmiyorum.
7. Haftadayım evet tam duyamadı ve göremedi. Ama büyüdükçe karında devam eder değil miKarından kalp atışı duyamadığı için mi acaba?
Kaçıncı haftadasın?
rica ederim :)Anladım ben de kısa araştırma yapıcam yine de parasıyla veren var mı diye. Sağolasın canım
O konuda henüz benim de bir bilgim yok maalesef ben de aynı şeyi merak ediyorum.7. Haftadayım evet tam duyamadı ve göremedi. Ama büyüdükçe karında devam eder değil mi
Yaz daha bitmedi kuzum.yeni basladi toparlanir gidersin insallah. Denize girmek ilk aylarda hamilelere iyi geliyormus ki Bana cok iyi geldi.Hatta biz ta kışta niyet etmiştik hamile kalınca eğer kanama olmazsa hemen gidelim ilk aylarda diye plan bile yapmıştık üstün körü ama sagolsun bizim yavrular hic şaşırtmıyor bu konuda bizi hemen kaniyorlar
Maşallah canım ne güzel seni böyle düşünüp, hassas davranmalarıKayinvalidemlerdeyim bu arada kizlar onlar benden daha cok hamile sanki bir domatesi fazla doğradım die surati düşen gorumcem var :) hayir demiyor bu kiz domates dograyacak kadae iyi cok şükür domateae takiliyor)
Merak etmeyin bundan sonra karından bakar. İlk başlarda net görmek için vajinal ultrasonu tercih ediyor bazı doktorlar.7. Haftadayım evet tam duyamadı ve göremedi. Ama büyüdükçe karında devam eder değil mi
Bidaki sefere bi tane daha fazla doğra, canım bol dometesli çekiyo napiyim şekerim de benceKayinvalidemlerdeyim bu arada kizlar onlar benden daha cok hamile sanki bir domatesi fazla doğradım die surati düşen gorumcem var :) hayir demiyor bu kiz domates dograyacak kadae iyi cok şükür domateae takiliyor)
Rabbim yardımcın olsun.günaydın kızlar bu sabah çok kötü uyandım azalmak yerine artıyor sanki midem hep ağzımda lokma yiyemiyorum kontrolüm var o bile gözümde büyüdü nasıl gideceğim diye lütfen dua edin bana
Canım dün akşam düğünümüz vardı inanır mısın 1 kez midem bulanmadı oynadım bile hatta 2 kase çorba içtim yemek yedim psikolojik mi anlayamadım neden açık havada sevdiklerimizle olunca bulantı vs olmuyorBugun kuzenlerim geldi ziyaretime biraz olsun açıldım biseyler yedim yanlarında o kadar özlemişim ki biriyleriyle oturmayı başka şeylerden konuşmayı sana keyif verecek insanlarla vakit geçirmeye çalış canım inanki gecmiyor zaman seneye bu aylarda o kadar güzel olacak ki her sye dun resmen bunalimdaydim bugun biraz daha rahatladim
Canım benim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin anne olmak zor. Bir aşamasında mutlaka büyük zorluk var kimi gebe kalmak isterken kimi gebelik sürecinde kimi doğumda Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim tüp bebek haliyle bir yıldır birsürü hormon iğne vs aldım. Bu gebeliğimin öncesindeki gebeliğimde tüp olduğu için riskliydi tutununca iyi işleyen kuaför salonumu kapattım. Bebeği kaybettim 3 ay ara verdikten sonra tekrar transfer oldum şuan ikiz bebeklere hamileyim. Şöyle söyleyeyim dükkanını kapattı bebeğini kaybetti kilo da almış gibi herkes böyle bakıyor biliyorum. Evet kilo aldım ama hamileyim ve ikiz diyemediğim için kimseyle buluşmuyor dışarı bile çıkmıyorum.Çünkü söylemek için daha erken olduğunu düşünüyorum. Zaten bebek dışında hiçbir muhabbet beni sarmıyor. 1 yıldır zor durumdayım kimseyle paylaşılacak gibi değil. Sadece eşim anlayabilir süreç ikimizin süreci. Iyi ki burası var sizler varsınız
Allah yardımcın olsun cnm insallah güzel geçer günün dışarıda olunca bulntin biraz daha hafifler cnmgünaydın kızlar bu sabah çok kötü uyandım azalmak yerine artıyor sanki midem hep ağzımda lokma yiyemiyorum kontrolüm var o bile gözümde büyüdü nasıl gideceğim diye lütfen dua edin bana
Aynen bende evde bulantim iştahsızlık oluyor ama birileri geldimi yok oluyor bulantim anlamadimCanım dün akşam düğünümüz vardı inanır mısın 1 kez midem bulanmadı oynadım bile hatta 2 kase çorba içtim yemek yedim psikolojik mi anlayamadım neden açık havada sevdiklerimizle olunca bulantı vs olmuyor
Ben şuan inanılmaz heveslıyim eşime diyorum bi geçsin bulantilarim herşey yicemBen doğumdan sonra yemeye başlamıştım hatta zeytin ve domatesten tiksinmistim ilkinde dogumun sabahı hastanede kahvaltıda çıkan o zeytinin tadını hala unutamam dünyanın zeytinini yemiştim emzirmeyle tiksinme falan kalmıyor dünya üzerindeki her şeyi yiyecek bir canavara dönüşüyor insan
Çok enteresanAynen bende evde bulantim iştahsızlık oluyor ama birileri geldimi yok oluyor bulantim anlamadimdışarı cok iyi geliyor özelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?