2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben eylül ortası gibi rapor almayı düşünüyorum.Nasıl alıcam henüz bilmiyorum.

7. Haftadayım evet tam duyamadı ve göremedi. Ama büyüdükçe karında devam eder değil mi
O konuda henüz benim de bir bilgim yok maalesef ben de aynı şeyi merak ediyorum.
Kimi doktor alttan muayeneyi de sık yapıyor kimisi karın daha çok sanırım. Ama genelde karından olur galiba.

Yaz daha bitmedi kuzum.yeni basladi toparlanir gidersin insallah. Denize girmek ilk aylarda hamilelere iyi geliyormus ki Bana cok iyi geldi.

Kayinvalidemlerdeyim bu arada kizlar onlar benden daha cok hamile sanki bir domatesi fazla doğradım die surati düşen gorumcem var :) hayir demiyor bu kiz domates dograyacak kadae iyi cok şükür domateae takiliyor )
Maşallah canım ne güzel seni böyle düşünüp, hassas davranmaları

7. Haftadayım evet tam duyamadı ve göremedi. Ama büyüdükçe karında devam eder değil mi
Merak etmeyin bundan sonra karından bakar. İlk başlarda net görmek için vajinal ultrasonu tercih ediyor bazı doktorlar.

Kayinvalidemlerdeyim bu arada kizlar onlar benden daha cok hamile sanki bir domatesi fazla doğradım die surati düşen gorumcem var :) hayir demiyor bu kiz domates dograyacak kadae iyi cok şükür domateae takiliyor )
Bidaki sefere bi tane daha fazla doğra, canım bol dometesli çekiyo napiyim şekerim de bence

günaydın kızlar bu sabah çok kötü uyandım azalmak yerine artıyor sanki midem hep ağzımda lokma yiyemiyorum kontrolüm var o bile gözümde büyüdü nasıl gideceğim diye lütfen dua edin bana
Rabbim yardımcın olsun.
Hava alınca iyi gelir belki.
Yanına kraker falan alabilirsin benim bulantima iyi geliyor.

Canım dün akşam düğünümüz vardı inanır mısın 1 kez midem bulanmadı oynadım bile hatta 2 kase çorba içtim yemek yedim psikolojik mi anlayamadım neden açık havada sevdiklerimizle olunca bulantı vs olmuyor

Canım benim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin anne olmak zor. Bir aşamasında mutlaka büyük zorluk var kimi gebe kalmak isterken kimi gebelik sürecinde kimi doğumda Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar bu sabah çok kötü uyandım azalmak yerine artıyor sanki midem hep ağzımda lokma yiyemiyorum kontrolüm var o bile gözümde büyüdü nasıl gideceğim diye lütfen dua edin bana
Allah yardımcın olsun cnm insallah güzel geçer günün dışarıda olunca bulntin biraz daha hafifler cnm

Aynen bende evde bulantim iştahsızlık oluyor ama birileri geldimi yok oluyor bulantim anlamadimdışarı cok iyi geliyor özelikle

Ben şuan inanılmaz heveslıyim eşime diyorum bi geçsin bulantilarim herşey yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…